Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Silah resmi için eyv. Benim aradığım silah işte heheh. Hit range aralığı dar olmalı ve 900'den yüksek olmalı, +dex olmalı ve biraz da uygun fiyatlı olmalı.
    Bu arada önceki resminde 9m gold iken silah koyduğun resimde 11m gold'un var. =S Benim diğer sıkıntım da gold tabi, ah'de ucaza al, olması gereken fiyata sat işlemini de pek yapamadım, denk gelmedi, bütün gün de bakıp oynayamıyorum tabi. Olduğu kadar artık napalım.

Rica ederim.Gold şans işi gerçekten.İki gün önce ben de 1M altıydım.:)İşin kötüsü dex itemlarının pahalı olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Monk gittim 60 level Act 2 zorladı. Bende DH açtım. 2-3 günde 60 olmuştum yeni yeni oturtuyorum karakteri. SS'ler şu şekilde.

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

Buda silahım

Demon Hunter Platformu

Hocam o crossbow için ne kadar verdiniz?

• act 2 fark yapılabilecek nereler var? item için
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider3784

quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Arkadaşlar 55 level dh 9k dps normalmi? hell de ölüp duruyorum sürekli

Hocam 9k normal hatta fazla bile ölmenizin ilk nedeni(büyük ihtimalle) hiç Resinizin olmaması ve health regen'inizin bulunmaması, ben 10 k dps ile bitirdim Hell'i gayet de bitti yani

Evet hocam hiç dikkat etmemişim itemlerde hiç res yok yavaş yavaş yenileyeyim bari itemleri.

Hocam gear konusunda çeşitli seçenekler mevcut ama ben glass cannon gitmenizi öneririm.+10 discipline quiver ve prep ile 6 kez smoke screen açabiliyoruz.Damage iyiyse zaten birçok packi ölmeden alabiliyorsunuz.Başlarda bende resist build denedim ama mortarlar dışında pek bir faydası olmadı ki zaten kitelayacak alan olduğu sürece onlarda sorun çıkarmıyor.Soul ripper ile corrupted angellar var zorlayan.Onları da ölmeden alabilene denk gelmedim streamlerde.Bu da benim DH.

Demon Hunter Platformu

Eyvallah hocam önerilerini dikkate alacam

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

act 2 fark yapılabilecek nereler var? item için

Ancient path'de treasure goblin farm.
    Black soulstone-soulstone chamber questindenki 3 dungeon ve ardından Zoltan Kulle.Gear iyiyse son bossa kadar gidebilirsin hocam.
    Bir de Dahlgur Oasisde bi kaç yer vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 7 Haziran 2012; 21:32:26 >
  • Arkadaşlar selamlar.Şu anda nightmare de oynuyorum 2. act tayım .sizde bu karakterde neleri arttırmam gerekiyor.yardım ederseniz sevinirim.

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Monk gittim 60 level Act 2 zorladı. Bende DH açtım. 2-3 günde 60 olmuştum yeni yeni oturtuyorum karakteri. SS'ler şu şekilde.

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

Buda silahım

Demon Hunter Platformu

Hocam o crossbow için ne kadar verdiniz?

1.2m olması lazım

• arkadaşlar inferno act 1 deyim dh yeni yeni alışıyorum 1h crossbow kullanıyorum pasif skill olarak hangilerini tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spider3784

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Arkadaşlar 55 level dh 9k dps normalmi? hell de ölüp duruyorum sürekli

Hocam 9k normal hatta fazla bile ölmenizin ilk nedeni(büyük ihtimalle) hiç Resinizin olmaması ve health regen'inizin bulunmaması, ben 10 k dps ile bitirdim Hell'i gayet de bitti yani

Evet hocam hiç dikkat etmemişim itemlerde hiç res yok yavaş yavaş yenileyeyim bari itemleri.

Hocam gear konusunda çeşitli seçenekler mevcut ama ben glass cannon gitmenizi öneririm.+10 discipline quiver ve prep ile 6 kez smoke screen açabiliyoruz.Damage iyiyse zaten birçok packi ölmeden alabiliyorsunuz.Başlarda bende resist build denedim ama mortarlar dışında pek bir faydası olmadı ki zaten kitelayacak alan olduğu sürece onlarda sorun çıkarmıyor.Soul ripper ile corrupted angellar var zorlayan.Onları da ölmeden alabilene denk gelmedim streamlerde.Bu da benim DH.

Demon Hunter Platformu

Hocam kritikli 110k dpsnin ana kaynağı nedir bu sizin karakterde?

• Hocam dexi saymazsak, bracer, bot ve weapon dışında alabileceğim her slota attack speed aldım.Bir neck var %50 crit damage.

Bu arada base dexe göre %1 attack speedin kaç dexe geldiğini gösteren tablo.Bi altındaki tabloda da crit ve attack speed kıyaslanıyor. Kaynak:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5578588038
    Bitişik çıkıyor düzeltemedim sol taraf 200-300, sağ taraf 3-4 şeklinde gidiyor.
    Base Dex Dex Equal to 1% Attack Speed
    -------- ----------------------------
    200 3
    300 4
    400 5
    500 6
    600 7
    700 8
    800 9
    900 10
    1000 11
    1100 12
    1200 13
    1300 14
    1400 15
    1500 16
    1600 17
    1700 18
    1800 19
    1900 20
    2000 21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 8 Haziran 2012; 2:10:06 >

