Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunda nası ss alıyoruz ? ss koyarak elımden geldıgınce yardım edıyım helldekı ve infernoda yenı baslayan arkadaslara.
  •  Demon Hunter Platformu

arkadaslar helli bitireli 1 hafta olmustur. ama cok sık auction house kullanan bır ınsanım, hemen hemen düşen her itemi 10 bın 20 bın ayırmadan sattım sureklı. item almadan infernoda köyden dısarı cıkmanız mumkun değil. Demon hunterda dex'e yüklenicez,helli bitirdigimde 41-42K hpem vardı infernoya gectım ve en bastaki yaratıklar bile "1" kere vuruyorlardı o yuzden vitayı bırakıcaz ve dex abanıcaz böle dodge şansımız artıcak. şuanda cok rahat infernoda act1 yapabiliyorum ama act2 ıcın aynı şeyleri söleyemiceğim,cunkı cok fazla atlamalı zıplamalı canavar var :) ve bunlar bizim antilerimiz. özellikle son gelen nerfden sonra dh le oynamak hepten zorlastı. sormak ıstedıgınız sorularınız varsa elımden geldıgınce cevaplamaya calısacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transparance -- 29 Mayıs 2012; 5:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

arkadaslar oyunda nası ss alıyoruz ? ss koyarak elımden geldıgınce yardım edıyım helldekı ve infernoda yenı baslayan arkadaslara.

Print Screene bas kendisi alır her bastığında
  • 21 Level DH durum bu gemleri arkadaştan aldım
     Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

valla benim demon hunterim çok öldürücü bir hatun...
    32269 damage ile dağıtıyor resmen... (silahın damage 633)
    ama diğer yandan armor ise....
    2727lik değer ile... en ufak dokunmada mefta....
    bu arada aughilds planını aldım... legendary set item craftlayabiliyorum... isteyen olursa 50-60 k altın arası craftlama yaparım.... helmi özellikle çok iyi...(level 42 olmasına rağmen)

600 ataklı silahla neyi geliştirip o kadar yapabildin ? critic chance . critic damage . atak speed kac yazarmısın birde dex

• quote:

Demon Hunter Platformu

arkadaslar helli bitireli 1 hafta olmustur. ama cok sık auction house kullanan bır ınsanım, hemen hemen düşen her itemi 10 bın 20 bın ayırmadan sattım sureklı. item almadan infernoda köyden dısarı cıkmanız mumkun değil. Demon hunterda dex'e yüklenicez,helli bitirdigimde 41-42K hpem vardı infernoya gectım ve en bastaki yaratıklar bile "1" kere vuruyorlardı o yuzden vitayı bırakıcaz ve dex abanıcaz böle dodge şansımız artıcak. şuanda cok rahat infernoda act1 yapabiliyorum ama act2 ıcın aynı şeyleri söleyemiceğim,cunkı cok fazla atlamalı zıplamalı canavar var :) ve bunlar bizim antilerimiz. özellikle son gelen nerfden sonra dh le oynamak hepten zorlastı. sormak ıstedıgınız sorularınız varsa elımden geldıgınce cevaplamaya calısacagım.

Adamsın Osmannnn :)

• Inferno'da Act 1'in son quest'ine gelip bıraktım akşam, coop çok rahat oluyor tabi ki.

43k HP ve damage'in %3'ü kadar life veren ok atışı skill'i ile daha zor ölüyorum Inferno'da. Bu skill'e hiç şans vermemiştim ama bence DH'nin en önemli skill'lerinden biri, hem %155 damage veren bir skill ve vurdukça hasar kadar life veren skill çok değerli bence (tam adını unuttum şimdi, sonra yazarım belki), item'larda life on hit verenler var ayrıca. Böylece ciddi hasar veren darbe almadıkça, lazerler felan, ölmek daha zor.

