Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

o değilde bu "hatred" sorunu ne olucak ? suan 44 levelim, ilerleyen levellerda yasıyacammı bu sıkıntıyı ?

evet hatred reg. falan aldım hala böle..

Hatred sorunu yaşamayan bir tek benim sanırım nedense hiç sıkıntı olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

quote:

quote:

o değilde bu "hatred" sorunu ne olucak ? suan 44 levelim, ilerleyen levellerda yasıyacammı bu sıkıntıyı ?

hangi skilli kullanıyosun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaioyu

AH'de 180k foruma 150k olur arkadaşlar

Demon Hunter Platformu

Hocam tam olarak nereden düştü bu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Cobain*

quote:

quote:

hangi skilli kullanıyosun?

50 level olunca "Marked" skıllının yenı bitane rune'u açıldı onun sayesınde bende hatred sıkıntısı yasamıcam sanırım. primary atagımla düşmana vurdummu hatredım doluyor, baya iş görücek o skill. sımdı oyundan cıktım ısmını tam hatırlamıom ama yarın gırınce buraya yazacagım.

• Demon Hunter kardeşlerime selamlar,

Şu anda Level 40 Demon Hunter'ım. Perşembe akşamı dijital olarak satın alıp olaya girdim ve cumartesi öğleden sonra Diablo'yu normalde kestim. Normal'i solo oynadım. Pazar günü de coop ile Nigtmare'de Act-3 geldim. Redbull'larla falan ayakta duruyordum birkaç gündür ama başladım mı durduramıyorum kendimi. =)

Şu anda işteyim; akşam eve gidince benim hatunun resimlerini koyarım; yüzükler hariç şu anda tüm aparatlarım "rare". Resim koyan arkadaşlarla bir kıyaslamaya gideriz, bazı özelliklerde geri mi kalmışım, iyi yaptığım şeyler var mı diye. PES Online konusunda paylaşımlar güzel gidiyordu; umarım burada da güzel şeyler paylaşırız.

Bu arada off-hand'de quiver ve 2-hand crossbow ile daha iyi durumda hissediyorum kendimi, 1-hand 2 elde bow'a kıyasla.
    Barbar arkadaşın koyduğu legendery quiver'a da içim gitti, lakin henüz Level 53'e çok var; şu an için bakmakla yetiniyorum. =)

• Bende 32 level demon hunter oynuyorum.1000 civari dps 7-8 k hp var.Nightmare act 1 oynuyorum.Bakalim ne olacak.Bu arada 2-hand bow ve quiver kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size küçük bir öneri daha. Hell oynuyor ve inferno gearı istiyorsanız Ah'de aratırken reduced level requirement ekleyip minimum rate i levelınıza uygun yapın. Mesela ben 57-60 arası 1h crossbow aratıp min value 5 yaptım. Böylece levelınıza göre damageı yüksek wep kullanıp hell de rahatlayabilirsiniz. Hellde oyun zorlaşıyor cidden.

Bunu da 25k ya çektim üstündeki gemle. :D

Demon Hunter Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

Orijinalden alıntı: Krothu
    En uygun solo karakteri, uygun buildle her şeyin üstesinden gelebiliyor.

Burayı düzeltmem lazım. Şuan en iyi solo karakteri Monk.

Normal ve Nightmare pek solo oyun olarak sayılmaz. Her karakter rahatça bitiriyor. Yukarıda Nightmareyi bitirdiğimde bir skill build yazmıştım, şimid değiştirmek zorunda kaldım. Hell ve inferno seviyelerinde Vault bir işinize yaramıyor çünkü hoplasanda zıplasanda ölüyorsun. Yanına oyunun en başındaki kötü zombiler bile gelse hiç yoktan 4000-5000 damage vuruyorlar. Özellikle mavi ve fast moblardan asla kaçamıyorsunuz vault skiliyle. Sizi instance girişine kadar kovalıyorlar.

