Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Memoland

quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Demon Hunter Platformu

Inferno'da barbar pek iş yapmayınca demon hunter kasmaya başladım, nightmare'e yeni geçmiş bulunmaktayım

kardeş o kadar parayı nasıl kastın yaw

lvl 32 2m para nasıl yaw :D

gömümü var dibalo3 de söylede bizde bulalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rurik Eternally

bişey soracağım arkadaşlar

bu DH için okuduklarımdan anladığım kadarı ile sadece Dex kasmak lazım vit. falan kasmaya gerek yokmu? ben dex ve STR ağırlıklı itemler bulmuştum bide critik olarak %140 kıritiğim var STR baslı itemler var... burdan STR hiç koymamam lazım diye anlıyorum ozaman. sadece DEX

Peki ben DEX yükseltirsem bu DPS mide yükseltirmi fark ettimki DPSm çok düşük kalmış daha lvl 32 yim ama genede hangi itemler doğrultusunda gideceğimi şimdiden belirleyeyim diye soruyorum.

Sikll ler önemli değil nasıl olsa onları oynayanlara göre değişir ama DPS dex vs ayarlarını iyi yapmak lazım

dex ver sadece atak icin

dex=dh ve monk atak arttırır ve dodge şansını arttırır

vit=can

int=mizard wd atak arttırır ve rezistans verir

str=barbar atak arttırır ve armor ekler

• quote:

bişey soracağım arkadaşlar

bu DH için okuduklarımdan anladığım kadarı ile sadece Dex kasmak lazım vit. falan kasmaya gerek yokmu? ben dex ve STR ağırlıklı itemler bulmuştum bide critik olarak %140 kıritiğim var STR baslı itemler var... burdan STR hiç koymamam lazım diye anlıyorum ozaman. sadece DEX

Peki ben DEX yükseltirsem bu DPS mide yükseltirmi fark ettimki DPSm çok düşük kalmış daha lvl 32 yim ama genede hangi itemler doğrultusunda gideceğimi şimdiden belirleyeyim diye soruyorum.

Sikll ler önemli değil nasıl olsa onları oynayanlara göre değişir ama DPS dex vs ayarlarını iyi yapmak lazım

dex ver sadece atak icin

dex=dh ve monk atak arttırır ve dodge şansını arttırır

vit=can

int=mizard wd atak arttırır ve rezistans verir

str=barbar atak arttırır ve armor ekler

• Tercihim bow + quiver fakat bazı crossbow lar att. spd ve dps ile daha yüksek oluyor, ucuza bulursam kaçırmıyorum. hell e geçtin mi ?

daha hell e geçmedim hatta act 3 de yim :))

şimdi bende one hand crosbow var ( doğal olarak iki tane ) 10000a ve altı itemlere bakıyorum hep item alırken malüm iş güc para kasamıyorum

birinin dps +14-28 taş la 167 diğeride 158 dps değerindeler

dün gece atak speed e baktım ne işe yarıyor diye 2856 dps vardı bende bir kolluk buldum %12 mi ne artıran 3100 oldu ama onun üstünde de stat yoktu dex+vit 30-30 veriyordu

diğer koluğumda ise 67 dex 53 vit var

benim anladığım hell de dahil idare edecek seviyede item alıp inferno ya gecesiye kadar idare etmek

sonra da birken para ve itemlerle lvl60 sınırında adam gibi set yapmak

yani lvl30-40-50 de taşıdığınız silah v.s sizi idare etsin yeter cok harcama yapmadan lvl60 olmak ve gercek harcamayı orda yapmak

çalışan iş güc sahibi insanlar için sölüyorum :)

• Inferno'ya geçene kadar sağlam item düşmüyor zaten oyunda, baya şans lazım düşmesi için. Inferno'da düşenler de genelde bana uymayan şeyler oluyor; satışa çıkarıyorum napıyım; şu anda sandık doldu en olmadı 3-5 bine satarım diye beklettiğim bir sürü item var; şu anki 10 tanesinden birçoğu bugün satılsa da boşaltsam sandığı; artık çabuk satılsın diye ucuza buy-out koyacam. =S

Dün akşam ise üzerimdeki item'dan 2 katı vit-dex olan bir parça düştü baya şaşırttı beni (200-200), arada oluyor bu da ama çok ender..

Bu arada arada DH'den ya da daha önceki coop'tan beni ekleyip Hell'de boss'lardan ya da takıldığı yerlerden yardıma çağıranlar oluyor; uygun durumdaysam gidip el atıyorum; bu da güzel oluyor benim açımdan.
    Başı sıkışan çağırabilir, el atmak hoşuma gider. KissOfDeath#2211

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 30 Mayıs 2012; 15:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Inferno'da Act 1'in son quest'ine gelip bıraktım akşam, coop çok rahat oluyor tabi ki.

43k HP ve damage'in %3'ü kadar life veren ok atışı skill'i ile daha zor ölüyorum Inferno'da. Bu skill'e hiç şans vermemiştim ama bence DH'nin en önemli skill'lerinden biri, hem %155 damage veren bir skill ve vurdukça hasar kadar life veren skill çok değerli bence (tam adını unuttum şimdi, sonra yazarım belki), item'larda life on hit verenler var ayrıca. Böylece ciddi hasar veren darbe almadıkça, lazerler felan, ölmek daha zor.

