Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Demon Hunter Platformu

Canlı takip için;http://www.athenelive.com/stream/42146/?athene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

310k Damage'li Athene karşınızda.

Demon Hunter Platformu

Canlı takip için;http://www.athenelive.com/stream/42146/?athene

2400 dex nedir ulan benım daha 1k olmadı gerçi fakir kalmış bütün parayı harcamış

• quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

2400 dex nedir ulan benım daha 1k olmadı gerçi fakir kalmış bütün parayı harcamış

1 dakikada 11-15m yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

quote:

1 dakikada 11-15m yaptı

adamın skill buildine baktımda yine fark yok

ben kendisi gibi 3-4 atamadığım için sabaha kadar smoke screen bassam ne yazar o 1 snlik aralıkta ölüyorum zaten

• 106K DPS'li karakterin tüm itemlerini satışa çıkarttım biraz önce,sinirim 1.0.3 yamasına değil insanların çekememezliğineydi herkes bodoslama Barbar açtı bizde oyunun ilk günü D.Hunter'ı keşfettik nerf üstüne nerf yedi ha yine ezici karakter yaratmak mümkün ama zevk kalmadı bu kadar dalga geçer gibi yamanın üzerine.

Bitmemiş oyunu çıkartan Blizzard "ACTIVISION" a koca bir alkış daha.
  • Arkadaşlar level 14 bir DH'm var. İki arkadaş oynuyoruz oyunu biz o da monk oynuyor. Genelde görevleri falan birlikte yapıyoruz fakat ben tek başıma görev yaparken hep ölüyorum Normal mi veya neden böyle oluyor
  •  Demon Hunter Platformu

Aha athene'nin hesaba n'olmuş ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 22 Haziran 2012; 10:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Demon Hunter Platformu

Aha athene'nin hesaba n'olmuş ya

Nazar değdirdiniz yine adama

• Hell Act II'de 1 champion 2 elite grup çıktı, hepsi de duvar örüyordu, canımdan bezip oyundan çıktım. Act II hala Act I'e göre çok daha zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

@arandur
    Tek yemek demek daha ne olduğunu anlamadan ekranın siyah beyaz olması "Waiting for Revival" yazısının çıkması. Vault-perende-teklembaç eşliğinde kaçamadan bir tokatla kendini yerde bulmak demek. 20K hit pointin bir anda yokolması demek. Barbar karakter oynayanlar savaşın ortasında bırakıp mutfaktan çay doldurup gelene kadar hit pointin yarısı gitmemiş oluyor. Üst mesajlarda geçmişti Hand Xbow+Kalkan olunca Block şansı + Armor yükseliyor. Acaba demiştim ayakta kalma şansını belirgin bir şekilde yükseltiyor mu?

Bu oyun kaka Diablo 2 kraldı geyiklerine girmeyeceğim. Ama Diablo 2'deki Amazon'un "Dodge, Avoid, Evade" gibi pasif skillerine ihtiyacı var D3 DHunterın bence. Siz ne dersiniz?

Hell Act I yeni bitti ve bir hamlede öldüğüm falan olmadı. Ya araya alıp 2 saniyede kaçamadan yediler, ya duvara sıkıştım aynısı oldu, ya da hakkım bitince doldururum lakaytlığı yapınca güçlü vuruşlar yiyip öldüm. Gayet rahat oynuyorum şu anda oyunu. En çok elite gruplarda zorlanıyorum, dakikalarda vur-kaç yaparak halletmeye çalışıyorum. Block özelliği hayli işe yarıyor, üstüne üstlük armor + all resist ile kimse delice vuruşlar yapamıyor diye düşünüyorum.

Demekki neymiş infernoya gelmeden pek bişey söylememek lazımmış :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

@arandur
    Tek yemek demek daha ne olduğunu anlamadan ekranın siyah beyaz olması "Waiting for Revival" yazısının çıkması. Vault-perende-teklembaç eşliğinde kaçamadan bir tokatla kendini yerde bulmak demek. 20K hit pointin bir anda yokolması demek. Barbar karakter oynayanlar savaşın ortasında bırakıp mutfaktan çay doldurup gelene kadar hit pointin yarısı gitmemiş oluyor. Üst mesajlarda geçmişti Hand Xbow+Kalkan olunca Block şansı + Armor yükseliyor. Acaba demiştim ayakta kalma şansını belirgin bir şekilde yükseltiyor mu?

Bu oyun kaka Diablo 2 kraldı geyiklerine girmeyeceğim. Ama Diablo 2'deki Amazon'un "Dodge, Avoid, Evade" gibi pasif skillerine ihtiyacı var D3 DHunterın bence. Siz ne dersiniz?

