Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DPS'de olay sharpshooter passive skill'indeymiş heheh. 55k oldu benim de rahatladım, hp 32k'dan 28k'ya düştü lakin.

500k'ya 821dps'lik yeni 2hand bow aldım, 1gün 23 saatlik yeni koyulmuştu, ederi 1m'ye gider heralde, resimdeki 606dps'lik bow'um ile değiştirdim; bir süre yenisiyle giderim artık. =)

Bütün akşam server'a girilmiyor diye daralmıştım, yeni bow'um biraz mutlu etti heheh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 31 Mayıs 2012; 0:36:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Demon Hunter Platformu

DPS'de olay sharpshooter passive skill'indeymiş heheh. 55k oldu benim de rahatladım, hp 32k'dan 28k'ya düştü lakin.

500k'ya 821dps'lik yeni 2hand bow aldım, 1gün 23 saatlik yeni koyulmuştu, ederi 1m'ye gider heralde, resimdeki 606dps'lik bow'um ile değiştirdim; bir süre yenisiyle giderim artık. =)

Bütün akşam server'a girilmiyor diye daralmıştım, yeni bow'um biraz mutlu etti heheh.

detayları açıp bi daa koyabilir misin fotoyu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Demon Hunter Platformu
    Buyur dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 31 Mayıs 2012; 0:56:55 >
  • quote:

quote:

Demon Hunter Platformu
    Buyur dostum.

teşekkürler..
    Damage increased by Skills dediği tam olarak ne oluyor.. Bende ki %20 mesala..

• quote:

teşekkürler..

Bahsettiğin, şu anda sende seçili olan skill'lerin hasara yaptığı ayrıca katkı. Mesela Archery passive skill'i seçiliyse Bow için %15 fazladan hasar verme özelliği ekliyor gibi; her skill'in üzerinde durunca yazıyor etkileri, skill'lere +damage ekleyenleri seçersen bahsettiğin yüzde artacak ve saniyede daha çok hasar verebilecek durumu geleceksin.
    Sharpshooter skill'İ resmen katlıyormuş olayı, etkisini test etmedim ama görüntü olarak oldu. =)

Bugün biraz şanslıyım sanırım AH'da, az önce 10 Attack Speed, 11 crit. dmg ve 1 soketli yüzüğü 22k'ya satın aldım, yine yeni koyulmuştu. Hemen gem ile 34 dex'i de ekledim tabi. =) Benzer bir yüzük için de artırmadaydım, son 5 dakikası falandı, 123k veriyordum ama kazanamıyordum; sonra 250k civarına satıldı.
    Biraz daha bakıcam, şansım iyi giderken heheh.

Bugün ciddi ciddi ballıyım kesin, 5k 'ya aldığım amulete bakın. =) Hemen üstünde 2,5k'ya aldığımda da 36 crit dmg, 4 crit chance var.
     Demon Hunter Platformu

Bu resimdeki amulet'i taktığımda dps 62k oluyor, crit dmg ise %184'e ulaştı. Artık daha çok armor ve resistance üzerine yoğunlaşıcam, crit dmg'yi düşürmemeye çalışarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 31 Mayıs 2012; 2:46:21 >

• quote:

quote:

teşekkürler..

Bahsettiğin, şu anda sende seçili olan skill'lerin hasara yaptığı ayrıca katkı. Mesela Archery passive skill'i seçiliyse Bow için %15 fazladan hasar verme özelliği ekliyor gibi; her skill'in üzerinde durunca yazıyor etkileri, skill'lere +damage ekleyenleri seçersen bahsettiğin yüzde artacak ve saniyede daha çok hasar verebilecek durumu geleceksin.
    Sharpshooter skill'İ resmen katlıyormuş olayı, etkisini test etmedim ama görüntü olarak oldu. =)

Bugün biraz şanslıyım sanırım AH'da, az önce 10 Attack Speed, 11 crit. dmg ve 1 soketli yüzüğü 22k'ya satın aldım, yine yeni koyulmuştu. Hemen gem ile 34 dex'i de ekledim tabi. =) Benzer bir yüzük için de artırmadaydım, son 5 dakikası falandı, 123k veriyordum ama kazanamıyordum; sonra 250k civarına satıldı.
    Biraz daha bakıcam, şansım iyi giderken heheh.

Bugün ciddi ciddi ballıyım kesin, 5k 'ya aldığım amulete bakın. =) Hemen üstünde 2,5k'ya aldığımda da 36 crit dmg, 4 crit chance var.
     Demon Hunter Platformu

Bu resimdeki amulet'i taktığımda dps 62k oluyor, crit dmg ise %184'e ulaştı. Artık daha çok armor ve resistance üzerine yoğunlaşıcam, crit dmg'yi düşürmemeye çalışarak...

saol anladım..