670 civarı dps veren yeni 2hand bow almama rağmen (critical hit damage %50 ve attack speed %17) halen DPS değerim 13K civarında, yetiyor aslında ama daha artırmam lazım, neden artmıyor anlamıyorum; diğer item'larımın hepsinde 80'li 100'lü dex de var. Uğraşmaya devam; yüzükleri değiştirmeyi düşünüyorum ilk aşamada, speed ve damage verecek yüzük alıcam 150k falan neyse verecez artık, Inferno'da gold bol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 29 Mayıs 2012; 15:03:56 >

• beyler ben de hunter actım şuan 44 lvl im

2000 mi ne dps var ( daha iyisini yapmak istedim ama ah da uygun item bulamadım )

şuan için fazla para harcamadan ilerlemeye calışıyorum

bir kaç şey sormak isteridim de bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

şimdi crit hit rate ve crit % olayı var ben bunu şöyle anladım

biri şansını biride vurunca hasar ( crit vurunca ) hasar oranını artırıyor

şimdi hell v.s seviyeler için bu iki crit hit rate ve % olan şey önemlimi yok DEX+ VİD devam mı? ( amozanda crit cok önemliyidi )

ikinci sorumda ah la ilgili

burda gem alma olayını cözmedim o gemleri oyun mu satıyor oyuncumu?

bana oyun satıyor gibi geldi bu durumda gem craft ın ne anlamı var die sormak isterim

son sorumda oyun item bazlı sonuçta bir süre sonra benzer itemler coğalacak ve fiyatlar doğal olarak düşecek

şimdi kalkıp da 1000 ler ce ara para dökmek yerine biraz bekleyip ucuzamı alıyım yoksa oyunda bir item törpülemesi söz konusu olabilir mi

yani misal düşen item sayısını azaltmak gibi

son bir soru aklıma gelmiş ken

atak speed ne benim anladığım 1 sani ye de attığın ok sayısını artırmak

arkadaşım ise hasarı artırıyor diyor ( aslına bakarsanız daha cok ok hasar artırır mantığı na göre doğruda)

ben daha cok alan etkili ok lar atıyorum cok lu yaratıkları haklamak için ve bu ok ların hızı değil hasarı cok cok önemli sonucta hatred denen zımbırtı cok cabuk bitiyor ve o oklar hızlı yada yavaş gitmiş bir anlamı olmuyor

• quote:

Demon Hunter Platformu

dex 1700 ama diger crit chance crit damage atack speed kacki 65k atak olmuş bende gear düzücem ama neye göre düzmeliyim hani 2200 dex bile yapsan tek basına bu kadar atak olmaz + silah dps ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 29 Mayıs 2012; 23:51:25 >

• Sharpshooter diye bi' skill var ve crit miktarını %100'e kadar artırıyor crit vurmadığınız sürece. O aşırı yüksek damagelar bu yüzden.
    Ayrıntılı bilgi:
    http://eu.battle.net/d3/en/class/demon-hunter/passive/sharpshooter
  •  Demon Hunter Platformu

Inferno'da barbar pek iş yapmayınca demon hunter kasmaya başladım, nightmare'e yeni geçmiş bulunmaktayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Inferno'da Act 1'in son quest'ine gelip bıraktım akşam, coop çok rahat oluyor tabi ki.

43k HP ve damage'in %3'ü kadar life veren ok atışı skill'i ile daha zor ölüyorum Inferno'da. Bu skill'e hiç şans vermemiştim ama bence DH'nin en önemli skill'lerinden biri, hem %155 damage veren bir skill ve vurdukça hasar kadar life veren skill çok değerli bence (tam adını unuttum şimdi, sonra yazarım belki), item'larda life on hit verenler var ayrıca. Böylece ciddi hasar veren darbe almadıkça, lazerler felan, ölmek daha zor.

670 civarı dps veren yeni 2hand bow almama rağmen (critical hit damage %50 ve attack speed %17) halen DPS değerim 13K civarında, yetiyor aslında ama daha artırmam lazım, neden artmıyor anlamıyorum; diğer item'larımın hepsinde 80'li 100'lü dex de var. Uğraşmaya devam; yüzükleri değiştirmeyi düşünüyorum ilk aşamada, speed ve damage verecek yüzük alıcam 150k falan neyse verecez artık, Inferno'da gold bol...

Pasif skillerde archer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 30 Mayıs 2012; 4:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Demon Hunter Platformu

Inferno'da barbar pek iş yapmayınca demon hunter kasmaya başladım, nightmare'e yeni geçmiş bulunmaktayım

kardeş o kadar parayı nasıl kastın yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: juveline

quote:

Demon Hunter Platformu

Adamsın Osmannnn :)

eyvallahi abi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Demon Hunter Platformu

dex 1700 ama diger crit chance crit damage atack speed kacki 65k atak olmuş bende gear düzücem ama neye göre düzmeliyim hani 2200 dex bile yapsan tek basına bu kadar atak olmaz + silah dps ne kadar?

gloves , weapon ve 2x yüzügüm AS veriyor. Atack Speedim 2,5un ustunde ^^ silahımın dpsside 856 mı ne,server gelince bakıp tam rakam verırım,ayrıca details kısmınında resmını de cekip koyacagım.

