Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bi' ara uzun uzun bişiler yazarım, ama şimdilik sadece şunları söyleyeyim.
    -Smoke Screen ve Vault'a alışmayın, ben şahsen 50'lerde terk ettim, oyunculuğum gelişti, kaça kaça keseceksiniz, ama kitelamak invis olarak veya zıplayarak olmaz.
    -Trapın kıymetini bilin, stacklenebiliyor ve Jagged Spikes olmazsa olmazlardan, deneyin anlarsınız.
    -Preparation'a alışın, ne zaman kullanacağınızı, nasıl ölümsüz olacağınızı görün. (Misal 2niz de öldünüz arkadaşınızla, o res olmadı, sen de res olup town yapıp bannerına tıklayarak 30 tane mobun arasında doğdun, nasıl survive olucak? Erinmezsem video ekleyebiliriz ilerde.)
    -Companion Bat en iyi dostunuz olacak, asla küçümsemeyin, Multi-Shot ve Rapid Fire spamlanabilir olucak ve oynamaya doymuycaksınız.
    -Oyunda sol ve sağ tık da dhil bütün spellleri basılı tutarak da cast etmeye devam edeblirsiniz, misal Rapid fire taramalıdır bildiğiniz, mousetan elinizi çekmeden sıkın.
    -1 2 3 4 LMB RMB için sadece S'ye ilk bastığınızda çıkan sayfalardan spell koymak zorunda değilsiniz, Spell penceresinde Sağ Sol giderek aynı sınıftan 2-3 hatta 4 spelli koyabilirsiniz action barınıza.
    -En az bir tane maximum Discipline artıran, en az bir tane adam akıllı crit damage'ınızı artıran, en az bir tane de attack speedinizi artıran itemınız olsun.
    -Full Dex gitmeyin, zaten bu açık bi yanılgı, fark etmeyenler ileride fark edecektir.

Karakterimle ilgili bişiler ekleyemiycem şu an, geç kalıyorum dışarıya, odaya gelince eklerim bi' ara.

Dün gece 60 oldum. 2 kişilik güçteki mobları bile rahatça eritiyorum şu an, elitelerde elbette ölmeden kesmek maharet ister, lâkin en babası bile maksimum 2 dakikada pert, kitelamak key!

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

60 olup skill set arayan arkadaşlar bunu kullansınlar. Şuana kadar kullandıklarım arasında en etkilisi. Hatta daha önce neden bunu kullanmadığım için kendime kızıyorum şuan.

Sol tık: Hungering Arrow (Devouring Arrow)
    Sağ tık: Elemental Arrow (Nether Tentacles) - aşırı op bir skill, kesinlikle nerflenecektir

1. Smoke Screen (Lingering Fog)
    2. Preparation (Backup Plan)
    3. Companion (Bat Companion)
    4. Market For Death yada Spike Traps

Pasifler
    Archer
    Tactical Advantage
    Steady Aim

Şuan üzerimde %180 magic find set var. 24k olan dps'im 13000 civarına inmiş durumda ve daha fazla DPS'ye ihtiyaç duymuyorum Inferno seviyesinde. Görünmez olduğumuz zaman canavarlar bize hasar veremiyor, ancak biz verebiliyoruz. (bence bug ve fixlenecek ileride)

Yapmanız gereken şey şu:

Görünmezlik -> Sağ tuş spam
    Preparation basıp disclipline fulle
    Devam et.

Yaklaşık 18 saniye ölümsüzlüğümüz oluyor bu şekilde. 18 saniye boyunca Elemental Arrow (Nether Tentacles) skili yaklaşık 600.000 damage vuruyor, hemde alanla. Sol tık skilimiz 800k+ hasar veriyor rahatça.

Daha önce Inferno'da sarı bossları keserken (özellikle bossun yanında 4 tane invulnerable mob olduğu zaman) en az 6 kere ölüyordum. Çoğu zamanda bırakıp gidiyordum zaten. Şimdi yapmam gereken tek şey bossun yanında görünmezlik spamlayıp allah ne verdiyse saydırmak. :) Görünmezlik bitmeden ölüyorlar zaten.

Bu arada bu durum patchle kesinlikle nerflenecektir yada kapatılacaktır çünkü eğer 60 civarında bir Disciplineniz olursa 7/24 görünmez kalabiliyorsunuz.

Nerflendi bile, ne güzel faceroll oynuyorduk

Yalnız şu an SS çok kötü çalışıyor, aggro reduce etkisi de gitmiş gibi. Ayrıca tentacles da nerflendi, yeni build şart oldu. Bola + Caltrops + Frost Arrow şeklinde Cull pasifi ile bir build yapmak lazım.

• Beyler DH nin damage'ini arttıran Dex den başka ne var?

