k 750 i telim var ama demo turunu sildim geri yüklenebilirmi çok pişmanım
abicimm heralde onun bi gerekliliği yok silsen de bişi olmas
gerekli olmadığını bilyorum ama kötü görünüo eğlence bölümünün en altında silik görünüor
quote:
Orijinalden alıntı: eraser_samo
gerekli olmadığını bilyorum ama kötü görünüo eğlence bölümünün en altında silik görünüor
bilmiyorum onu silerken düşünseydinn belki yüklenir ama bilmiom işte salla gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: mC aLtIn
bilmiyorum onu silerken düşünseydinn belki yüklenir ama bilmiom işte salla gitsin
Alıntıları Göster
bu konuda (bilgisi olan) arkadaşlar lütfen msj atın
quote:
Alıntıları Göster
son pişmanlık fayde etmez hatasız kul olmaz kupkuru bir ağacın dalıyım yapayanlız, uzaklarda bir yerlerde gerek yok abim zaten hafızanı doldurmaktan başka bişey yapmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Helvetica
son pişmanlık fayde etmez hatasız kul olmaz kupkuru bir ağacın dalıyım yapayanlız, uzaklarda bir yerlerde gerek yok abim zaten hafızanı doldurmaktan başka bişey yapmıyor
bndede oldu w810ide eski versiyona döndüm geri geldi(ama yine sildim
quote:
Orijinalden alıntı: anl_clk
bndede oldu w810ide eski versiyona döndüm geri geldi(ama yine sildim
Alıntıları Göster
W800 olsaydı upload ederdim bir yere. Yüklerdin sen de geri. K750si olan biri yükleyebilir bir yere. Sen de indirir ve telefonuna yüklersin bu kadar önemli ise
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
W800 olsaydı upload ederdim bir yere. Yüklerdin sen de geri. K750si olan biri yükleyebilir bir yere. Sen de indirir ve telefonuna yüklersin bu kadar önemli ise
Alıntıları Göster
domo turumu napıcan ya hiç güzel değildi zaten neyse k750i kullanan birine söyle sana bluetooht la atsın çok lazımsa
quote:
Orijinalden alıntı: dost..:)
domo turumu napıcan ya hiç güzel değildi zaten neyse k750i kullanan birine söyle sana bluetooht la atsın çok lazımsa
Alıntıları Göster
demo turunu google da arat.demo tour for k750 diye.belki çıkar.eğer çıkmazsa seus tan eski sürüme döndüğünde geri gelir.yok onu da yapamazsan far manager ile eski sürüme dön yine gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: Efe
demo turunu google da arat.demo tour for k750 diye.belki çıkar.eğer çıkmazsa seus tan eski sürüme döndüğünde geri gelir.yok onu da yapamazsan far manager ile eski sürüme dön yine gelir.
Alıntıları Göster
verıyon degıstırısen eger oyun,vıdeo vb seyler gerrı gelecektır
quote:
Orijinalden alıntı: thompson
verıyon degıstırısen eger oyun,vıdeo vb seyler gerrı gelecektır
Alıntıları Göster
sürümü yeniden yüklesen gelir herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: hatred
sürümü yeniden yüklesen gelir herhalde
Alıntıları Göster
fuzuli yer kaplıyor hafızada bence boşver
quote:
Orijinalden alıntı: cumur
fuzuli yer kaplıyor hafızada bence boşver
Alıntıları Göster
yanlış anlama ama ne gereği var 45 snlik videonun
quote:
Orijinalden alıntı: Çağdaş
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.
Alıntıları Göster
şuan için bir işe yaramıyor bende de var silsem mi diye düşünüyordum istersen upload edeyim yükle tekrar sende ama benim de usb kablosu bağlanmıyor hata veriyor