Bildirim
demo-hdd
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardım edebilecek yeterlilikte biri yokmu arkadaşlar? -
Harddiski bilgisayara bağlayıp Xplorer360 programının harddiskinin boyutuyla eşleşen sürümünü çalıştırıp, Demo'yu
Partition3:/Content/0000000000000000/
dizinine atacaksın. -
ben harici hdd kullanıyorum yalnız.yine aynı şekilde yapabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: hicaz_26
ben harici hdd kullanıyorum yalnız.yine aynı şekilde yapabilir miyim?
O zaman USBXTAF programıyla aynı işlemi yapacaksınız. -
usbxtaf programı beni çileden çıkartıyor.bir türlü kullanamadım programı hep hata veriyor. -
usbxtaf'ın eski sürümü çok acayiptir. Beta olan son sürümünü kullanın.
Bir de bunu deneyin
http://halo.gruntmods.com/Files/Xtaf_Release_GUI_Update/beta3.exe -
nafile hocam yine yanıt vermiyor program.... -
En önemli şeyi sormayı unuttum. HDD'yi Xbox360'da çalışacak şekilde Xbox360'ın System->Memory kısmından "Configure" ettin mi?
Dashboard sürümün nedir? 2.0.9199.0 ve üzeri mi? -
configüre ettim Dashboard sürümü 2.0.9199.0.ama yine hata veriyor program.
1gb lık flah lada denedim büyük hdd ilede olmadı... -
Verdiği hata nedir acaba? -
yanıt vermıyor diyor her seferinde ve arkasından hata raporu veriyor.. -
Tavsiyem başka bir bilgisayarda ya da başka bir Windows sürümünde denemeniz.
Orada açıyorsa sizde açmıyorsa aklıma gelen problemler,
1) USB sürücüde Dosya Sistemi arızası -> Bilgisayarım -> USB sürücü -> Özellikler -> Araçlar -> Hata Denetimi
2) USB XTAF programı çok uzun bir dizinde olabilir. C:\Program\beta3.exe gibi Kök dizine yakın bir klasörde çalıştırın.
3) Windows7/Vista kullanıyorsanız programı açarken sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" deyin.
4) Antivirüs/Firewall engeli olabilir. Geçici olarak devre dışı bırakıp yeniden bağlanmayı deneyin. -
C.R.U.I.S.E.R sana çok teşekkür ederim.ilgin sayesinde olayı çözdüm.beta 32 problemli bu programın.onun yerine v31 bir kullanarak hallettim çok sağol... -
ben yazılan herşey yaptım ama hala yapamıyorum windows hatası veriyor başka pcde de denedim olmadı. -
kardeş programın v31 olanını kullan 32 betası sorulu... -
Sorunun kaynağını hakikaten merak ettim. Sistem özelliklerinle birlikte USBXTAF forumlarına mesaj atarsan ileriki sürümlerde sorun çıkmasını önlerler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X