Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sorun o çoklu zincirde zaten. Mazgallardan kaçarken birden farkına varmadan yaklaşıyorum sanırım. Bakıyorum ki ölmüşüm.

Templar var, iyi de oyalıyor kerata. :) Oyuna girebilsem şimdi tekrar deneyeceğim ama girmiyor, güncelleme döngüsü başladı...
  • İlginç ben 1 denemede girdim oyuna.
    Bende 46 disc var bu arada, bu yüzden caltrops koyup SS kullanıp kaçabiliyorum; +disc veren itemleri almanızı öneririm çünkü disc ile hayatta kalıyoruz. (cloak, quiver ve bazı bow'lar +disc veriyor.)
  • Hocam tahmin ettim öyle olduğunu. :) 19k DPS + 12k HP ile kasap kesmek kolay değil tek yiyen bir karakter olarak.

Üstelik kaliteli xbow falan da lazım. Bize bir halt düşmediği için 200k'lik xbowlarla uğraşıyoruz.

Neyse, bu güncelleme saçmalığının önüne geçmenin tek yolu EU Client kurmaktı, sonunda onu da yapıyorum. US Client kurup EU sunucularında takılınca böyle saçmalıklarla uğraşıyorsunuz.

2,5 MB ile iniyor allahtan.
  • Butcher'ı kesemeyen arkadaşlara,hatta genel olarak herkese söylemiş olayım bunu. Ben trap kullanmayı bıraktım sebebi ise infernoda aşırı hoplayan zıplayan yaratık olması. Bunun yerine Vault'u Disc gerektirmeyen ama 15sn cooldown ile kullanıyorum,yanında smoke screen(süre uzatması ile) preparation ve hatred regen arttıran companion u kullanıyorum. Şu an 12k mı ne dpsim var ama kaça kaça,kendimi vurdurtmadan,cooldownları efektif kullanarak gayet güzel gidiyorum. Act2 de işler değişebilir tabi bilemiyorm
  • Vault aklıma geldi de, onu uzun süre önce bırakmıştım. Sebebi ise inferno act 2'den itibaren hiçbir işe yaramaması. Sen de yavaş yavaş bırak hocam. :) Sonra kendini kağnı gibi hissediyorsun bir süre ama olsun, caltrops iyidir yine.

30 disc ile olmuyor tabi ama şimdilik yapacak bir şey yok. Yolsuzuz be abi.
  • Çok gaza getirdiniz arkadaşlar, iki defa yattıktan sonra üçüncüde avladım gavatı.

Kesemememin asıl nedeni adamı kenara çekemememmiş. Yani hep ortalarda kalıyor yanlış hareketlerim yüzünden. Dolayısıyla aoe yiyorum ister istemez bir noktadan sonra. Kenarlara çekip, bol bol kaçınca oldu. Bu arada templar skillerinizi yazar mısınız? En iyi hangisi işliyor? Baştakini sağ, diğerlerini sol yaptım ben.
  •  Demon Hunter Platformu  Demon Hunter Platformu

Benim DH'de yukarıdaki gibi. Pek yatırım yapmadım. Level 60 oluncaya kadar para biriktirip AH yolunu tutacam. Paranın çoğu Bow'a gidecek ama olsun. Bir de rapid fire kullanan arkadaşlar mutlaka elem. arrow kullanmaya başlasınlar. Elem. arrow'un nether tent. rune'u açılana kadar elektrikli olanı en iyisi sanırım. Rapid fire'ı bıraktıktan sonra uzun elit süreleri bayağı bir düştü.

• inferno act2 gercekten zor 5k ya yakin armor 35k dps ve 38k hp ile zor yani ama act 1 de butcher iyi farmlaniyor fakat hepsi cop item cikanlarin monk ile buraya kadar zor geliyorum orasida ayri
  • Sabah 60 level oldum, DPS 60k. Sizce nasıl?
  •  Demon Hunter Platformu

karakter istedigim kıvama gelmeye basladı. act3un bossunu 10 sanıyede falan kestım :D
  • Arkadaşlar Act 2'ye nerf gelmiş. Az önce iki DH bir wizard ile rahatça temizledik köy çıkışını. Yatık 3-5 defa ama en azından temizlenebiliyor. Bariz biçimde kolay öldü yaratıklar.

Tamir olayına da zam gelecek tabi. Bu da ayrı bir sıkıntı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

Demon Hunter Platformu

karakter istedigim kıvama gelmeye basladı. act3un bossunu 10 sanıyede falan kestım :D

Biraz daha kassan Athene'nin DPS'sine yaklaşacaksın.

Bende dex eksikliği var. Act 1 farmlamaya devam edeceğim. Başka türlü zor para işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 13 Haziran 2012; 0:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Demon Hunter Platformu

Bende dex eksikliği var. Act 1 farmlamaya devam edeceğim. Başka türlü zor para işi.

115K dps em vardı ama bugun act3ü gecmeye calısırken elimdeki bow düştü ve 70-75K dmg ekledi anlıyacagın baya bir şans :)

• Morter, vortex falan filan iyi de, vampiric denen b.ktan nasıl kurtulacağız?
  • quote:

quote:

quote:

Demon Hunter Platformu

115K dps em vardı ama bugun act3ü gecmeye calısırken elimdeki bow düştü ve 70-75K dmg ekledi anlıyacagın baya bir şans :)

Hocam Azmodanın kapısına geldim yardımcı olabilir misiniz? Battle tag : SoloTurK#2621

• act ii de resmen tıkıldım kaldım mf itemlarla oynamak zaten imkansız. 300-400 arası bir resist var. para desen act i farm yapayım diyorum ne item düşüyor ne bişe. resmen kısır döngüde kaldım. 73k dps var. act ii ye geçince dps den ödün verip resist kastım bu sefer tek atmıyorlar da 2 kez vuruyor moblar. melee classlar "dh hoplaya zıplaya kesiyor" diyor her yerde. bi ben mi kesemiyorum acaba meraklar içerisindeyim. oyundaki exploit ve bot kullanımı da zaten moralimi bozuyor. milyar gold yapıp satanlar, iyi itemları rmah'a bekletenler falan derken iyice soğudum oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

quote:

quote:

Demon Hunter Platformu

Hocam Azmodanın kapısına geldim yardımcı olabilir misiniz? Battle tag : SoloTurK#2621

mesajını sımdı gordum, eger hala kesmediysen tabıkı yardımcı olurum.

• quote:

Morter, vortex falan filan iyi de, vampiric denen b.ktan nasıl kurtulacağız?

acıkcası reflected dmg harıc dıgerlerınde sorun yasamıyorum ama reflected oldumu gecmek ımkansız gıbı bişi :/
  • quote:

Demon Hunter Platformu

Karakterin gerçekten çok iyi olma yolunda ilerliyor tebrik ederim. Acaba Crit Damage/Chance ve Attack Speed değerlerini de paylaşabilir misin? Bu arada Sharp olmadan 160k DPS olursa Athene'den fazla DPS'in olmuş olur.

• quote:

quote:

Morter, vortex falan filan iyi de, vampiric denen b.ktan nasıl kurtulacağız?

acıkcası reflected dmg harıc dıgerlerınde sorun yasamıyorum ama reflected oldumu gecmek ımkansız gıbı bişi :/

Lanet birşey o ya... Kesin 3 den fazla yatıyorum öyle elitlerde... DH'den çok memnunum ama şu item drop durumları çok kötü... Bugun inferno Act1 baştan oynamayı düşüyorum. Güzelce birşeyler düşsede azıcık ilerlesem.. Daha ilk waypointi açamadım yatmaktan yahu ...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.