Bende az önce bi gloves bide amulet aldım. İkiside attack speed, critic damage ve dex li.. 36k dan 51k ya çıktım..

edit: o 5k lık amu bomba olmuş yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 31 Mayıs 2012; 3:00:21 >

• Level 60 karakterle Inferno için build/item her türlü öneriye ihtiyacım var 3 kişi co-op(Barbar,Wizard,ben).
  • quote:

quote:

Demon Hunter Platformu
    Buyur dostum.

%100 Kritik şans her vurduğunuz kritik manasına mı geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

quote:

Demon Hunter Platformu
    Buyur dostum.

%100 Kritik şans her vurduğunuz kritik manasına mı geliyor?

evet de o pasif skille öyle oluyor.. Crit vurduktan sonra düşüyor o, sonra tekrar her saniye %3 %3 artıyor (bir daha crit vurana kadar)

• Blizzardın açıkladığını videoda(oyun çıkmadna önce) Bir skill ile demon hunter başka bir form 'a dönüşüyordu.Attack speed ve damage artıyodu.Bunun hangi set yada hangi spell ile yapılıyor bile varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Blizzardın açıkladığını videoda(oyun çıkmadna önce) Bir skill ile demon hunter başka bir form 'a dönüşüyordu.Attack speed ve damage artıyodu.Bunun hangi set yada hangi spell ile yapılıyor bile varmı?

Bahsettiğin skill Shadow Power, fakat komple nerflendi. Attack speed ve damage yerine, vurduğumuzun %20'si canımıza ekleniyor.
  • abi ss'de nerflendi meselada, süresi biraz fazla kısa olmamış mı ?
  • abi ss'de nerflendi meselada, süresi biraz fazla kısa olmamış mı ?
  •  Demon Hunter Platformu

beyler dps 40k civarı ama ben bu verimi alamıyorum damage lerim 25 30k civarında oluyor ne yapmam gerekir
    critic git mi abanmalıyım biraz yardımcı olabilecek var mı
  • O DPS %100 Crit Chance olduğu için gelen bir şey,sharpshooter'ı kaldırdığında gerçek dps'ini görebilirsin ki o da tahminen senin dediğin değerler civarındadır
  • peki bu dps i yukarı taşımak için 2 hand bow yada xbow mu yoksa 1 hand + quiver mı daha uygun olur.
    bir de dh için önemli olan stat critic mi atack speed mi weapon damage falan mı onları ögrenebileceğimiz bir guide var mı bildiğiniz
  • Inferno'dan sonra 2H xbow + disc quiver kullanacaksın. Critical hit increase en önemli stat DEX ile beraber. Neck, ring ve gloves da mutlaka olsun. All res de mümkün olduğunca taşıman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guccaly

peki bu dps i yukarı taşımak için 2 hand bow yada xbow mu yoksa 1 hand + quiver mı daha uygun olur.
    bir de dh için önemli olan stat critic mi atack speed mi weapon damage falan mı onları ögrenebileceğimiz bir guide var mı bildiğiniz

Valla hepsi önemli. Bu sayfadaki ilk mesajda kullandığım weapon'ı görebilirsin. Yani hem yüksek DPS'li, inferno için 800 bile yetmiyor, artı dex veren, artı AS veren, artı crit damage verirse çok değerli olur, hepsi bir arada bulmak lazım özetle.

Şahsen 2 hand bow+quiver diyorum. Çünkü quiver'lar +AS veriyor öncelikle.

Yine şahsi fikrime göre DPS için sıramada Dex ve AS'den sonra crit chance ve crit damage geliyor. Crit chance'i DH'de 100'e getirmek sharpshooter ile mümkün dolayısıyla crit damage'i yükseltmek mantıklı.

• Beyler Hell zorluk seviyesi için, 20K HP yeterli midir? Şu an 23K HP ve 18K DPS var karakterimde ancak HP'den yiyip DEX'e yüklenmeyi düşünüyorum. Kısacası HP'yi 17K -ya düşürsem DPS'yi 25K veya daha fazlaya çıkartsam yanlış mı yapmış olurum ?

Zira Inferno'da zaten vurdukları gibi nalları dikiyormuşuz. Bu yüzden 17K HP'yi bırakıp olduğu gibi DPS'ye yüklenmeyi düşünüyorum.
  • Single gidicem diyorsan hell act4 de 30k hp yada aşırı dmg+luck lazım,paso grupla isen hiç defansa verme direk atack git zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.