Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500k bence de cok fazla. 100-150k yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

500k bence de cok fazla. 100-150k yeter.

AH'deki fiyatlardan haberiniz yok sanırım.
    Benim üstte resmini koyduğum 820 dps'lik 2hand bow'u daha iyisini bulduğumda satışa koyacağım ve en az 1 milyondan satılacağına eminim. Sattığımda buraya resmini koyarım yine.

Konuya sadece silahtaki dps olarak bakmak doğru değil; silahı alıp da aynı zamanda crit dmg olsun, aynı zamanda attack speed olsun, aynı zamanda vitality de versin istiyorsanız o silahın değeri katlanır; hatta üstüne +Max Disciplin +8 falan verirse o silahın değeri 10milyon bile eder. Çünkü 1 taşla birçok önemli özelliğe etki edilmiş oluyor. Silahta +vit olmasa da olur diyebilirsiniz ancak o zaman başka bir item ile hp'yi yükseltmeniz, oraya daha çok para harcamanız gerekecektir.

Eve gittiğimde, şu 5k'lık 820dps'lik bow'u satın alıp bendeki 1 milyon eder dediğim bow'un kıyaslamasını koyacağım o zaman ne kadar dps, ne kadar hp fark ettiğini kabak gibi göreceğiz; sonra da bu bow'un ederi neder diye bir daha düşünürüz.

• 500k yukarıdaki bow için çok uygun bir fiyat. Güle güle kullanın. Eğer başka bir bow düşünürseniz ve bulabilirseniz "Life on Hit" yerine "Life Steal" öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

500k yukarıdaki bow için çok uygun bir fiyat. Güle güle kullanın. Eğer başka bir bow düşünürseniz ve bulabilirseniz "Life on Hit" yerine "Life Steal" öneririm.

Eyvallah gayet memnunum bu bow'u kullanmaya başladığımdan beri gücünü hissediyorum, infernoyu kolaylaştırdı. Değiştirmeyi tabi ki düşünüyorum ama değiştirdiğime değmesi gerekiyor. En az 900 vuruşta, +dex, + Atack speed ya da socket ya da crit damage'i olmalı, fiyatı da 1,5m civarında yakalarsam harika olacak. Tabi AH'a baktığımda bu özelliklerdeki bow'ların fiyatları 2-20 milyon arasında değişiyor. Life steal diye de aratacağım, umarım yine güzel bir bow'a denk gelirim; silah en önemli item'lardan. Ayrıca, res ve vit veren item'lar da çok değerli.

Yakında pvp gelecek, o zaman vitality ve res. veren item'lar daha değerli hale gelecek; herkes dps peşinde ama ayakta kalmayı sağlayan olayın hp ve res. olduğu pvp ile daha çok anlaşılacak bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Eyvallah gayet memnunum bu bow'u kullanmaya başladığımdan beri gücünü hissediyorum, infernoyu kolaylaştırdı. Değiştirmeyi tabi ki düşünüyorum ama değiştirdiğime değmesi gerekiyor. En az 900 vuruşta, +dex, + Atack speed ya da socket ya da crit damage'i olmalı, fiyatı da 1,5m civarında yakalarsam harika olacak. Tabi AH'a baktığımda bu özelliklerdeki bow'ların fiyatları 2-20 milyon arasında değişiyor. Life steal diye de aratacağım, umarım yine güzel bir bow'a denk gelirim; silah en önemli item'lardan. Ayrıca, res ve vit veren item'lar da çok değerli.

Yakında pvp gelecek, o zaman vitality ve res. veren item'lar daha değerli hale gelecek; herkes dps peşinde ama ayakta kalmayı sağlayan olayın hp ve res. olduğu pvp ile daha çok anlaşılacak bence.

Bu konuda haklısınız. Hell'e kadar saf DPS idare edebiliyor fakat Inferno'da özellikle ACT II'de DPS kasmaktansa dengeli bir geliştirme yapmak gerektiği anlaşılıyor. PvP gelince bu daha da belirgin bir hal alacaktır.

• crit hit damage statı olabilecek tüm itemlerimde crit hit damage var. 150k crit vuruyorum bir skill ile (adını hatırlayamadım) çok sık crit cıkıyor. Demon hunter arkadaslara crit damage toplamalarını öneririm. 2 crit üstüste elitin canı yarım oluyor.
  • 22 level demon hunterım. şu an oyun baya sıkıcı gelmeye başladı bana umarım ilerde düzeliyordur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

500k bence de cok fazla. 100-150k yeter.

