Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Elemental Arrow
    Skill Rune – Nether Tentacles
    Tentacles will now only hit each target once

Ne yazıyor burada anlayan var mı?

Nether Tentacles artık yoluna çıkan her şeye vurmak yerine ilk vurduğu hedeften sonra sönecek demek oluyor. Yani tek taşla tek kuş hesabına getirmişler. Yalnız bu ASden bile daha fazla koydu.
  • ya zaten bütün nerflerde dh ye geliyor arkadaş, daha oyunu almadan dh den soğuttular beni...
  • quote:

Elemental Arrow

• Benim anlamadığım, sürekli yüksek DPS'e sahip olduğumuz için başımızın etini yediler. Ama herkes de her ne kadar güçlü vurursak vuralım hemen öldüğümüzün farkında değilmiş gibi davranıyor. Tüm karakterlerin birbirine karşı üstünlüğünün olmaması güzel bir şey fakat biz bu kadar fazla DPS'e sahip olamazsak yerden kalkamayız. Gidip de Monklarla Barbarlara bundan sonra tanklık yapamayacak kadar dayanıksız olacaksınız diyelim de bakalım neler oluyor...
  • dh dan wizard a yelken açmak üzereyim
  • quote:

Elemental Arrow

Normalde tek moba bu skille vurulduğunda birrden fazla damage verilebiliyordu. Şu anda açıp deneyebilirsiniz. Artık bir moba bir kereden fazla vurmadan yoluna devam edecek. Yani yol üstündeki herşeye vuracak onunla ilgili bir değişiklik yok. Bu haliyle bile büyük bir azalma olacak damage'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

Benim anlamadığım, sürekli yüksek DPS'e sahip olduğumuz için başımızın etini yediler. Ama herkes de her ne kadar güçlü vurursak vuralım hemen öldüğümüzün farkında değilmiş gibi davranıyor. Tüm karakterlerin birbirine karşı üstünlüğünün olmaması güzel bir şey fakat biz bu kadar fazla DPS'e sahip olamazsak yerden kalkamayız. Gidip de Monklarla Barbarlara bundan sonra tanklık yapamayacak kadar dayanıksız olacaksınız diyelim de bakalım neler oluyor...

kesinlikle katılıyorum. Blizz nerflerle ilgili milletin gazına gelerek iş yapıyor gibi
  • Hell Act IV Oynuyorum. Infernoya Geçince Direk Afallıyacağım Büyük İhtimalle. Gear Berbat Ötesi 900k Var Gördüğünüz Gibi Nerfte Kapıda Yarın Geliyor. Bundan Sonra Ne Tür İtemler Alınmalı Az Birazcık Yardım Bekliyorum Bu Konuda Sizlerden.

Demon Hunter Platformu

@_SeRHaT_
    Cevap İçin Tşk Ederim. Biraz Geç Oldu Ama Anca Kalktım Başından Diablonun

• quote:

quote:

Elemental Arrow

Nether Tentacles artık yoluna çıkan her şeye vurmak yerine ilk vurduğu hedeften sonra sönecek demek oluyor. Yani tek taşla tek kuş hesabına getirmişler. Yalnız bu ASden bile daha fazla koydu.

Yanlış anlamışsın. İlk hedefe vurduğu zaman sönüp kalmayacak. Yoluna devam edecek ama artık bir mob a bir kere damage verecek. Önceden tek atışta 2-3 defa vurabiliyordu. Şimdi onu kaldırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

quote:

quote:

Elemental Arrow

Yanlış anlamışsın. İlk hedefe vurduğu zaman sönüp kalmayacak. Yoluna devam edecek ama artık bir mob a bir kere damage verecek. Önceden tek atışta 2-3 defa vurabiliyordu. Şimdi onu kaldırmışlar

Sonradan tekrar okuyunca farkına vardım zaten. Dediğin gibi, her moba sadece bir kere vurup yoluna devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Hell Act IV Oynuyorum. Infernoya Geçince Direk Afallıyacağım Büyük İhtimalle. Gear Berbat Ötesi 900k Var Gördüğünüz Gibi Nerfte Kapıda Yarın Geliyor. Bundan Sonra Ne Tür İtemler Alınmalı Az Birazcık Yardım Bekliyorum Bu Konuda Sizlerden.

Demon Hunter Platformu

@_SeRHaT_
    Cevap İçin Tşk Ederim. Biraz Geç Oldu Ama Anca Kalktım Başından Diablonun

Çoğu kişi IAS'ın artık çok etkili olmayacağını düşünse de bence hala IAS, Crit Chance ve Crit Damage ile Dex veren bir Gear yapmalısın. Bunlardan herhangi birine yoğunlaşmak yerine homojen olarak geliştirebilirsen daha iyi olur. Inferno nerfinden sonra durumlar nasıl test edemedim fakat biraz da all res kasarsan yararına olur. Sıkıştığın bir durumda teklifim hala geçerli.