Bende 2 tane eldiven var.
    Birinde 108dex, 28str, 71int, 103 vita var
    Diğerinde 55dex, 48str, 110int, attack speed increased %14 var

2. eldiveni takdığımda damage 1k artıyor..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Beyler DH nin damage'ini arttıran Dex den başka ne var?

attack speed increase *

Hızlı vurursan, daha çok vurursun. Daha çok vurman ise daha fazla damage demek :)
  • quote:

character sheette damage kısmına gelirsen orda damage artıran etkenlerin hepsi yazıyor. pasiflerin, attack speed, dex, crit chance, crit damage. bi kaç tanesini unutmuş olabilirim. bakarsın sen söylediğim yerden.
  • Level 40-45 civarı için solo build lazım,zorluk nightmare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Level 40-45 civarı için solo build lazım,zorluk nightmare.

+1
  •  Demon Hunter Platformu

benim kullandığım build ler bu şekilde lvl 44 şu an için bir sıkıntı olmuyor

18000 hp
    1750 dmg
  • 53 level Demon Hunterim var 9400 damge 12k hp war nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak262 -- 25 Mayıs 2012; 13:48:33 >
  • İtemler dex ve vital dan ibaret aksam eve gidince tekrar bı kontrol edeyim yanlışlık olmasın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Sinerjji , @Kyle Butler

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Arkadaşlar, bi' ara uzun uzun bişiler yazarım, ama şimdilik sadece şunları söyleyeyim.
    -Smoke Screen ve Vault'a alışmayın, ben şahsen 50'lerde terk ettim, oyunculuğum gelişti, kaça kaça keseceksiniz, ama kitelamak invis olarak veya zıplayarak olmaz.
    -Trapın kıymetini bilin, stacklenebiliyor ve Jagged Spikes olmazsa olmazlardan, deneyin anlarsınız.
    -Preparation'a alışın, ne zaman kullanacağınızı, nasıl ölümsüz olacağınızı görün. (Misal 2niz de öldünüz arkadaşınızla, o res olmadı, sen de res olup town yapıp bannerına tıklayarak 30 tane mobun arasında doğdun, nasıl survive olucak? Erinmezsem video ekleyebiliriz ilerde.)
    -Companion Bat en iyi dostunuz olacak, asla küçümsemeyin, Multi-Shot ve Rapid Fire spamlanabilir olucak ve oynamaya doymuycaksınız.
    -Oyunda sol ve sağ tık da dhil bütün spellleri basılı tutarak da cast etmeye devam edeblirsiniz, misal Rapid fire taramalıdır bildiğiniz, mousetan elinizi çekmeden sıkın.
    -1 2 3 4 LMB RMB için sadece S'ye ilk bastığınızda çıkan sayfalardan spell koymak zorunda değilsiniz, Spell penceresinde Sağ Sol giderek aynı sınıftan 2-3 hatta 4 spelli koyabilirsiniz action barınıza.
    -En az bir tane maximum Discipline artıran, en az bir tane adam akıllı crit damage'ınızı artıran, en az bir tane de attack speedinizi artıran itemınız olsun.
    -Full Dex gitmeyin, zaten bu açık bi yanılgı, fark etmeyenler ileride fark edecektir.

Karakterimle ilgili bişiler ekleyemiycem şu an, geç kalıyorum dışarıya, odaya gelince eklerim bi' ara.

Dün gece 60 oldum. 2 kişilik güçteki mobları bile rahatça eritiyorum şu an, elitelerde elbette ölmeden kesmek maharet ister, lâkin en babası bile maksimum 2 dakikada pert, kitelamak key!

Vault'u Hell'e geçmeden evvel ya da en kötü Hell'e geçer geçmez bırakmak şart. Bir arkadaş daha yazmıştı, Hell ve Inferno'da hiçbir halta yaramıyor diye. Ben Nightmare'in sonlarında bile gördüm bir halta yaramadığını. Vakit kaybı tamamen.

Preparation ile ilgili videodan evvel kısa bir anlatım yapılabilir. Ölümsüz olmak diyorsun sonuçta, videoyu beklemeyelim. Kaç saniye sürüyor, nasıl oluyor, kısa bir anlatım alalım lütfen.

Companion Bat'e sonuna kadar katılıyorum. Yine buradan görmüş ve denemiştim. Sıkça karşılaştığım hatred sorunu gözle görülür derecede azaldı.

1 2 3 4... vs. yazan kısmı anlamadım. Elective Mode mu bahsedilen?

Bir sorum var ve cevaplarsan sevinirim: Neden kimse Elemental Arrow - Ball Lightning'ten bahsetmiyor? Gördüğüm kadarıyla inanılmaz derecede etkili bir skill-rune seçeneği. Yüklü miktarda dmg veriyor düşmana. Özellikle final bosslarda ölmedikçe, takımda kim olursa olsun yine en fazla dmg veren kişi ben oluyorum. Ayrıca kalabalık grupların canına okuyor. Bola Shot - Thunder Ball ile stun yapıldığında çok iyi bir kombo oluyor kanımca. Tabi Bola Shot ile daha uygun bir rune varsa dinlemek isterim.

