* Saçınız mat mı? Saçınızı şampuanladıktan sonra son su olarak bir çaydanlık ılık çayla durulayın. Bakın saçlarınız nasıl ışıl ışılıyor .
* Ayağınız mı kokuyor? Ilık çay dolu bir leğene ayaklarınızı daldırın ve her akşam yatmadan önce 10 dakika tutun. 10 günde koku diye bir şey kalmayacaktır.
* Boğaz ağrılarında Posaları süzüp soğuyan demi boğaz ağrılarında gargara olarak kullanılır.
* Cildiniz çok mu yağlı? Banyodan çıkmadan son su olarak bir çaydanlık çay ile teninizi ovuşturun, balsam vazifesi görün.
* Derinizdeki yaraların temizlenmesi Çayı, derinizdeki yaraların temizlenmesi ve antibiyotik etki göstermesi için pamukla tatbik ederek kullanabilirsiniz.
* Eliniz balık, soğan mı kokuyor? Balık ayıkladınız, ellerinizi sabunla yıkadınız ve hala balık kokuyor. Ya da soğan soydunuz, soğan kokuyor. işte kurtarıcınız yine çay. Elinizi demli çayla yıkayın. Bakın bakalım hiç koku kalmış mı? * Gözünüz çapak mı yapıyor? Kaynamış çayı bir tasa koyup buharı gözünüze gelecek biçimde başınızı üstüne koyun. Ya da ılık çaya batırılmış gözlerinize ve etrafına tatbik edin.
* Yemek yerken dilinizi mi ısırdınız? Yine ilacı demlikteki çaydır. Ağzınızı günde üç defa çalkalayın, diliniz dokuz yerine üç günde iyileşecektir.
* Buzdolabınız koku mu yapıyor? Demlikte kalmış çay posalarını kurutup bir kap içinde buzdolabının orta rafına yerleştirin, kokudan eser kalmayacaktır.
Bir çay bu kadar işe yararmı yhaw...
Hakikaten baya bir fonksiyonu varmış çayın. İşe yarar mı acaba?
Yani bu çay soğuk mu olacak.Beklemiş mi olacak.Nasıl olacak.
Artan çaydan sanrım.
dantalleri çok güzel boyuyor
ayrıcaa kuru çayla çok güzel kurabiye oluyor
Vay bee ne özellikleri varmışta biz bilmiyormuşuz.
memleketim yahu
sizin iyiliğiniz için topluyoruz. değerimizi bilin
Sigaranız mı Kalmadı? -Siyah veya Yeşil Çaydan Sarıp İçebilirsiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Qcu
Sigaranız mı Kalmadı? -Siyah veya Yeşil Çaydan Sarıp İçebilirsiniz
Benim bi ara vize öncesi bitmişti sigaram kafayı yiyordum. A4 e sarıp çay içtim fena değil ama boğazı yakıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: mazaza
quote:
Orjinalden alıntı: hashus1099
memleketim yahu
sizin iyiliğiniz için topluyoruz. değerimizi bilin
Bizim için toplayıp çöpünü bize yaprağını yurtdışına satıyorsunuz... Bizim akrabalar da Avrupa'dan kaçak çay diye Türk çayı getiriyor...
birşey bilmeden suçlamak ne kadar kolay değil mi biz satıyoruz değil mi dışarı sen kimsin ya ne hakla benim akrabalarımı suçluyorsun? kimsiin seeeen biz çayı fabrikaya veririz
orda ne dediğimi okumadıysan... arada gireceğim dedim foruma. daha önce 20 saat forumdaydım orası arhaviden bir bahçe de ondan. bizim ordan verdim. ve ayrıca dediğini hatırlatırım
quote:
Bizim için toplayıp çöpünü bize yaprağını yurtdışına satıyorsunuz...
burda direk şahsa bir söylem var
Ne de olsa Rize'de yetişiyor.
zaten arhavi artvinin ilçesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme