Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: taxofgod
    Şu an act3 son görevdeyim. Biraz sıkıntılar başladı yine. Olabildiğince all resist kastım ortalama 460da şu an gördüğünüz gibi ama hala zorlanıyorum. Her türlü öneriye açığım. Bu zamana kadar hep bow kulladım. Sizce xbow kullansam biraz daha rahatlar mıyım? Avantajları var mıdır? All resist olayından vazgeçip full dps kassam daha mı iyi olur? Üzerimdeki itemler all resist içerdiği için baya ediyor. Bunları satıp önerilere göre hareket edebilirim. Yardımları bekliyorum

Res.'ler güzel olmuş. Öncelikle bir sorum var, bu res. değerleri ile ölme sıklığın, tek yeme sıklığın nedir?

xbow'ların verdiği hasar bow'a göre daha fazla oluyor. Mesela sendeki bow 300-800 damage range'e sahip, xbow'larda 700-1000 aralığını görebilirsin üst seviyelerde. Ben de baya zamandır bow ile gittim, bowlarda daha bir serilik vardı bana göre, xbow'da biraz tutukluk hissettim (biraz psikolojik olabilir, bow ile dönerek daha seri bi şekilde atıyordum) ; tabi AS olması da önemli.

Ayrıca bizim passive skill'lerdem archery xbow'a +%50 crit dmg veriyor, bow'da %15 hasar artırıyor. Bunu düşünerek crit dmg olmayan xbow'a geçmiştim, crit ve as olan bow'dan; bunlara rağmen dps'te ciddi artış görmüştüm. xbow denemeni öneririm, hemen alışırsın zaten; xbow'lar biraz daha pahalı bu arada.

Bende 104k dps var ama artık daha az tek yemek istiyorum, sen de bana res.'in yüksek olmasının avantajlarından bahseder misin? Misal ateşten az etkileniyorsundur bu normal ama melee hit aldığında durum nedir? Tek yemeyi önlemenin yolu reduce melee damage olan item almak mıdır yoksa?

şu anda kolay kolay tek yemiyorum elite genelde 3 vuruşta alıyor. Tabi bazı eliteler hala tek atıyor bu bi gerçek. Moblardan sadece soul bişi var act3 te o başa bela onun haricinde sorun olan yok. Reslerin faydasını inferno belialda hissettim. Hiç res yokken tekte yatıyordum doğal olarak. Sonra resi artırdıkça biraz daha dayanmaya başladım. Şu anda belialla kapışabiliyorum soloda. Yani demek istediğim res. baya etkiliyor ama res yüklenirken dps ten ödün vermek gerekiyor çünkü itemler çok pahalı. Bu yüzden glass cannon mu yoksa res buildi mi daha mantıklı bilemedim.

xbow daha iyi demişsin fakat benim as şu an 2.26da xbow takarsam bu stat baya düşecek dediğin gibi bi yavaşlama olacak. Vurduğumuz değer baya artacak çünkü değer aralığı az ve daha yüksek. Avantajı da var dezavantajı da.. Ama denemem lazım daha iyi anlamam için.

Son olarak xbowda hangi değerlere dikkat etmeliyim? dex + c. damage yeter mi yoksa as şart mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: milerado

quote:

quote:

Şu an act3 son görevdeyim. Biraz sıkıntılar başladı yine. Olabildiğince all resist kastım ortalama 460da şu an gördüğünüz gibi ama hala zorlanıyorum. Her türlü öneriye açığım. Bu zamana kadar hep bow kulladım. Sizce xbow kullansam biraz daha rahatlar mıyım? Avantajları var mıdır? All resist olayından vazgeçip full dps kassam daha mı iyi olur? Üzerimdeki itemler all resist içerdiği için baya ediyor. Bunları satıp önerilere göre hareket edebilirim. Yardımları bekliyorum

Res.'ler güzel olmuş. Öncelikle bir sorum var, bu res. değerleri ile ölme sıklığın, tek yeme sıklığın nedir?

xbow'ların verdiği hasar bow'a göre daha fazla oluyor. Mesela sendeki bow 300-800 damage range'e sahip, xbow'larda 700-1000 aralığını görebilirsin üst seviyelerde. Ben de baya zamandır bow ile gittim, bowlarda daha bir serilik vardı bana göre, xbow'da biraz tutukluk hissettim (biraz psikolojik olabilir, bow ile dönerek daha seri bi şekilde atıyordum) ; tabi AS olması da önemli.