670 civarı dps veren yeni 2hand bow almama rağmen (critical hit damage %50 ve attack speed %17) halen DPS değerim 13K civarında, yetiyor aslında ama daha artırmam lazım, neden artmıyor anlamıyorum; diğer item'larımın hepsinde 80'li 100'lü dex de var. Uğraşmaya devam; yüzükleri değiştirmeyi düşünüyorum ilk aşamada, speed ve damage verecek yüzük alıcam 150k falan neyse verecez artık, Inferno'da gold bol...

Pasif skillerde archer var mı?

As olarak kullandığım passive skiller:

1. Vengeance : Your maximum Hatred is increased by 25. In addition, gain 20 Hatred and 2 Discipline whenever you are healed by a health globe.

2. Archery :Bow: 15% increased damage

3. Steady Aim : As long as there are no enemies within 10 yards, all damage is increased by 20%.

Duruma göre değiştirdiğim, diğerler kullandıklarım:

* Brooding : As long as you have not taken damage in the last 3 seconds you gain 1% of your maximum Life per second.
    * Perfectionist : Reduces the Discipline cost of all skills by 10%.
    * Custom Engineering : The duration of your Caltrops, Marked for Death, Spike Trap, and Sentry is increased by 100%.
    * Cull the Weak : Damage against slowed enemies increased by 15%.
    * Hot Pursuit : Whenever you are at full Hatred, movement speed is increased by 15%.

Sharpshooter'ı da dikkate alacağım madem. Gain 3% Critical Hit Chance every second yazıyor.

Vitality'den ödün vererek, kemer ve 1 yüzük değiştirip dün 20k'ya yaklaştırdım DPS'yi. İstediğim bütün özellikleri bulunduran item'lar çok pahalı oluyor AH'de, 600k gold var kenarda bakalım sağlam bir şeyler bulunca kıyacam paraya.

Sharpshooter hasara çok abanıyor lakin hasar sabit değil. Her kritikte sıfırlanıyor ve tekrar doluyor. DHlerin bu kadar yüksek atağa sahip olma nedeni de bu skill. Daimi bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 30 Mayıs 2012; 15:14:52 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Demon Hunter Platformu

Inferno'da barbar pek iş yapmayınca demon hunter kasmaya başladım, nightmare'e yeni geçmiş bulunmaktayım

kardeş o kadar parayı nasıl kastın yaw

lvl 32 2m para nasıl yaw :D

gömümü var dibalo3 de söylede bizde bulalım :)

Ah ile uğraştım biraz, ucuza al pahalıya sat yöntemi ile yaptım.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebocan -- 30 Mayıs 2012; 16:21:14 >

• beyler 1 hand crosbow alacağımda weapon damage mi iyidir yoksa atack speed mi critic mi hangisi önemli bizim için hangisi daha fazla atack verir hepsinin yuzde 1 olduğunu düşünürsek. bunların önem sırasını hesaplayabileceğimiz bir yazı var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guccaly -- 30 Mayıs 2012; 17:18:33 >
  • Inferno'da son durum.

Demon Hunter Platformu
  • arkadaslar bende demon hunter ım oyunun basındayım henüz.
    birsey soracagım bu unidentified yani henüz tanımlanmamıs,soru isaretli itemleri nasıl tanımlıyorduk? diablo 2 de kasabada birinin yanına gidip tanımlıyorduk galiba, bunda herkesi dolastım bunu yapacak kimseyi bulamadım?ya da scroll falan mı kullanacagız??
  • Itemin üzerin sağ tıklayın. Karakteriniz bir süre sonra itemi identify edecektir. Ekstra bir şeye ihtiyacınız yok.

Bu gibi sorularınızın cevaplarını Oyunla ilgili temel bilgiller veren soru-cevap başlıklarında bulabilirsiniz.
  • tesekkürler
  • Evet Arkadaşlar sizce silaha kırmızı gem mi takmak gerek yeşil gem mi Normal ACT 3 teyim
     Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: guccaly

beyler 1 hand crosbow alacağımda weapon damage mi iyidir yoksa atack speed mi critic mi hangisi önemli bizim için hangisi daha fazla atack verir hepsinin yuzde 1 olduğunu düşünürsek. bunların önem sırasını hesaplayabileceğimiz bir yazı var mıdır

var mıdır cevap verebilecek babayiğit
  • quote:

quote:

beyler 1 hand crosbow alacağımda weapon damage mi iyidir yoksa atack speed mi critic mi hangisi önemli bizim için hangisi daha fazla atack verir hepsinin yuzde 1 olduğunu düşünürsek. bunların önem sırasını hesaplayabileceğimiz bir yazı var mıdır

kaç levelsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

quote:

quote:

kaç levelsın?

60 levelim act1 inf bitti 2 deyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: excellency23

quote:

quote:

kaç levelsın?

60 levelim act1 inf bitti 2 deyim

passive skillerine bağlı biraz.

sharpshooter ve archery(crossbow kullanımında) seçiliyse crit önem kazanıyor. crossbow silahına crit dmg veren yeşil gem takarak iyi bir dps yakalayabilirsin.

• arkadaşlar nm lwl 38 im nasıl bir rune önerirsiniz
  • dhunter acıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

dhunter acıyorum hemen

Hocam sen wow bolumundeydin galiba dimi avatardan hatirladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.