Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok Hell'i de solo bitirip inferno'da grup gideceğim. 30K HP yeter diyorsun yani ? O zaman HP'yi 30K yapayım, sonra olduğu gibi dmg'e yükleneyim.
  • Beyler templer inferno da dayanabiliyor mu tank olarak? Sağlam eşyalar koysak?
  • Arkadaşlar merhaba . Şimdi Normal seviyede bitirdim Demon Hunter'imle oyunu. Artık yeni zorluk seviyesinde itemlere dahada bir dikkat etmeliyim sanırım. Kendimi infermo'ya hazırlamak amacıyla hangi statları olan kıyafetler giymeliyim ?
  • Yeni açtım karakteri birkaç sorum bar.

Öncelikle hardcore oynuyorum , diğer karakterlerden anladıgım kadarıyla hell e kadar full dps gidilebiliyor bundada öylemi ?

Bu karakterin Alan skili varmı, şőyle tűm mobları etrafına toplayıp tek darbede yokettigi veya benzeri?

Son olarak tek el crossbow x2 mi iyidir yoksa tek el crossbow + quiver mi veya two hand crossbow + quivermi ?

Cevaplari bekliyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben two hand crossbow+ quiver olarak kullanıyorum. Şu an için her şey 10 numara gidiyor. Hatta Hell seviyesini hemen hemen normal seviyede oynuyor gibi rahatım. Inferno'da ne olur bilmem tabi.
  • Level 52 Hell Act 1 de SK görevindeyin. Şimdilik gayet iyi 8k dps 15k hp ile. AH sağolsun sıkışınca işime yarıyacak herşeyi buluyorum. Bu biraz oyunun çabuk tüketilmesine neden oluyor gibi ama RM gelince istediğimiz herşeyi almak zorlaşacak.

Birde ben 1 hand cb kullanıyorum. Daha hızlı olması cazip geliyor. İlerleyen bölümlerde artık tamamen dps üzerine yoğunlaşacağım. HP bir yere kadar kurtarıyor. Çabuk öldürmeye bakacağım. Özellikle İnferno da.
  • Athene nin item build ini görebileceğimiz bir link filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Athene nin item build ini görebileceğimiz bir link filan var mı?

Bunu bende çok merak ediyorum arkadaşlar. Çok aradım ama bulamadım
  • Oyunun başında çok zorlansam da, Act 3'ten itibaren DH oynaması çok eğlenceli bir sınıfa dönüşüyor. Şu anda NM-Lvl46'yım. Oyunun ikinci gününde falan piyasada fiyatlar düşükken 1500 golda falan resimdeki crossbow'u aldım, şu anda bu civar silahların piyasası nasıldır, bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Demon Hunter Platformu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Demon Hunter Platformu

benimki de bu. sharpshooter kullandığımda 15k dps oluyor maksimum. hell act1 deyim. çok zorlanmıyorum arkadaşlarla oynuyoruz sürekli ancak zayıf kalıyorum bazen, armor'um mu düşük ne dersiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Bird -- 3 Haziran 2012; 16:50:57 >
  • Benim dps 5.6k armor 2.7 k lifeda 12k, levelimde 52 ve bende act1 helldeyim, ama pek zorlanmiyorum saniyorum bitaz armor kasman lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki son durum böyle:
    HP 44k yaptım, amacım dps'yi sharpshooter açıkken 70k civarında tutarak HP'yi 60k'ya çıkarabilmek. Tabi ki çok para ya da çok şans lazım kısa sürede yapabilmem için. Birkaç parçaya teklifte bulundum, yarın-öbür gün sonuçlanacak bakalım AH şansı da önemli.

Resimde potion'ların yanındaki 3 item ile dps'yi 70k'ya çıkarırken HP'yi 41-42k civarında tutuyorum ve magic find veren itemler, helm'de %29, belt'te 14, amulet'te 24 magic find var, butcher'ı farmlamadan önce takıyordum hepsini. (gerçi amuleti aynı anda takınca dps 64k'ya iniyor) Sonunda inferno act-3e geçtim, Belial önceki denemelerimde biraz zorlasa da 2 dh, 2 wizard ilk denemede kestik. =)
     Demon Hunter Platformu

Resimde görünen skil'ler Belial'a özel ayarladıklarm bu arada, oyun içinde 1'e smoke screen, 3'e cluster arrow'u alıyorum. Caltrops inferno act-2ye kadar favori defansif sikilimdi ama oraki uçanlar, zıplayanlardan işe yaramamaya başlayınca bırakmak zorunda kaldım.

