Bildirim
Demon Hunter Platformu (17. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu kadar parayı infernodamı yapıyorsunuz ben 200k üstüne cıkamadım daha hell act 3 deyim. Birde yüksek dps ve hayatta kalma için bir build verebilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyro -- 8 Haziran 2012; 22:12:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: xyro
Bu kadar parayı infernodamı yapıyorsunuz ben 200k üstüne cıkamadım daha hell act 3 deyim. Birde yüksek dps ve hayatta kalma için bir build verebilirseniz sevinirim.
Bu konuyu incele derim:http://forum.donanimhaber.com/m_61541513/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61557719
İlk post olmak üzere, güzel mesajlar var. -
beyler bu üzerinde soru işareti olan itemler ne oluyor? ya aklıma takılan 3-4 tane soru var yardımcı olabilecek kimse var mı? bugun sabahlayacam, varsa oynayan yardımcı olursa sevinirim. skyp olsa süper olur.
skyp : cpt.lav -
-
Hell deyim DH ile lvl 54 oldum ama o kadar fazla ölmeye başladım ki artık oyundan soğudum. Vur kaç işlemiyor elitelerin yarısına yanına çeken jail yapan mortar la kafana bomba yağdıran bunlara karşı çaresizim. Siz nasıl infernoya geçtiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter_one
Hell deyim DH ile lvl 54 oldum ama o kadar fazla ölmeye başladım ki artık oyundan soğudum. Vur kaç işlemiyor elitelerin yarısına yanına çeken jail yapan mortar la kafana bomba yağdıran bunlara karşı çaresizim. Siz nasıl infernoya geçtiniz?
Ben şahsen normal ve nightmare'i solo bitirip sonrasında hep coop yaptım. Inferno act-2'de öle öle geçtiğim bölümler de oldu; ki herkesin olmuştur böyle yerler, koşmak lazım bazen. =)
Ayrıca party'de Monk ya da Barbar bir arkadaşın olması işi kolaylaştırır.
Mesela forumdan bir arkadaşla act-2'ye başladık inferno'da (ben act-3 sonlarındayım ama act-4'e geçmemiz lazım bir an önce, beraber olursak da iyi olur) geri çekile çekile ilerliyorduk, yeri geliyor koşuyorduk. Ama sonra 1 monk geldi oyunumuza ve neredeyse elimizi kolumuzu sallaya sallaya act-2'yi bitiyorduk 8. quest'e yaklaştık; monk arkadaş çıkması gerekti, çıkmasa Belial'ı 1 denemede keserdik eminim.
Adamda 6k armor, 400k res. varmış, bildiğin elite'ların önüne atıyordu kendini biz arkada dps veriyorduk. (Ben 100k dps, arkadaşta 85k dps vardı.) Adama lazerler hasar vermiyordu nerdeyse bu kadar olur.
Yeri gelmişken bendeki son durum, sonunda 100k dps oldum ve HP ise 36k. Res ve armor'u da geliştirmek lazım kesinlikle, hele bahsettiğim Monk arkadaşı gördükten sonra.
Resimden sonra, 74dex'li kemerimi, 138dex'li kemer ile değiştirince 104k dps oldu, HP halen 36k. Bir süre gold kasmam gerekecek, o sırada da act-4'e geçerim heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 9 Haziran 2012; 22:04:59 >
-
beyler ben şimdi 1m'lik cros almak istiyorum ama hangi özelliklere önem vermeliyim DEX ve DPS kaç olmalı en az bilgisi olan varmı tam olarak? bütün param bu kadar -
nighmare de belial a takıldım bir taktik önerirmisiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: panzer_8888
nighmare de belial a takıldım bir taktik önerirmisiniz
yan tarafından vur. tam kenardan. bide 3. vuruşu yaparken çift kol vuruyor o sırada kaç ordan sonra devam et. yazarak anca bu kadar oluyor kusura bakma :) 2-3 sefer dene çözersin. -
Üstadlar şimdilik Inferno'ya geçtim Act II'ye doğru ilerliyorum. Kesmeden geçtiğim 2 pack oldu sadece onlarda shield açıp çok hızlı ilerleyen gruplardı.
Benim bir sorum var belki soruldu ama bütün forumu okumaya üşendim açıkçası..
Şimdi karşıma çıkan elitlerden hasar yemiyorum, kurtulabiliyorum ama sorun şu ki ben dps yaptıkça hp kaybediyorum. Yani kendi kendimi öldürmek durumunda kalıyorum sürekli. İlla ki "life on hit" parçalar mı giymek zorundayız? Veya bounty hunter rune'u ile entangling shot spamlayarak mı kesecez mecburen? Başka bir hal çaresi yok mudur bu işin Vursak dert vurmasak dert arkadaş... -
beyler bu adamla dövüşeceksem ilerde, oyunu bırakıyorum.
ben bu adam saygı duyar bulunduğum yere oturur 2 tombul bira alıp içerim. -
ya bu sharpshooter in fazla abartilmis bir skill oldugunu dusunen birtek benmiyim.
