Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silahta yazan özelliklerin ekli olarak görünmesi olayına alışamadım halen, bana mantıklı gelmiyor ama oyun mekaniği o şekilde kabul edip geçmem lazım. Ben üstüne düşünüyorum yine, öyle yazıyorsa etkisi ne kadar olur vs. oysa gerek yok...

Yanlışlarımızı düzeltelim tabi, eyv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

210 K ya cıkardık,durmak yok yola devam :D

Durmak yok, yola devam.

228K oldu :D 250ye vurdurmaya az kaldı ^^
  • quote:

The Athene Killer is on the way.
  • Arkadaşlar DH için tavsiye edebileceğiz set takılarının isimleri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atemis

Arkadaşlar DH için tavsiye edebileceğiz set takılarının isimleri nelerdir?

Natalya's Mark
  • Diabloda Takıldım Kaldım Shadowu Kesemedim Bir Türlü Public Oynamak İstemiyorum. Karakterimin Resm Aşşağıda Bi Yol Gösterin Nerde Hata Yapıyorum

Edit: Normali Bitirdim Sadece Izual Ve Diabloda Zorlandım Toplamda 10-15 Kere Ölmüşümdür Bunlarda. Biraz Beceriksizim Galiba

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 17 Haziran 2012; 13:07:07 >

• Beyler 60 monktan sonra bir de DH açıyım dedim 55 lvl oldu hell deyim. Ama elitelere çok sık yatmaya başladım kaçarak kesmez isem eğer anında tek yiyorum normal mi bu? Monk oynamaya alıştığımdan tek yemek şaşırttı aslında ondan soruyum dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Diabloda Takıldım Kaldım Shadowu Kesemedim Bir Türlü Public Oynamak İstemiyorum. Karakterimin Resm Aşşağıda Bi Yol Gösterin Nerde Hata Yapıyorum

Skillerde çok da sorun yok fakat Vault ve Companion yerine Preparation ile Mark of Death alabilirsin. MoD sayesinde daha fazla hit vuracağından daha rahat kesersin. Discipline bitince de Preparation sayaesinde daha fazla Smoke basabilirsin. Ama başta da dediğim gibi skillerde çok sıkıntı yok genel sıkıntı üzerindeki geardan kaynaklanıyor. Biraz güçsüz kalmış. Eğer kesememeye devam edersen Battletag'ini verirsen yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 17 Haziran 2012; 13:04:40 >

• 880 dps li hellrack i 25k ya aldım iyi etmisim dimi 300-400k lıkların arasındaydı tıklamamla almam bir oldu heralde 250k ya koycaktı arkadas 25k koydu
  • BiS Helm nedir DH için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

BiS Helm nedir DH için?

Eğer para sıkıntı olmazsa Andariel's Visage şu an DH için en iyi helm konumunda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

BiS Helm nedir DH için?

Eğer para sıkıntı olmazsa Andariel's Visage şu an DH için en iyi helm konumunda.

Dostum o helmin en ucuzu ortalama 800k dex verenini bulmakda ayrı bir dert
  • quote:

quote:

quote:

210 K ya cıkardık,durmak yok yola devam :D

Durmak yok, yola devam.

Dostum sen bayaa ilerletmişsin olayı.Bana biraz gösterebilirmisin.5.4 milyon param var karaktere nası kıyafet alınmalı nası ayar yapılmalı bulamadım yardımcı olurmusun EMRES754#2345

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 18 Haziran 2012; 15:12:57 >

• daha çok yolumuz var

Demon Hunter Platformu
  • Yeni gelecek paket ile birlikte Attack Speed'i %15 olan bir item %5'e düşürülecekmiş. Yani karakterde toplamda %15-20 Atack Speed olacak gibi. Bilgiler resmi değil fakat AS'ye düşüş yapılacağını biliyoruz.

http://d3db.com/news/id/268-datamined-10310057-patch-changes-unofficial/
  • Biz alnımızın teriyle 3-5k dps arttırmaya çalışırken sizin 200k+ dps yapmanızdan nefret ediyoruz nefffffret

Sırf bu nedenledir ki AS nerf'ünü sokaklarda düğün havasında kutlayacağız

İmza : Emekçi Wizard/Witch Doctor Tayfası
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Biz alnımızın teriyle 3-5k dps arttırmaya çalışırken sizin 200k+ dps yapmanızdan nefret ediyoruz nefffffret

Sırf bu nedenledir ki AS nerf'ünü sokaklarda düğün havasında kutlayacağız

İmza : Emekçi Wizard/Witch Doctor Tayfası

Biz de her ne yaparsak yapalım hemen ölmekten nefret ediyoruz. Bir DPS kozumuz vardı o da mefta olacak. Acıların çocuklarına döneceğiz.
  • iyi oluyo size, ölmüşlerimin canına değsin. meteorlar yağdıracağız blizzard'lar patlatacağız kaçacak delik arayacaksınız ahali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 18 Haziran 2012; 10:58:00 >
  • merhaba arkadaşlar bende dün 60 lvl oldum burda karakterimin özelliklerinin ss si :)

Demon Hunter Platformu

birde bu sabah 15 dk oynayayım dedim güzel bi legendary düşürdüm sanırım 3-5 bişi edermi acep?

Demon Hunter Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Ayrıca 2 tane handbow kullanıldığında 1 tanesinin stat'larının dikkate alındığını okumuştum. Şahsen denemedim, denemek için ucuz 2 tane alıp bakabilirim.

Aynen öyle. Çok saçma o şekilde olması.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.