Ayrıca bizim passive skill'lerdem archery xbow'a +%50 crit dmg veriyor, bow'da %15 hasar artırıyor. Bunu düşünerek crit dmg olmayan xbow'a geçmiştim, crit ve as olan bow'dan; bunlara rağmen dps'te ciddi artış görmüştüm. xbow denemeni öneririm, hemen alışırsın zaten; xbow'lar biraz daha pahalı bu arada.

Bende 104k dps var ama artık daha az tek yemek istiyorum, sen de bana res.'in yüksek olmasının avantajlarından bahseder misin? Misal ateşten az etkileniyorsundur bu normal ama melee hit aldığında durum nedir? Tek yemeyi önlemenin yolu reduce melee damage olan item almak mıdır yoksa?

şu anda kolay kolay tek yemiyorum elite genelde 3 vuruşta alıyor. Tabi bazı eliteler hala tek atıyor bu bi gerçek. Moblardan sadece soul bişi var act3 te o başa bela onun haricinde sorun olan yok. Reslerin faydasını inferno belialda hissettim. Hiç res yokken tekte yatıyordum doğal olarak. Sonra resi artırdıkça biraz daha dayanmaya başladım. Şu anda belialla kapışabiliyorum soloda. Yani demek istediğim res. baya etkiliyor ama res yüklenirken dps ten ödün vermek gerekiyor çünkü itemler çok pahalı. Bu yüzden glass cannon mu yoksa res buildi mi daha mantıklı bilemedim.

xbow daha iyi demişsin fakat benim as şu an 2.26da xbow takarsam bu stat baya düşecek dediğin gibi bi yavaşlama olacak. Vurduğumuz değer baya artacak çünkü değer aralığı az ve daha yüksek. Avantajı da var dezavantajı da.. Ama denemem lazım daha iyi anlamam için.

Son olarak xbowda hangi değerlere dikkat etmeliyim? dex + c. damage yeter mi yoksa as şart mı?

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 10 Haziran 2012; 23:34:19 >

• quote:

quote:

Az önce, önce Cydea sonra Azmodan derken Act-4'e geçebildim. Blizz ağlatıyor öyle diyim, 1 barbar ya da monk olayın anahtarı, tabi solo hell ve inferno gitmeyi denemedim, bunu da diyeyim.
    Sadece dps hiçbir şey özetle. Res'lere yüklenicem, çünkü girdiğim party'lerdeki monk-barbar arkadaşların itemlere bakıyorum hep +50 res.

Gelelim bow&crossbow konusuna. Ben bow ile oynarken 2,küsürdü attack per sec. xbow sonrası şu an diğer itemlarda AS yüklendim 1,75 anca oldu. Demek ki buradaki konu üst üste saniyede 1 tane atıp iyi burmak mı, hemen 2 tane atıp iyi vurmak mı? =)

Silahımı geliştirirsem ben xbow'da kalmayı tercih ediyorum. Bunu bow'dan geçen biri olarak söylüyorum sana. =)

Ne lazım yeni xbow'da güzel damage range, mümkünse AS, sonra AS'in yeni patch ile nerf olmasını göze alarak crit dmg, dex ile tadından yenmez, üstüne life on hit çok severim. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 10 Haziran 2012; 23:44:56 >

• Şimdi ben de cydea geçtim birazdan azmodanla kapışcam. AH den güzel bi xbow bulursam alıp denicem bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

[simage]http://i.imm.io/saBZ.jpeg[/image

beyler bu adamla dövüşeceksem ilerde, oyunu bırakıyorum.

ben bu adam saygı duyar bulunduğum yere oturur 2 tombul bira alıp içerim.