AH'deki fiyatlardan haberiniz yok sanırım.
    Benim üstte resmini koyduğum 820 dps'lik 2hand bow'u daha iyisini bulduğumda satışa koyacağım ve en az 1 milyondan satılacağına eminim. Sattığımda buraya resmini koyarım yine.

Konuya sadece silahtaki dps olarak bakmak doğru değil; silahı alıp da aynı zamanda crit dmg olsun, aynı zamanda attack speed olsun, aynı zamanda vitality de versin istiyorsanız o silahın değeri katlanır; hatta üstüne +Max Disciplin +8 falan verirse o silahın değeri 10milyon bile eder. Çünkü 1 taşla birçok önemli özelliğe etki edilmiş oluyor. Silahta +vit olmasa da olur diyebilirsiniz ancak o zaman başka bir item ile hp'yi yükseltmeniz, oraya daha çok para harcamanız gerekecektir.

Eve gittiğimde, şu 5k'lık 820dps'lik bow'u satın alıp bendeki 1 milyon eder dediğim bow'un kıyaslamasını koyacağım o zaman ne kadar dps, ne kadar hp fark ettiğini kabak gibi göreceğiz; sonra da bu bow'un ederi neder diye bir daha düşünürüz.

5k'lık 800 bow ile bendeki 1m'ye satarım dediğim bow'un kıyaslaması için bakınız resim şekil aşağıda.

20k DPS farkı: 20k inferno için çok çok değerli, şöyle diyeyim silahta diğer özelliklerle 20k farkı yaratılmazsa 571 dex puanına ihtiyaç olur, diğer item'larda veya diğer bütün item'larda yüzük ve eldivende attack speed ve crit dmg %50 olmalı hepsinde, bu özellikteki item'lar da 200k ortalama en ucuzları (az bile diyorum). Ayrıca, hem silahta bu özellikleri alıp, hem de diğer item'larda da iyi özellikler alırsak daha çok gelişim olmaz mı?

3,8k HP farkı: yine silahtan bu HP puanı elde edilmeze, diğer item'lardan ayrıca 108 puan gerekiyor. Vit. değeri daha sonradan daha iyi anlaşılacak tekrar diyeyim.

%9 armor farkı: Valla benim bow'da armor özelliği yok ama +int. değerinden res veriyormuş.

Demon Hunter Platformu

Sonuç olarak değer, gold varsa kesinlikle boşa harcama değil ve 1m'ye sattığımda da resmini koyacağım. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 6 Haziran 2012; 10:30:13 >

•  Demon Hunter Platformu

arkadaşlar nasıl önerilerinizi bekliyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaşlar nasıl önerilerinizi bekliyorum ??

Biraz DPS ve Res geliştimeni öneririm.
  • Arkadaşlar 55 level dh 9k dps normalmi? hell de ölüp duruyorum sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

Arkadaşlar 55 level dh 9k dps normalmi? hell de ölüp duruyorum sürekli

Hocam 9k normal hatta fazla bile ölmenizin ilk nedeni(büyük ihtimalle) hiç Resinizin olmaması ve health regen'inizin bulunmaması, ben 10 k dps ile bitirdim Hell'i gayet de bitti yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Hocam 9k normal hatta fazla bile ölmenizin ilk nedeni(büyük ihtimalle) hiç Resinizin olmaması ve health regen'inizin bulunmaması, ben 10 k dps ile bitirdim Hell'i gayet de bitti yani

Evet hocam hiç dikkat etmemişim itemlerde hiç res yok yavaş yavaş yenileyeyim bari itemleri.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam hiç dikkat etmemişim itemlerde hiç res yok yavaş yavaş yenileyeyim bari itemleri.

Hocam gear konusunda çeşitli seçenekler mevcut ama ben glass cannon gitmenizi öneririm.+10 discipline quiver ve prep ile 6 kez smoke screen açabiliyoruz.Damage iyiyse zaten birçok packi ölmeden alabiliyorsunuz.Başlarda bende resist build denedim ama mortarlar dışında pek bir faydası olmadı ki zaten kitelayacak alan olduğu sürece onlarda sorun çıkarmıyor.Soul ripper ile corrupted angellar var zorlayan.Onları da ölmeden alabilene denk gelmedim streamlerde.Bu da benim DH.

Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 7 Haziran 2012; 16:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: spider3784

quote:

quote:

quote:

Hocam gear konusunda çeşitli seçenekler mevcut ama ben glass cannon gitmenizi öneririm.+10 discipline quiver ve prep ile 6 kez smoke screen açabiliyoruz.Damage iyiyse zaten birçok packi ölmeden alabiliyorsunuz.Başlarda bende resist build denedim ama mortarlar dışında pek bir faydası olmadı ki zaten kitelayacak alan olduğu sürece onlarda sorun çıkarmıyor.Soul ripper ile corrupted angellar var zorlayan.Onları da ölmeden alabilene denk gelmedim streamlerde.Bu da benim DH.