Hell ve inferno seviyelerinde Vault yerine -> Smoke Screen almanız yararınıza olur. Ayrıca "The Butcher" ve "Belial" harici boss savaşlarında Smoke Screen daha iyi. En azından 2 saniye size ölümsüzlük veriyor, bu esnada health globeleri toplayabiliyorsunuz.

Kesinlikle almanız gereken skill ise "Preparation (Battle Stars)". Bu skilin vereceği %60 heal ile ayakta kalıyorsunuz çoğu zaman. 45 saniye süresi var. Potionlar Hell seviyesinin sonlarına doğru eğer HP'niz 30-40k arasındaysa (ki ortalama bir build ile erişilebiliyor) 9000 hp veriyor, buda yaklaşık %25 health demek. Ne yapın ne edin Preparation (Battle Stars)'ı alın. Potionları en zorda kaldığınız anda kullanırsınız, potion yerine bu skili kullanmaya alışın bence.

bende helle yenı gectım, smoke screen , preparation ve marked of death (mortal enemy) kullanıyorum, primary olarak bola shot (volatile explosives) secondory olarak rapid fire (web shot ) pasif olaraksa vengeance , cull the weak ve archery kullanıyorum.

acaba senın bunlar harıcınde onerebılıcegın bısı varmı ? Mesela marked of deathi ben hatred reg. inden dolayı kullanıyorum bunun yerıne daha kullanıslı ne onerırsın ayrıca pasiflerden onerın varmı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

En uygun solo karakteri, uygun buildle her şeyin üstesinden gelebiliyor.

Burayı düzeltmem lazım. Şuan en iyi solo karakteri Monk.

Normal ve Nightmare pek solo oyun olarak sayılmaz. Her karakter rahatça bitiriyor. Yukarıda Nightmareyi bitirdiğimde bir skill build yazmıştım, şimid değiştirmek zorunda kaldım. Hell ve inferno seviyelerinde Vault bir işinize yaramıyor çünkü hoplasanda zıplasanda ölüyorsun. Yanına oyunun en başındaki kötü zombiler bile gelse hiç yoktan 4000-5000 damage vuruyorlar. Özellikle mavi ve fast moblardan asla kaçamıyorsunuz vault skiliyle. Sizi instance girişine kadar kovalıyorlar.

Hell ve inferno seviyelerinde Vault yerine -> Smoke Screen almanız yararınıza olur. Ayrıca "The Butcher" ve "Belial" harici boss savaşlarında Smoke Screen daha iyi. En azından 2 saniye size ölümsüzlük veriyor, bu esnada health globeleri toplayabiliyorsunuz.

Kesinlikle almanız gereken skill ise "Preparation (Battle Stars)". Bu skilin vereceği %60 heal ile ayakta kalıyorsunuz çoğu zaman. 45 saniye süresi var. Potionlar Hell seviyesinin sonlarına doğru eğer HP'niz 30-40k arasındaysa (ki ortalama bir build ile erişilebiliyor) 9000 hp veriyor, buda yaklaşık %25 health demek. Ne yapın ne edin Preparation (Battle Stars)'ı alın. Potionları en zorda kaldığınız anda kullanırsınız, potion yerine bu skili kullanmaya alışın bence.

bende helle yenı gectım, smoke screen , preparation ve marked of death (mortal enemy) kullanıyorum, primary olarak bola shot (volatile explosives) secondory olarak rapid fire (web shot ) pasif olaraksa vengeance , cull the weak ve archery kullanıyorum.

acaba senın bunlar harıcınde onerebılıcegın bısı varmı ? Mesela marked of deathi ben hatred reg. inden dolayı kullanıyorum bunun yerıne daha kullanıslı ne onerırsın ayrıca pasiflerden onerın varmı.

Anlamıyorum hatred'de nasıl sıkıntı cekiyorsun rapid fire - web shot - ile bırak mark of deathi onun yerine caltrops - jagged spike - koy daha iyi

• 34 Level demon hunterda kendi rekorum olan 1300 dps ulasmis bulunmaktayim.