@Kötü Şeyler: 14k HP çok çok az, ne yapıp edip vitality veren item'lar bul derim, armor da tabi, sonra res...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 4 Haziran 2012; 3:15:05 >

• arkadaslar hell de act2 deyim ilerlerken sıkıntı yasıyorum sizce neleri artırmalıyım ne yapmalıyım

Demon Hunter Platformu
  • Can ve damage olarak biraz sıkıntım var. Onları da AH ve farmlamayla halletmeye çalışıyorum.

Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

arkadaslar hell de act2 deyim ilerlerken sıkıntı yasıyorum sizce neleri artırmalıyım ne yapmalıyım

Demon Hunter Platformu

Amanın o DPS ne öyle,hemen 10k ya yaklaştırman lazım onu Vitality de düşük sanırsam ne kadar canın var kestiremedim şu an. Neyse ya AH kullanacaksın,ya da eski geçtiğin yerleri farmlayacaksın grupla beraber(tek değil)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

quote:

Orijinalden alıntı: Diwanji

arkadaslar hell de act2 deyim ilerlerken sıkıntı yasıyorum sizce neleri artırmalıyım ne yapmalıyım

Demon Hunter Platformu

Amanın o DPS ne öyle,hemen 10k ya yaklaştırman lazım onu Vitality de düşük sanırsam ne kadar canın var kestiremedim şu an. Neyse ya AH kullanacaksın,ya da eski geçtiğin yerleri farmlayacaksın grupla beraber(tek değil)

Eğer sorunu çok ölmekse önce az resist ardından vitality kasması lazım

• inferno act ii'ye geçip güzel bir dayak yedikten sonra. vitality ve dex ten biraz fedakarlık edip all resist veren itemlara yöneldim son durum bu.

-
     Demon Hunter Platformu

hala daha yemeye devam ediyorum. uzaktan hiç bir sıkıntım yok her türlü indiriyorum fakat survival olarak biraz daha pişmem lazım. elite normal farketmiyor tek atıyorlar moblar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjini

inferno act ii'ye geçip güzel bir dayak yedikten sonra. vitality ve dex ten biraz fedakarlık edip all resist veren itemlara yöneldim son durum bu.

-
     Demon Hunter Platformu

hala daha yemeye devam ediyorum. uzaktan hiç bir sıkıntım yok her türlü indiriyorum fakat survival olarak biraz daha pişmem lazım. elite normal farketmiyor tek atıyorlar moblar.

Hocam Act 2 için Resiniz çok düşük, en az bi 500 yapmalısınız yoksa act 2 nin eliteleri gözünüzü dahi açtırmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Demon Hunter Platformu

DPS'de olay sharpshooter passive skill'indeymiş heheh. 55k oldu benim de rahatladım, hp 32k'dan 28k'ya düştü lakin.

500k'ya 821dps'lik yeni 2hand bow aldım, 1gün 23 saatlik yeni koyulmuştu, ederi 1m'ye gider heralde, resimdeki 606dps'lik bow'um ile değiştirdim; bir süre yenisiyle giderim artık. =)

Bütün akşam server'a girilmiyor diye daralmıştım, yeni bow'um biraz mutlu etti heheh.

5k ya arat bulursun 800 dpsleri

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Demon Hunter Platformu

DPS'de olay sharpshooter passive skill'indeymiş heheh. 55k oldu benim de rahatladım, hp 32k'dan 28k'ya düştü lakin.

500k'ya 821dps'lik yeni 2hand bow aldım, 1gün 23 saatlik yeni koyulmuştu, ederi 1m'ye gider heralde, resimdeki 606dps'lik bow'um ile değiştirdim; bir süre yenisiyle giderim artık. =)

Bütün akşam server'a girilmiyor diye daralmıştım, yeni bow'um biraz mutlu etti heheh.

5k ya arat bulursun 800 dpsleri

Bu 2'si senin için aynı değerde yani? O zaman boşuna crit dmg + Attack speed + 160 dex + 100 vit + 590 life on hit.
     Demon Hunter Platformu

Kullandığın silahı ve dps/hp oranını merak ettim. Şaşırt beni isterim. Yoksa sen şaşırmış olabilirsin şu an. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 5 Haziran 2012; 3:02:13 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.