Dostum silahının resmini koyabilir misin, 111k dps süper olmuş ama sende hp 26k. Zaten kite ile o dps ile rahat hallediyorsun dediğin gibi, hp'i es geçmişsin.

Benim max discipline'im de 44, + disc item'lar çok değerli DH için, 3 noktadan alabiliyoruz quiver, chest armor (yani cloak) ve silahtan, şu an sadece silahımdan + gelmiyor.
    Bende 65k dps, 42k hp var; biraz dengeli gidiyorum. Güzel biraz silaha denk gelsem ben de hp'den ödün vermeden 80-90k dps'lere geleceğim umarım. Silahının gücünü merak ettim gerçekten.

Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 7 Haziran 2012; 17:05:30 >

• arkadaşlar karakterimin son hali neler önerirsiniz ?

Demon Hunter Platformu
  • Daha d3 ü alamadım ve aldığımda witch doctor ile başlamayı düşünüyodum ama demon hunter çok karizmatik geldi ve şimdi onu açmayı düşünüyorum.Bi tane resimde gördüm sanki pelerini vardı doğru mudur? Bu arada bayan açmayı düşünüyorm nası sizce erkek mi açayım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spider3784

quote:

quote:

quote:

Dostum silahının resmini koyabilir misin, 111k dps süper olmuş ama sende hp 26k. Zaten kite ile o dps ile rahat hallediyorsun dediğin gibi, hp'i es geçmişsin.

Benim max discipline'im de 44, + disc item'lar çok değerli DH için, 3 noktadan alabiliyoruz quiver, chest armor (yani cloak) ve silahtan, şu an sadece silahımdan + gelmiyor.
    Bende 65k dps, 42k hp var; biraz dengeli gidiyorum. Güzel biraz silaha denk gelsem ben de hp'den ödün vermeden 80-90k dps'lere geleceğim umarım. Silahının gücünü merak ettim gerçekten.

Demon Hunter Platformu

Hocam Sharpshooter açıkken crit hit damageli itemlar IAS'lardan fazla dps veriyor.Crit hit damage gitsem daha da artabilirdi ama karar veremiyorum ikisi arasında hatta bir sonraki patch'te IAS nerfleneceği için para harcamak bile istemiyorum.Attack speed fazla olunca uzun combatlarda dps daha fazla oluyor, crit fazla olunca da combatlar kısa sürüyor ki athene 200k dps ile butcher'i 3 saniyede kesti.Full crit gidip act3 ve act4te de çabucak kesebilirsek crit gitmek daha avantajlı olur gibi geliyor.Ben 1.03'ü bekleyip ondan sonra item almayı düşünüyorum.

HP konusunda da şimdi bir deneme yaptım.%36,24 physical damage reduction varken act4deki opressorlerin sarısı 94k vuruyor.Tek yemeceğim diye defans kasıp dpsden vermek bana mantıksız geliyor.+Disc, legandary bot ve bracerdan gelen movement speed ve dps en iyi savunmamız bana kalırsa:)

Çok konuştum ama şunu da ekliyeyim yardımı dokunabilir bazı arkadaşlara.1200 dps ve dex veren bir silah 1300dpslik bir silahtan detailsda daha çok damage verebiliyor bize.Bu yüzden ahden item alırken demon hunter dps calculator isimli bir program buldum onu kullanıyorum ne kadar dpsmin artacağını görmek için.

Bu da silahın resmi hocam.

Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 7 Haziran 2012; 18:10:45 >

• Silah resmi için eyv. Benim aradığım silah işte heheh. Hit range aralığı dar olmalı ve 900'den yüksek olmalı, +dex olmalı ve biraz da uygun fiyatlı olmalı.
    Bu arada önceki resminde 9m gold iken silah koyduğun resimde 11m gold'un var. =S Benim diğer sıkıntım da gold tabi, ah'de ucaza al, olması gereken fiyata sat işlemini de pek yapamadım, denk gelmedi, bütün gün de bakıp oynayamıyorum tabi. Olduğu kadar artık napalım.
  • Monk gittim 60 level Act 2 zorladı. Bende DH açtım. 2-3 günde 60 olmuştum yeni yeni oturtuyorum karakteri. SS'ler şu şekilde.

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

Buda silahım

Demon Hunter Platformu

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.