• Şu caltrops skillini nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum oyunun yarısı açık alanlarda geçiyor düşman her taraftan geldiği için koyacak düzgün bir yer bulamıyorum ben. Ayrıca çok sıkıcı da bir skill bence o yüzden şu ana kadar hiç kullanmadım(Nightmare ACT2'deyim.)Her neyse 35 levelim. Primaryde Elemental arrow, secondaryde multishot(hatret azaltan runelu) kullanıyorum. Companion ve templar ile yaklaşık 10 hatret regen oluyor bosslar haricinde sorun yaşamıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa biraz taktik değiştirmeli miyim? Birde bu tarz bir strateji için 2-hand+quiver mi daha uygun yoksa 2 tane 1-hand mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekimtan

Şu caltrops skillini nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum oyunun yarısı açık alanlarda geçiyor düşman her taraftan geldiği için koyacak düzgün bir yer bulamıyorum ben. Ayrıca çok sıkıcı da bir skill bence o yüzden şu ana kadar hiç kullanmadım(Nightmare ACT2'deyim.)Her neyse 35 levelim. Primaryde Elemental arrow, secondaryde multishot(hatret azaltan runelu) kullanıyorum. Companion ve templar ile yaklaşık 10 hatret regen oluyor bosslar haricinde sorun yaşamıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa biraz taktik değiştirmeli miyim? Birde bu tarz bir strateji için 2-hand+quiver mi daha uygun yoksa 2 tane 1-hand mi?

Dostum vallahi bana göre en önemli skillerden bir tanesi ve çok basit bi şekilde mobları oturtabiliyorum caltroplara biraz uğraş tutturursun.

• quote:

Hatred spender olarak aoe damage ı daha güçlü bir skill bence daha iyi olur. Rapid fire single target olarak harika ama olduğun yerde durman gerekiyor+açılış hatredı çok fazla. Elemental Arrow w/Ball Lightning, Twin chakrams, ya da Rapid Fire'ın düşmanların içinden geçme şansı olan rünü deneyebilirsin. Hatred sorunu çekmiyorum ben genel olarak, çünkü durup hatred spenderı vurabilmem için baya uzakta durmam gerekiyor bu da mortar tarzı düşmanlara karşı zor. :D

Pasif olarak Steady Aim bedava damage increase bence, 10 yard vault'un 3'te biri meseafe, koruması çok kolay. Vengeance deniyorum bu aralar, üstümdeki eşyaların hepinde health globe bonus var iyi oluyor. Son pasif de cull the weak güzel, ama boss ve elitelerde diminishing return oluyor. (Slowdan, stundan vs daha az etkilenip çabuk çıkıyorlar) O yüzden fazla verimli değil. Nightstalker random ama baya güzel, ben şu an hot pursuit kullanıyorum çok faydalı.

Archery pasifini eğer 2h bow kullanıyorsan al. 2h Crossbow önermiyorum hiç bir şekilde, çok çok yavaş ve 2h bow'la arasındaki dps fazla değil. 1h'den crit şansı yerine Sharpshooter kullanmak daha mantıklı. En azından garanti crit.

quote:

Şu caltrops skillini nasıl kullanıyorsunuz anlamıyorum oyunun yarısı açık alanlarda geçiyor düşman her taraftan geldiği için koyacak düzgün bir yer bulamıyorum ben. Ayrıca çok sıkıcı da bir skill bence o yüzden şu ana kadar hiç kullanmadım(Nightmare ACT2'deyim.)Her neyse 35 levelim. Primaryde Elemental arrow, secondaryde multishot(hatret azaltan runelu) kullanıyorum. Companion ve templar ile yaklaşık 10 hatret regen oluyor bosslar haricinde sorun yaşamıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa biraz taktik değiştirmeli miyim? Birde bu tarz bir strateji için 2-hand+quiver mi daha uygun yoksa 2 tane 1-hand mi?

