yetişemedik herhalde olmuyor |
Demiryolunda %40 indirim Var (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hızlı olanın var olabildiği vahşi bir ortamdı, maalesef ölenlerdik.
Yararlanamasak da paylaştığın için teşekkürler kral
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tren kaçtı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%30 indirimdi, Kullandım teşekkürler paycell 300/50 ile birleştirdim. 470 etiketli ürün 270 e geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yararlandım teşekkürler.
Ne zaman yararlandın ? Kod inaktif
Nays combosuyla bez stokladık teşekkürler
Sabah altıda denk geldi bir kez yararlandık, teşekkürler hocam. (Aynı hesapta iki kere kullandırmadı bu arada.)
-
Ne indirimi bu?
Sabah 07 de faydalandım.
%37 oluyor😀. Mesela 100 liralık ürün alacaksınız. Kod ile 70 lira ödüyorsunuz. Nays'dan da 7 lira iade geliyor. Toplam 37 lira indirim olmuş oluyor😀. Matematik dersimizi burada sonlandırıyoruz😀. İptal edilmezse güzel fırsattı(Hazırlanıyor gözüküyor ama kargoyu teslim almadan umutlanmamak lazım🙂)
-
paycell, trendyol 300 tl üstü alışverişlerde 50 tl anında iade yapıyor..azerbaycan kodu olduğu için hemen kaldırırlar diye sabah 7 de kalkar kalmaz beklemeden yaptım alışverişi..
Telefonumda nays uygulaması da var ama banka hesabından banka kartıyla işlem yapıyor nakit çalışıyor..hesaplarda tl yerine dolar euro tutuyorum o yüzden nays bana cazip gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üsküdar Gerçekleri -- 16 Ağustos 2023; 10:16:56 > -
Kodu nereden paylaşıyorlar nasıl takip ederiz?
Carrefour 5 lik yağları iptal etti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece konuyu gördüğümde tuvalet kagıdı siparişi verdim çokta uyguna geldi inşallah çıkar kargoya :)
Teşekkürler hocam.
-
50 tl harcama yapınca kazı kazandan en az 3 lira gelir oldu mu %40
eyw hocam , kargo dahil defacto marka 3 tane fermuarlı spor ceketi 384 mal ettim , inşallah güzel çıkar :)
-
Devam ediyor mu kampanya hala
sanmıyorum , ben sabah aldım , teşekkür için ancak yazabildim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X