Şimdi Ara

Demo Albüm yapmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,bu nick daha önce çok sevdiğim bir arkadaşımdı kendisi artık dh ye girmediği için ziyan olmasın diye bana verdi bende 3 kere ban yiyince almak zorunda kaldım.. neyse olay şu bende çok ama çok harika hintçe şarkılar var tabi bunlar hint filmerinden,yakın bir zamanda zorda olsa telif hakkını aldım (42 tane). Şimdi bu şarkıları türkçeye adapte ettim bazılarını direk çevirdim ve bunları bir sütdyoya girip okumak istiyorum sesim çok iyi değil. aslında bu benim kaç zamandır aklımda vardı sadece hintçe değil çocukken dinlediğimiz pop şarkılar günümüzde hit olmuş eserler okumak isterdim. Böyle bir fikirde şöyle aklıma geldi İbrahim tatlısesi çok sevmem ama ibo daha ünlü olmadan önce bir çok yerde özellikle de elazığ yalçın plakta özel kayıtlar doldurudu bu kayıtlarda ise barış mançodan tutunda erkin korayın,ferdi tayfur ve orhan gencebayın çok sevilen ve bilinen eserlini okumuştur (hepsi bende var) bende bundan etkilenerek böyle bişeye kalkışmak istiyorum. Bu konuda neler yapmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Main Tera Deewana

merhaba arkadaşlar,bu nick daha önce çok sevdiğim bir arkadaşımdı kendisi artık dh ye girmediği için ziyan olmasın diye bana verdi bende 3 kere ban yiyince almak zorunda kaldım..

şu yazdığın satır bile o arkadaşından aldığın account'un banlanmasına sebep olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 28 Ekim 2009; 18:45:44 >
  • Şimdi sıfırdan , hiçbir altyapı olmadan okuyacaksan ; belli enstrümanları çalacak kişilerde olmalı yanında haliyle...İlk önce bunları bulman lazım...Bunlarıda kayıta sokman lazım...Yok diyorsan , altyapının üstüne söz okuyup kayıt alacağım ; Cubase ile evde bunu yapabilirsin kasmadan...Diğer türlü profesyonel olmasını istiyorsan stüdyoya girip kanal kayıt işine gireceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRE HaTReD

Şimdi sıfırdan , hiçbir altyapı olmadan okuyacaksan ; belli enstrümanları çalacak kişilerde olmalı yanında haliyle...İlk önce bunları bulman lazım...Bunlarıda kayıta sokman lazım...Yok diyorsan , altyapının üstüne söz okuyup kayıt alacağım ; Cubase ile evde bunu yapabilirsin kasmadan...Diğer türlü profesyonel olmasını istiyorsan stüdyoya girip kanal kayıt işine gireceksin...

profesyonel olması lazım çünkü hazır altyapıya konmam,ama esas önemli olan sesimin bilgisayar ile düzelme imakını varmı?
  • Mucizeler bekleme ama sesine bazı efektler eklenebilir tabii..

Yalnız 42 şarkının hepsini profesyonel kayıt almak istiyorsan çok pahalıya gelir ve haftalarını alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Main Tera Deewana

merhaba arkadaşlar,bu nick daha önce çok sevdiğim bir arkadaşımdı kendisi artık dh ye girmediği için ziyan olmasın diye bana verdi bende 3 kere ban yiyince almak zorunda kaldım.. neyse olay şu bende çok ama çok harika hintçe şarkılar var tabi bunlar hint filmerinden,yakın bir zamanda zorda olsa telif hakkını aldım (42 tane). Şimdi bu şarkıları türkçeye adapte ettim bazılarını direk çevirdim ve bunları bir sütdyoya girip okumak istiyorum sesim çok iyi değil. aslında bu benim kaç zamandır aklımda vardı sadece hintçe değil çocukken dinlediğimiz pop şarkılar günümüzde hit olmuş eserler okumak isterdim. Böyle bir fikirde şöyle aklıma geldi İbrahim tatlısesi çok sevmem ama ibo daha ünlü olmadan önce bir çok yerde özellikle de elazığ yalçın plakta özel kayıtlar doldurudu bu kayıtlarda ise barış mançodan tutunda erkin korayın,ferdi tayfur ve orhan gencebayın çok sevilen ve bilinen eserlini okumuştur (hepsi bende var) bende bundan etkilenerek böyle bişeye kalkışmak istiyorum. Bu konuda neler yapmam lazım?

Altyapıların hazırsa kendi evinde stüdyonu kurup yapabilirsin.Ama sen telif hakkı vermişsin o yüzden sağlam bişeyler yapmanı öneririm.İnternetten oturduğun ile göre stüdyolara bak.Eğer şarkıları tek tek kaydedip tek tek dinletmek istiyorsan bir şarkı düzenleme+kanal kayıt haliyle ortalama 60 liraya patlar(ki ortalama bir ilde oturduğunu düşünüyorum)Eğer toplayıp albüm yapmak istiyorsan ve altyapıların hazır değilse yukarıda arkadaşın dediği gibi enstrümanları çalacak kişileri ayarlayıp stüdyoya sokman lazım.

Ses düzeltilebilir efektlerle vs. şeylerle.
    Bence sen 1 tane mikrofon al çubuk mikrofon.(100 lira civarı).Bununla o şarkıları altyapılar üzerine oku.42 tanesinide oku ve dinle,dinlet.En beğenilenleri bir stüdyoda enstrümanları çalacak adamlarıda toplar kayda girersin.

• selamlar hem uygun fiyata hem de albüm kalitesinde demo yapmak isteyenler benimle temasa geçebilir.www.olcaydemirci.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +18 Video İndirmek İstiyorum ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de şöyle birşey var, kendi tarzını yaratabiliyorsun www.demosarki.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.