• quote:

Öncelikle Templar level atlamış "How should I train" diye soruyor. Followerlara da güzel skilller geliyor. F ile follower menüsünü açıp skill atanabilir. Özellikle tempların omuz atıp düşmanları stun ettiği skill çok eğlenceli.

Item alma konusunda, farkettim ki oyun oynadığım süre kadar neredeyse Auction H'da ucuza birşeyler kapatabilir miyim diye dolanıyorum. O yüzden tek bir item göze kestirip-misal bracerlar işe yaramıyor, bunun daha iyisi var mı diye bakınıp, oyuna devam etmek daha iyi herhalde. Yoksa bütün gün bayide iddaa oynayan gençliğe benziycez. Herif o sürenin yarısında idman yapsa 3. ligde orta karar defans oyuncusu olurdu. :P
  • Bu başlığı yeni görüyorum. Lvl54 DH'yim. Kalkan + hand crossbow kullanıyorum, all resist'e önem veriyorum. Enchantress yerine templar daha mı verimli sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

Bu başlığı yeni görüyorum. Lvl54 DH'yim. Kalkan + hand crossbow kullanıyorum, all resist'e önem veriyorum. Enchantress yerine templar daha mı verimli sizce?

Hmm Kalkan + Hand Xbow kullanan varmış. Nasıl efektif mi bari hacam? Boss'lardan tek yiyor musun yine de?

Ben Lvl 50'yim daha. Lvl 47-48'e kadar falan yanımda hep Templar vardı. Tanklık yapsın, ateşi üstüne çeksin ben uzaktan vurayım dedim. Bir arkadaş daha belirtmiş, canazorlar Tempları bırakıp sana yöneliyor, yani tank olarak kullanmıyorsun. Bide herifin eline ne kılıç, axe, odun verdiysem vurmuyor yahu. Kendim takmadım Templara takıştırdım statları bi türlü düzgün yükseltemedim. Enchantress hem daha çok vuruyor, hem daha hızlı vuruyor gibi geldi bana. Düşük levellarda Tempların healing" özelliği işe yaramaktaydı. Galiba Tempların "Taunt" özelliğini almak lazımmış tank olsun bilememişiz.

Sulu zevzek Scoundrel'ı ise hiç almadım, bizim hatuna sarkar felan.

• Scoundrel'den ben de verim alamadım. Başlarda Templar süperdi ama şimdi çok ezik kalıyor. Büyü kızımız ise güzel büyüleri ve vuruşlarıyla şu anda 600 DPS sahibi. Tank olabilse zaten Templar tek geçilir ama onu ipleyen yaratık yok

Bosslardan tek yemek ne oluyor tam olarak? Hell Act I yeni bitti, Butcher'ı keserken zorlanmadım. Ama champion gruplar bir hayli zorluyor. Allahtan vault sayesinde vur kaç yapıp preparations ile hakkı doldurabiliyoruz. DH'nin en sevdiğim özelliği ise üçlü ateş eden evasive fire. Hem hatret dolduruyor, hem kaçıyor hem üçlü vuruyor. Bu arada Bross L103G fare sayesinde portal dışında hiç klavye kullanmadan oynuyorum.
  • oynanabilir gibi duruyo ancak
    tamir parası düşene kadar oynamayı düşünmüyorum
    eliteler daha zorlaşmış, saçma sapan atlayıp zıplıyor alan atıyor hepsi
  • arkadaşlar bu skill barlarındaki değişikliği nasıl yapıyoruz. mesela bende 1'de slowing trap var, 3'te yine elektrik trapi var, 4'te cluster arrow var. burdaki ss'lere bakıyorum herkes farklı rakamlara koymuş skilleri, ben mi bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

arkadaşlar bu skill barlarındaki değişikliği nasıl yapıyoruz. mesela bende 1'de slowing trap var, 3'te yine elektrik trapi var, 4'te cluster arrow var. burdaki ss'lere bakıyorum herkes farklı rakamlara koymuş skilleri, ben mi bulamadım ?

Esc>Options>Gameplay>Elective Mod Aktif Edersen İstediğin Yere İstediğin Skili Yerleştirebilirsin.
  • Elective mode hayat kurtarıyor. Tamamen kendi tarzını yaratabiliyorsun. Sol tıka rapid fire koyabiliyorsun mesela
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

arkadaşlar bu skill barlarındaki değişikliği nasıl yapıyoruz. mesela bende 1'de slowing trap var, 3'te yine elektrik trapi var, 4'te cluster arrow var. burdaki ss'lere bakıyorum herkes farklı rakamlara koymuş skilleri, ben mi bulamadım ?

Esc>Options>Gameplay>Elective Mod Aktif Edersen İstediğin Yere İstediğin Skili Yerleştirebilirsin.

Simdi yaraticilik devreye girdi iste :) sagol hocam. Bu lazimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.