• Ben de paraya kıyıp iyi bir 2hand crossbow adım. 2m'ye aldım, aslında biraz pahalıya patladı, sonra 1 yüzük değiştirdim AS daha yüksek olan ile. Şu an 86k dps'im var. (Önceki silahla 68-70k falandı dps)
    Silah'ta AS yok, en çok canımı sıkan şey önceki silahımla 2,36 attack per second varken, şimdi 2'ye gelmedi bile hatırladığım kadarıyla, üstüne de baya gold harcamış oldum silahtan sonra. Bu hız farkı çok hissediliyor.
    İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama çok daha yüksek vurduğum kesin tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 8 Haziran 2012; 10:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Ben de paraya kıyıp iyi bir 2hand crossbow adım. 2m'ye aldım, aslında biraz pahalıya patladı, sonra 1 yüzük değiştirdim AS daha yüksek olan ile. Şu an 86k dps'im var. (Önceki silahla 68-70k falandı dps)
    Silah'ta AS yok, en çok canımı sıkan şey önceki silahımla 2,36 attack per second varken, şimdi 2'ye gelmedi bile hatırladığım kadarıyla, üstüne de baya gold harcamış oldum silahtan sonra. Bu hız farkı çok hissediliyor.
    İyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama çok daha yüksek vurduğum kesin tabi.

Hız 1. öncelik olmalı. Çünkü hem saldırı hızını etkiliyor. Hemde belli bir miktar hasar veriyor.
  • Arkadaşlar benim çok kısa bir sorum olacak..

Sharpshooter kullanırken crit chance'e itemlerden ayrıca vermek gerekli mi ? Gerekliyse önceliği ne olmalı ?
    benim örneğin sharpshooterı pasiflerden kaldırdığımda crit chance'im %10 oluyor.. Bu yeterli mi yoksa arttırılmalı mı ?
  • Dh için item tavsiyeleriniz nelerdir.Shoulders şunlar olmalı çünkü bunu veriyor flan.

Bazı legendary itemlerde normal attack speed olmadığı halde attack speed gösteriyor.Ashera lock gibi.52 level bot aldım.Attack speed i artırmıyor?Nedeni nedir anlamadım.
  • IAS nerflenecek bir sonraki patch de artık. Sırf attack speed gitmeyin yani.

Kısa bir item guide yazayım.

Helm -> Tek IAS veren helm Andriel's Visage (legendary) alabiliyorsanız en iyisi bu. DEX + VIT statları tercih nedeni random larda tabii ki.
    Shoulder -> MF + yüksek DEX itemleri.
    Amulet + ring + gloves -> Crit chance + critical hit increase + IAS karışık kullanılacak. Bu itemler çok pahalı evet, olabildiğince şu 3 stattan ikisini içeren bişiler giymelisiniz.
    Chest -> Yüksek DEX + MF, çok paranız varsa +discipline.
    Boot -> Yüksek DEX + % movement speed + MF.
    Weapon -> Olabildiğince yüksek DPS. Burda dikkat edilmesi gereken IAS dahil olan weapon larda hesaplanan DPS IAS dahil DPS dir. Bu yüzden üzerinde IAS olmayan, mümkün olabildiğince yüksek crit hit increase içeren (ben 970 DPS, %97 critical hit increase mavi xbow kullanıyorum mesela) bir xbow alabilirsiniz.
    Quiver -> DEX + discp + IAS şart.

• Helm olarak bir de IAS veren Mempo of Twilight var.Dexi Andriel's Visage kadar yüksek olmasa da biraz daha ucuza alınabiliyor AH'de.
  • Mempo of Twilight da başka stat yok maalesef işe yarayan, ona gidip 500K vermek pek mantıklı değil. Statlı olanları da Andriel's Visage dan pahalıya geliyor. Ama ucuz bulunursa alınabilir tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

IAS nerflenecek bir sonraki patch de artık. Sırf attack speed gitmeyin yani.

Kısa bir item guide yazayım.

Helm -> Tek IAS veren helm Andriel's Visage (legendary) alabiliyorsanız en iyisi bu. DEX + VIT statları tercih nedeni random larda tabii ki.
    Shoulder -> MF + yüksek DEX itemleri.
    Amulet + ring + gloves -> Crit chance + critical hit increase + IAS karışık kullanılacak. Bu itemler çok pahalı evet, olabildiğince şu 3 stattan ikisini içeren bişiler giymelisiniz.
    Chest -> Yüksek DEX + MF, çok paranız varsa +discipline.
    Boot -> Yüksek DEX + % movement speed + MF.
    Weapon -> Olabildiğince yüksek DPS. Burda dikkat edilmesi gereken IAS dahil olan weapon larda hesaplanan DPS IAS dahil DPS dir. Bu yüzden üzerinde IAS olmayan, mümkün olabildiğince yüksek crit hit increase içeren (ben 970 DPS, %97 critical hit increase mavi xbow kullanıyorum mesela) bir xbow alabilirsiniz.
    Quiver -> DEX + discp + IAS şart.

Tşkler

• Andriel's Visage buldum bir tane dexli 9mye.Buyout yapsam mı diye düşündüm şimdi bi 10 dakika.AH çalışmıyor.Bu itemin dexlisi ve %13 IASi olanların piyasası nasıl acaba?Kendi kazandığın parayı harcamak zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adcarry -- 8 Haziran 2012; 14:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adcarry

Andriel's Visage buldum bir tane dexli 9mye.Buyout yapsam mı diye düşündüm şimdi bi 10 dakika.AH çalışmıyor.Bu itemin dexlisi ve %13 IASi olanların piyasası nasıl acaba?Kendi kazandığın parayı harcamak zor oluyor.

Sabah bakarken 11m a görmüştüm.Dex ten vazgeçip str ile takılsan 2 m a flan bulabilirsin.100 m un yoksa 11 m u bu iteme yatırmanı tavsiye etmem.Piyasasının a.s nerf inden sonra azalacağını düşünüyorum.Attack speed olayına yüzde 20 den fazla nerf gelirse wizard a geçicez mecbur.Monk dan buna bundan ona sonra hepsi monk a :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.