• quote:

Şuan için Demon Hunter'in DPS'ini en çok artıran itemler "Critical Hit Damage" itemler. Sharpshooter bize %100 crit rate verdiği için full crit damage itemlerle çok rahat 100.000 dps üzerine çıkabiliyoruz, ama pasif gittikten sonra DPSmiz düşüyor.

Silahlara level 60'dan sonra "Critical Hit Damage" takmak en mantıklısı. Kırmızı gem takıp 12-20 DPS alacağımıza %50 Critical Hit Damage takarsak kafadan 10k DPS artıyor.

Ben tüm itemlerimde öncelikle Attack-Speed tercih ediyorum. (Şuan 2H bow ile 2.37 attack speedim var.) Ek bonus olarak Dexterity, sonuncu bonus ise soket yada vitality.

Bu oyunda itemlerin leveli önemli değil. Mesela level 5 bir yüzük 150 dexterity veriyor ve 60 level yüzük 120 dexterity veriyorsa, level 5 yüzük daha iyidir. Bu yüzden item levelleri sizi aldatmasın. Genellikle maksimum 50k'ya süper DPS itemleri alabiliyorsunuz. Dün auctionda sadece 200.000 gold harcayarak yaklaşık "15.000 DPS ve 6000 Vitality" daha kazandım. (toplam dps 50k ve hp 30k oldu) Eski itemleride yaklaşık 600.000 golddan sattım. Kullandığım bow çok kötü. 1000 DPS, %15 AS bonusu veren ve Critical Hit Damage soketli 1000 DPS bow bulmaya çalışıyorum. Şuan kullandığım bowun bir özelliği yok ve 870 DPS.

Dediğim gibi, attack speed, critical hit damage, critical hit rate, dexterity ve vitality bonusları çok önemli. Bunlardan 2-3 tanesini sağlayan item bulursanız 50k'dan düşük fiyata gözünüz kapalı alabilirsiniz. Sadece dex önemli değil, diğer bonuslarında olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aristona_ -- 25 Mayıs 2012; 14:56:04 >

• @jay jay justified

Hocam ölümsüz falan diye yazınca çok iddialı gibi olmuş, yalnız ortada ekstra bir uygulama yok, olay sadece uygun zamanda kullanmakta, özellikle lagsız oynuyorsanız, pot+preparation ile uzun yollar yürümekten kurtulabilirsiniz.
    Doğar doğmaz 1 1 1 spamlayıp hemen preparation basıp kalan trapları da döşemek (tabi o sırada ortasında doğruğunuz grubun dışına koşuyorsunuz, ben botta %12 movement speed yoksa satın almıyorum meselâ) grubun yeterince dışına çıkınca da multi-shot spamlamak çok etkili. Co-Op oynamayı bu yüzden seviyorum, yürümek çoook yavaşlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Arkadaşlar, bi' ara uzun uzun bişiler yazarım, ama şimdilik sadece şunları söyleyeyim.

Hemen deniyorum güzel bilgiler.

• Öncelikle iyi oyunlar ben bu Diablo serisini ilk defa oynuyorum ve demon hunter olarak başladım oyuna şuan 54 levelim merak ettigim bir çok şey malum ilk defa oynadıgımdan istedigim demon hunterdan anlayan birisi battle tag ını mesaj olarak atarsa veya söylerse ekliyip oyundan sormak istedigim bazı şeyler var... şimdiden teşekkürler...
  • Dostlar 54 lwl barbarımı bir çırpıda bırakıp dh'ye geçtim ve çok mutluyum, daha yeniyim neler önerirsiniz ilk başlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Dostlar 54 lwl barbarımı bir çırpıda bırakıp dh'ye geçtim ve çok mutluyum, daha yeniyim neler önerirsiniz ilk başlarda

Bir süre dex. veren itemlerle takılın kolayca level atlayabilirsiniz.Level 40'dan sonra build stratejileri vs denemeye başlamak gerekiyor,ve yukarıda arkadaşların yazdığı gibi skill olarak Vault'a fazla alışmayın ileride mecbur bırakacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Dostlar 54 lwl barbarımı bir çırpıda bırakıp dh'ye geçtim ve çok mutluyum, daha yeniyim neler önerirsiniz ilk başlarda

Bir süre dex. veren itemlerle takılın kolayca level atlayabilirsiniz.Level 40'dan sonra build stratejileri vs denemeye başlamak gerekiyor,ve yukarıda arkadaşların yazdığı gibi skill olarak Vault'a fazla alışmayın ileride mecbur bırakacaksınız.

Tesekkurler yorumun icin peki itemlerde magic finde onem verimmi iyi drop acisindan

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memoland -- 25 Mayıs 2012; 23:17:02 >
  • Beyler yorum ve tavsiye bekliyorum bu seviye civarı için karakter aşağıda,şu an hell'deyim 3 kişi co-op takılıyoruz.

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.