Hell Act I yeni bitti ve bir hamlede öldüğüm falan olmadı. Ya araya alıp 2 saniyede kaçamadan yediler, ya duvara sıkıştım aynısı oldu, ya da hakkım bitince doldururum lakaytlığı yapınca güçlü vuruşlar yiyip öldüm. Gayet rahat oynuyorum şu anda oyunu. En çok elite gruplarda zorlanıyorum, dakikalarda vur-kaç yaparak halletmeye çalışıyorum. Block özelliği hayli işe yarıyor, üstüne üstlük armor + all resist ile kimse delice vuruşlar yapamıyor diye düşünüyorum.

Demekki neymiş infernoya gelmeden pek bişey söylememek lazımmış :)

Önceki sayfada da yazmıştım; inferno A-4'deki opressor'ların darbesini biraz hafifletsin, yani bana 1 vuruş yapma şansı bıraksın shield kullanmak işe yarıyor diyeceğim. =)

• wizard karakterimin yanına bir dh açtım. 31 lvl im dps olarak bariz fark varmış onu anladım.
    ilerleryen lvl lerde nasıl bilmiyorum ama tıkır tıkır gidiyor. hardcore oyuncu olmadığım için nerf olaylarından
    anlamıyorum. wizardla infernoda iki adım atamadım. umarım azda olsa hunterla ilerlerim.
  • Skill dağılımı olarak şunu kullanıyorum ki şimdilik beni idare ediyor

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRVXdP!TeY!cabYYa

yapmam gereken bir değişiklik var mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zervent

Skill dağılımı olarak şunu kullanıyorum ki şimdilik beni idare ediyor

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRVXdP!TeY!cabYYa

yapmam gereken bir değişiklik var mı sizce

Passive skillerimiz aynı. Evasive fire ihtiyaç duymuyor musunuz? Bence harika bir ateş etme şekli, ben üçlüsüne bayılıyorum. Bir de sağ tık için chakram kullanıyorum, kalabalık canavar gruplarında en çok o işe yarıyor.

• Chakram ı arada R ye alıyorum twin chakrams rune la çok kullanışlı oluyor Evasive fire ı ise bir kere falan kullandım sanırım işime yaramadığı görüşündeyim
  • Ben tamamen fare ile oynuyorum sadece T ile portal işlemi yapıyorum. Çoklu chakramdan vazgeçemiyorum, ama champ, elite ve boss savaşlarında biraz daha güçlü olan düzlemsel silahları tercih ediyorum elbette. Bu elemental arrow da ne var bu kadar çözemedim. Rapid fire daha hızlı değil mi?
  • Elemental hem alan etkili hem kaybolana kadar değdiği herşeye damage veriyor hem de daha fazla DPS. Ben de ilk başlarda rapid kullanıyordum. Elemental'i deneyeyim dedim. Geçiş o geçiş. Siz de deneyin memnun kalırsınız (nerf yesede Nether Tent. rune ile).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krdlk -- 23 Haziran 2012; 0:42:24 >
  • şuan için en iyi build athenanınkı gibi duruyor ama o skill buildede sharpshooter yerıne night stalker alması yanlış cluster arrow 50 hatred yiyen bi skill hanı 3 tane zorlaya zorlaya attın sonra adam gıbı critik vurucak bi skillin kalmıyor her criticte 1 diciplin içinde sharpshotterın dpsınden vazgeçilmez

ayrıca kendim bi trap build yaptım traplara yoğunlaşarak

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#lSVkYj!VUY!abbcbZ

ve işin güzel tarafı mortar waller reflect damage olmayan elitelerin çoğunu kesebiliyorumda bu 3unun olmadığı elite bulmak ayrı zor

denenebilir farklılık açısından

• quote:

şuan için en iyi build athenanınkı gibi duruyor ama o skill buildede sharpshooter yerıne night stalker alması yanlış cluster arrow 50 hatred yiyen bi skill hanı 3 tane zorlaya zorlaya attın sonra adam gıbı critik vurucak bi skillin kalmıyor her criticte 1 diciplin içinde sharpshotterın dpsınden vazgeçilmez

ve işin güzel tarafı mortar waller reflect damage olmayan elitelerin çoğunu kesebiliyorumda bu 3unun olmadığı elite bulmak ayrı zor

Athene'in Build'inde Night Stalker olmasının nedeni neredeyse %50 Crit Chance bulundurması. Her iki vuruşundan birinin Crit olması demek Night Stalker'ın onun için işlevsel olmasını sağlıyor. Crit Chance çok yüksek değilse Grenadier de kullanılabilir diye düşünüyorum. Veya daha rahat vur-kaçlar için Tactical Advantage de olabilir.

• quote:

şuan için en iyi build athenanınkı gibi duruyor ama o skill buildede sharpshooter yerıne night stalker alması yanlış cluster arrow 50 hatred yiyen bi skill hanı 3 tane zorlaya zorlaya attın sonra adam gıbı critik vurucak bi skillin kalmıyor her criticte 1 diciplin içinde sharpshotterın dpsınden vazgeçilmez

bu build ile a3-4 denedinmi, dps sharpshooter olmadan ciddi oranda düşüyor da

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.