sharpshootersiz 40k dps toplamda 9-10 kerede ss basabiliyorum. Attack speed 2.82. sharpshooter ile slot harcamak yerine disciple costunu azaltan seciyorum. en fazla 2 tane daha fazla ok salliyorum ama hayatta kalma sansim yukseliyor. hangi DH yi gorsem kesin sharpshooter secilmis dps i buff lanmis goruyorum. tamam ilk atis icin guzel ama sonra? arka arkaya ok sallayinca hicbir anlami kalmiyor sharpshooter in. sadece ilk okun dmg ini bu kadar yuksek tutmak icin değermi skill slotunu doldurmaya. DH sonucta deli gibi ok sallar, bir tane degilki? -
quote:
Orijinalden alıntı: oem84
ya bu sharpshooter in fazla abartilmis bir skill oldugunu dusunen birtek benmiyim.
sharpshootersiz 40k dps toplamda 9-10 kerede ss basabiliyorum. Attack speed 2.82. sharpshooter ile slot harcamak yerine disciple costunu azaltan seciyorum. en fazla 2 tane daha fazla ok salliyorum ama hayatta kalma sansim yukseliyor. hangi DH yi gorsem kesin sharpshooter secilmis dps i buff lanmis goruyorum. tamam ilk atis icin guzel ama sonra? arka arkaya ok sallayinca hicbir anlami kalmiyor sharpshooter in. sadece ilk okun dmg ini bu kadar yuksek tutmak icin değermi skill slotunu doldurmaya. DH sonucta deli gibi ok sallar, bir tane degilki?
Yanlış anlamışsın.Sadece ilk ok için geçerli değil... -
30 40 crit change yapabilirsen shapter kullanmaya bilirsin.Ama günümüz koşullarında shapter kesinlikle lazım.İlk vuruşun crit olması yanında bir çok elit pack i keserken geri çekilip vurduğumuz için bu sırada shapter gene stackliyor.Günümüz piyasasında crit change i 20 lere çıkarmak bile zor bu piyasa koşullarında -
merhaba internet cafede oynamak mümkünmü bu oyunu bazı müşteriler soruyorda -
quote:
Orijinalden alıntı: CANPOLAT68
merhaba internet cafede oynamak mümkünmü bu oyunu bazı müşteriler soruyorda
Evet, parasını verip satın aldıktan sonra rahatça oynayabilirler. Tabi internet kafelerde güvenlik diye bir şey olmadığından muhtemelen hesaplarını çaldırırlar kısa sürede. -
Arkadaşlar infernoda act 2'de köyden çıkamıyorum bile. Nedir bu yahu? Yeni güncellemede act 2'yi düzelteceklermiş, bence geç bile kalmışlar. Kaçacak tek yerim var, adam duvar örüyor ve tek atıyor sonra güle oynaya. Daha köyden çıkış burası, el insaf...
Ayrıca HP'ye neden ağırlık veriyorsunuz ben anlamıyorum. Tek atıyor tüm elitler. 50k HP olsa ne fayda edecek ki?
Bir de yeni güncellemede kötü bir haber; tamir ücretleri 4-6 katına çıkacakmış. Ben oha dedim. DH'yi dengelemenin olabilecek en insafsızca yolu. -
Şu an act3 son görevdeyim. Biraz sıkıntılar başladı yine. Olabildiğince all resist kastım ortalama 460da şu an gördüğünüz gibi ama hala zorlanıyorum. Her türlü öneriye açığım. Bu zamana kadar hep bow kulladım. Sizce xbow kullansam biraz daha rahatlar mıyım? Avantajları var mıdır? All resist olayından vazgeçip full dps kassam daha mı iyi olur? Üzerimdeki itemler all resist içerdiği için baya ediyor. Bunları satıp önerilere göre hareket edebilirim. Yardımları bekliyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: taxofgod
Şu an act3 son görevdeyim. Biraz sıkıntılar başladı yine. Olabildiğince all resist kastım ortalama 460da şu an gördüğünüz gibi ama hala zorlanıyorum. Her türlü öneriye açığım. Bu zamana kadar hep bow kulladım. Sizce xbow kullansam biraz daha rahatlar mıyım? Avantajları var mıdır? All resist olayından vazgeçip full dps kassam daha mı iyi olur? Üzerimdeki itemler all resist içerdiği için baya ediyor. Bunları satıp önerilere göre hareket edebilirim. Yardımları bekliyorum
Res.'ler güzel olmuş. Öncelikle bir sorum var, bu res. değerleri ile ölme sıklığın, tek yeme sıklığın nedir?
xbow'ların verdiği hasar bow'a göre daha fazla oluyor. Mesela sendeki bow 300-800 damage range'e sahip, xbow'larda 700-1000 aralığını görebilirsin üst seviyelerde. Ben de baya zamandır bow ile gittim, bowlarda daha bir serilik vardı bana göre, xbow'da biraz tutukluk hissettim (biraz psikolojik olabilir, bow ile dönerek daha seri bi şekilde atıyordum) ; tabi AS olması da önemli.
Ayrıca bizim passive skill'lerdem archery xbow'a +%50 crit dmg veriyor, bow'da %15 hasar artırıyor. Bunu düşünerek crit dmg olmayan xbow'a geçmiştim, crit ve as olan bow'dan; bunlara rağmen dps'te ciddi artış görmüştüm. xbow denemeni öneririm, hemen alışırsın zaten; xbow'lar biraz daha pahalı bu arada.
Bende 104k dps var ama artık daha az tek yemek istiyorum, sen de bana res.'in yüksek olmasının avantajlarından bahseder misin? Misal ateşten az etkileniyorsundur bu normal ama melee hit aldığında durum nedir? Tek yemeyi önlemenin yolu reduce melee damage olan item almak mıdır yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 10 Haziran 2012; 20:39:43 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X