Ben caltropsu çok seviyorum, oynadığım diğer bütün oyunlarda kite yapmayı sevdiğimden belki de. Mesela şöyle örnek vereyim, mortar elitelerden 15 yard uzaktaysanız kafaya fireball lar atıyorlar ve dodge'laması zor, üstüne hell'de 2 tanesi öldürmeye yetiyor. Ben yanyana 2 tane trap açıp, mobları üstünde vault kullanarak kitelıyorum, mortar range ine kadar gelmeden, çok da yaklaşmadan öldürüyorum. Bence en azından 1 tane hatred generator kullanmalısın. Mesela Diablo fightı nightmare de baya zor, durup sürekli elemental arrow spamleyemiyorsun, multishot ın da damage ı yetersiz kalıyor. Ama örnek veriyorum hungering arrow olsa sürekli bir %115 wep dmg olur üstüne sekerse 2 kez vuruyor, %250 damage. Hatta devouring arrow kullanırsan (ki en sevdiğim rün) ilk vuruşta %115, ikincisinde %75 bonusla %201, tek vuruşla %320 wep damage a yakın bir hasar vermiş oluyorsun.

2h crossbow dışındakiler uygun bence. Dual wield hand crossbow yerine hand crossbow+düzgün statlı quiver daha mantıklı çünkü 2. silah çoğu zaman statlar ve dual wielddan gelen %15 atak speed buffı için kullanılıyor. Nightmareden sonra quiverlar %12 attack speed veriyor zaten.

Steady Aim'in en kullanışlı pasif olduğunu göstermek için D3 uzaklık haritası:

Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 21 Mayıs 2012; 19:42:37 >

• quote:

quote:

Hatred spender olarak aoe damage ı daha güçlü bir skill bence daha iyi olur. Rapid fire single target olarak harika ama olduğun yerde durman gerekiyor+açılış hatredı çok fazla. Elemental Arrow w/Ball Lightning, Twin chakrams, ya da Rapid Fire'ın düşmanların içinden geçme şansı olan rünü deneyebilirsin. Hatred sorunu çekmiyorum ben genel olarak, çünkü durup hatred spenderı vurabilmem için baya uzakta durmam gerekiyor bu da mortar tarzı düşmanlara karşı zor. :D

Pasif olarak Steady Aim bedava damage increase bence, 10 yard vault'un 3'te biri meseafe, koruması çok kolay. Vengeance deniyorum bu aralar, üstümdeki eşyaların hepinde health globe bonus var iyi oluyor. Son pasif de cull the weak güzel, ama boss ve elitelerde diminishing return oluyor. (Slowdan, stundan vs daha az etkilenip çabuk çıkıyorlar) O yüzden fazla verimli değil. Nightstalker random ama baya güzel, ben şu an hot pursuit kullanıyorum çok faydalı.

Archery pasifini eğer 2h bow kullanıyorsan al. 2h Crossbow önermiyorum hiç bir şekilde, çok çok yavaş ve 2h bow'la arasındaki dps fazla değil. 1h'den crit şansı yerine Sharpshooter kullanmak daha mantıklı. En azından garanti crit.

quote:

Ben caltropsu çok seviyorum, oynadığım diğer bütün oyunlarda kite yapmayı sevdiğimden belki de. Mesela şöyle örnek vereyim, mortar elitelerden 15 yard uzaktaysanız kafaya fireball lar atıyorlar ve dodge'laması zor, üstüne hell'de 2 tanesi öldürmeye yetiyor. Ben yanyana 2 tane trap açıp, mobları üstünde vault kullanarak kitelıyorum, mortar range ine kadar gelmeden, çok da yaklaşmadan öldürüyorum. Bence en azından 1 tane hatred generator kullanmalısın. Mesela Diablo fightı nightmare de baya zor, durup sürekli elemental arrow spamleyemiyorsun, multishot ın da damage ı yetersiz kalıyor. Ama örnek veriyorum hungering arrow olsa sürekli bir %115 wep dmg olur üstüne sekerse 2 kez vuruyor, %250 damage. Hatta devouring arrow kullanırsan (ki en sevdiğim rün) ilk vuruşta %115, ikincisinde %75 bonusla %201, tek vuruşla %320 wep damage a yakın bir hasar vermiş oluyorsun.