Ben ilk gördüğümde farklı bir yerdeydi. Heart of Sin'e gelmeden önce bir yerlerde, haritanın bir ucunda bir adet görmüştüm. İlkten çözemedim tabi. Yanından ikinci defa geçerken baktım hareket ediyor. Oha dedim o ne.

Sonra Heart of Sin'e doğru gelirken baktım epeyce var bunlardan. Yazık, hatun "hepsi sonsuz işkenceye mahkumlar" falan deyince anladım olayı.

Oyundaki en etkileyici görsel öğelerden biri kanımca. Çok başarılı olmuş. Belial bile ufak kalıyor yanında. Keşke benzer bir şeyle karşılaşsak. Belki ek pakette olur. :)

• Az önce kungenin canlı yayını izlioyrdum ona bir dh eşlik ediyordu adam nasıl oynuyorsa aryık elitlerden kaçarken ateş ediyor ama öyle hızlı dönüp ateş ediyorki sanırsın moonwalk yapıyor karakter :) Bu bir mause kısayolumu nedir artık bilemiyorum var bişeyler sanki karakteri 180 derece döndüren bi kısayol.
  • nigtmare act 4 deyim tıkandım kaldım 6000 tl param kaldı tamir parasını bile zor bulmaya başladım

st 314

dex 474

vit 373
    şuan act 4 te ranakot diye bir boss savaşıyorum adam tek vuruşta öldürüyor görünmez olup kurtulma fırsatı vemiyor keşke karakterin foto sunu gösterebilseydim ama nasıl eklenecek bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzer_8888

nigtmare act 4 deyim tıkandım kaldım 6000 tl param kaldı tamir parasını bile zor bulmaya başladım

st 314

dex 474

vit 373
    şuan act 4 te ranakot diye bir boss savaşıyorum adam tek vuruşta öldürüyor görünmez olup kurtulma fırsatı vemiyor keşke karakterin foto sunu gösterebilseydim ama nasıl eklenecek bilmiyorum sizce ne yapmalıyım.

fraps programını yükle onu çalıştır sonra aldığın ekran görüntüsünü windows paint ile aç ve jpeg formatına çevir sonra hızresim gibi bir siteye upload et resmi. Linkinide buraya S image butonuyla ekle.

Muhtemelen itemlerin yeterli değil ondan ölüyorsun yoksa nm o kadarda zor değil. Altının çoğalana kadar bence public game ile gez dolaş 100k civarı altın oluncada 1-2 saat sırf AH de vakit geçir iyice sana uygun olan itemleri incele uygun fiyatlı olanını bulup almaya çalış.

• quote:

nigtmare act 4 deyim tıkandım kaldım 6000 tl param kaldı tamir parasını bile zor bulmaya başladım

st 314

dex 474

vit 373

Hocam tag verirsen gelip yardımcı olayım.
  • quote:

st 314

dex 474

vit 373

Hocam sizin itemler cok geri kalmis.. ben bile normal modda warri karakterimle senin statlardan daha iyi , ah da biraz vakit gecir yaparsin iyi item,..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim

quote:

Hocam tag verirsen gelip yardımcı olayım.

Bögüalp#2197

quote:

fraps programını yükle onu çalıştır sonra aldığın ekran görüntüsünü windows paint ile aç ve jpeg formatına çevir sonra hızresim gibi bir siteye upload et resmi. Linkinide buraya S image butonuyla ekle.