• sanırım sorularımla ilgilenen olmamış :/

neyse

tek el silah mı yok sa çift el crasbow veya bow mu en azından yarar ve zarar olarak bunu söylersiniz ( umurım)

lvl47 oldum =2800 dps var

cok iyi dodge yapıyorum bosslar kolay kolay vuramıyor bana 1355 dex var
  • quote:

Orijinalden alıntı: aratorn

sanırım sorularımla ilgilenen olmamış :/

neyse

tek el silah mı yok sa çift el crasbow veya bow mu en azından yarar ve zarar olarak bunu söylersiniz ( umurım)

lvl47 oldum =2800 dps var

cok iyi dodge yapıyorum bosslar kolay kolay vuramıyor bana 1355 dex var

Tercihim bow + quiver fakat bazı crossbow lar att. spd ve dps ile daha yüksek oluyor, ucuza bulursam kaçırmıyorum. hell e geçtin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Inferno'da Act 1'in son quest'ine gelip bıraktım akşam, coop çok rahat oluyor tabi ki.

Pasif skillerde archer var mı?

As olarak kullandığım passive skiller:

1. Vengeance : Your maximum Hatred is increased by 25. In addition, gain 20 Hatred and 2 Discipline whenever you are healed by a health globe.

2. Archery :Bow: 15% increased damage

3. Steady Aim : As long as there are no enemies within 10 yards, all damage is increased by 20%.

Duruma göre değiştirdiğim, diğerler kullandıklarım:

* Brooding : As long as you have not taken damage in the last 3 seconds you gain 1% of your maximum Life per second.
    * Perfectionist : Reduces the Discipline cost of all skills by 10%.
    * Custom Engineering : The duration of your Caltrops, Marked for Death, Spike Trap, and Sentry is increased by 100%.
    * Cull the Weak : Damage against slowed enemies increased by 15%.
    * Hot Pursuit : Whenever you are at full Hatred, movement speed is increased by 15%.

Sharpshooter'ı da dikkate alacağım madem. Gain 3% Critical Hit Chance every second yazıyor.

Vitality'den ödün vererek, kemer ve 1 yüzük değiştirip dün 20k'ya yaklaştırdım DPS'yi. İstediğim bütün özellikleri bulunduran item'lar çok pahalı oluyor AH'de, 600k gold var kenarda bakalım sağlam bir şeyler bulunca kıyacam paraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 30 Mayıs 2012; 11:07:12 >

• bişey soracağım arkadaşlar

bu DH için okuduklarımdan anladığım kadarı ile sadece Dex kasmak lazım vit. falan kasmaya gerek yokmu? ben dex ve STR ağırlıklı itemler bulmuştum bide critik olarak %140 kıritiğim var STR baslı itemler var... burdan STR hiç koymamam lazım diye anlıyorum ozaman. sadece DEX

Peki ben DEX yükseltirsem bu DPS mide yükseltirmi fark ettimki DPSm çok düşük kalmış daha lvl 32 yim ama genede hangi itemler doğrultusunda gideceğimi şimdiden belirleyeyim diye soruyorum.

Sikll ler önemli değil nasıl olsa onları oynayanlara göre değişir ama DPS dex vs ayarlarını iyi yapmak lazım
  • bişey soracağım arkadaşlar

bu DH için okuduklarımdan anladığım kadarı ile sadece Dex kasmak lazım vit. falan kasmaya gerek yokmu? ben dex ve STR ağırlıklı itemler bulmuştum bide critik olarak %140 kıritiğim var STR baslı itemler var... burdan STR hiç koymamam lazım diye anlıyorum ozaman. sadece DEX

Peki ben DEX yükseltirsem bu DPS mide yükseltirmi fark ettimki DPSm çok düşük kalmış daha lvl 32 yim ama genede hangi itemler doğrultusunda gideceğimi şimdiden belirleyeyim diye soruyorum.

Sikll ler önemli değil nasıl olsa onları oynayanlara göre değişir ama DPS dex vs ayarlarını iyi yapmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.