Steady Aim'in en kullanışlı pasif olduğunu göstermek için D3 uzaklık haritası:

Demon Hunter Platformu

Diabloda stun rune ile bola shot kullanirsan kipirdayamiyor zaten diablo.Gerek yok atraksiyona.

• Orijinalden alıntı: hdloader1

Diabloda stun rune ile bola shot kullanirsan kipirdayamiyor zaten diablo.Gerek yok atraksiyona.

Ben de o ve impale+stun rünüyle geçtim. Ama hungering arrow genel olarak daha iyi bence, ve 60 olduktan sonra skill değiştirince nephalem valor (5 stackte %75 gold magic find) buffı gidiyor.
  • Benim hatunum şu anda böyle:

43 Level, 973 DPS. Özellikle kasten yapmasam da baya eşit gidiyor şu sıralar, Intelligence'a o kadar gerek olmasa da şu an çok yüksek, Item'lar şu an için böyle denk gelmiş.
    Caltrops vazgeçilmez skill'im, Hell'de ne olur bilmiyorum ama hem coop'ta, hem solo'da cuk oturuyor, şöyle bir etrafında dolanıyorum grup mob'ların ya da hızla peşimden gelen olduğunda koyuyorum üst üste sonra seyret manzarayı. =)

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Benim hatunum şu anda böyle:

43 Level, 973 DPS. Özellikle kasten yapmasam da baya eşit gidiyor şu sıralar, Intelligence'a o kadar gerek olmasa da şu an çok yüksek, Item'lar şu an için böyle denk gelmiş.
    Caltrops vazgeçilmez skill'im, Hell'de ne olur bilmiyorum ama hem coop'ta, hem solo'da cuk oturuyor, şöyle bir etrafında dolanıyorum grup mob'ların ya da hızla peşimden gelen olduğunda koyuyorum üst üste sonra seyret manzarayı. =)

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

O levelda o DPS hayli düşük olmuş ya.Şu an 37 levelim 1300 DPS var.Bence itemlerine bir el at. Bir de üçüncü pasif skill slotuna skill koymamışsın bomboş duruyor onu da unutma

• quote:

O skill olmadan hell de ilerlemek imkansız bence

• quote:

O levelda o DPS hayli düşük olmuş ya.Şu an 37 levelim 1300 DPS var.Bence itemlerine bir el at. Bir de üçüncü pasif skill slotuna skill koymamışsın bomboş duruyor onu da unutma

Az önce Nightmare'de Azmodan kestik 1 Barbar arkadaş ile, ancak hep ilk 1 dakka içinde ölüyordu; 3. denemede biraz daha dayandı ve sonunu getirdim, adam teşekkür ede ede bir hal oldu. =)

Demon Hunter Platformu

Bu skill dağılımı ile çok zor ölüyorum.

49 Level oldum, DPS ancak 1.027 oldu. =S 300.000 altın var, eli biraz cebe atıcam artık. =)
    Bu arada passive 3. skil için eyv, söylemesen 60'a kadar belki öyle giderdim heheh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 22 Mayıs 2012; 9:26:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Az önce Nightmare'de Azmodan kestik 1 Barbar arkadaş ile, ancak hep ilk 1 dakka içinde ölüyordu; 3. denemede biraz daha dayandı ve sonunu getirdim, adam teşekkür ede ede bir hal oldu. =)

Demon Hunter Platformu

Bu skill dağılımı ile çok zor ölüyorum.

49 Level oldum, DPS ancak 1.027 oldu. =S 300.000 altın var, eli biraz cebe atıcam artık. =)
    Bu arada passive 3. skil için eyv, söylemesen 60'a kadar belki öyle giderdim heheh.

3. passive skillini archery yaparsan daha iyi verim alırsın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.