Muhtemelen itemlerin yeterli değil ondan ölüyorsun yoksa nm o kadarda zor değil. Altının çoğalana kadar bence public game ile gez dolaş 100k civarı altın oluncada 1-2 saat sırf AH de vakit geçir iyice sana uygun olan itemleri incele uygun fiyatlı olanını bulup almaya çalış.

haklısın level 51 olmama rağmen hala 30-40 levelin eşyalarını kullanıyorum.

•  Demon Hunter Platformu

beyler rica etsem sunu yorumlar mısınız, helldeyim cok zorlanıyorum adamların bana tek atması yetmiyormus gibi, küçük minionlara bile en az 4-5 vuruş sonunda öldürebiliyorum. bu arada sağ tuş için fear runesi olan skilli verdim, doğru bir tercihmi? birde esas soru silahım nasıl yani 1 hand mi iyidir 2 hand mi?
  • Benim şu anki kullandığım bow u değiştirmeyi düşünüyorum hand crossbow yada 2 hand crossbow alıcam ancak şöyle bir sıkıntı var %weapon damage ve %attack speed bunların hangisi etkiliyor topla dps yi en çok? Misal alınabilir fiyata %50 weapon damage veren xbow gördüm 2 hand. Alınırmı bu başka bir özelliği yok ama 1050 dmg ve %50 wp damage? Diğer yanda %22 attack speed veren var yine aynı dmg de ? Bunların hangisi daha iyidir?
  • İzlemeyenlere Athene'den Item rehberi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SeRHaT_ -- 12 Haziran 2012; 9:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Benim şu anki kullandığım bow u değiştirmeyi düşünüyorum hand crossbow yada 2 hand crossbow alıcam ancak şöyle bir sıkıntı var %weapon damage ve %attack speed bunların hangisi etkiliyor topla dps yi en çok? Misal alınabilir fiyata %50 weapon damage veren xbow gördüm 2 hand. Alınırmı bu başka bir özelliği yok ama 1050 dmg ve %50 wp damage? Diğer yanda %22 attack speed veren var yine aynı dmg de ? Bunların hangisi daha iyidir?

Silah uzerindeki attack speed ve weapon damage halihazirdaki silah dpsine zaten ekli durumda.

• Inferno Act 1'de neredeyse kesemediğim elit kalmadı ama DPS 45k'de takılıp kaldığı için kasap efendiyi kesemiyorum. Çeyrek canı kalıyor. Sonra mazgalların neredeyse hepsi alev almaya başlayınca el ayak dolanıyor tabi. Sonunda zinciri kafaya yiyoruz.

Ben hala anlamıyorum; valor 5 var elimde, GF-MF mevcut yani. O kadar kesiyoruz, milletin 15-20 milyona sattığı itemlerin onda biri bile düşmez mi arkadaş? Bir tane eşya düşsün, ne olduğu önemli değil. Bilmem kaç saat oynamışım, dandik bir legendary kemer düştü sadece. O da çöp. AH olmasa bitmişik. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Inferno Act 1'de neredeyse kesemediğim elit kalmadı ama DPS 45k'de takılıp kaldığı için kasap efendiyi kesemiyorum. Çeyrek canı kalıyor. Sonra mazgalların neredeyse hepsi alev almaya başlayınca el ayak dolanıyor tabi. Sonunda zinciri kafaya yiyoruz.

Ben hala anlamıyorum; valor 5 var elimde, GF-MF mevcut yani. O kadar kesiyoruz, milletin 15-20 milyona sattığı itemlerin onda biri bile düşmez mi arkadaş? Bir tane eşya düşsün, ne olduğu önemli değil. Bilmem kaç saat oynamışım, dandik bir legendary kemer düştü sadece. O da çöp. AH olmasa bitmişik. :)

Ben de çok fazla Butcher run yaptım, yolunda yarım saatte 50k gold var diye özellikle, hem de keyifli gidiyor yol. Baya da satılacak şey düştü bana, 400k'ya sattığım da oldu, 20k'ya da tabi. Hatta arada Warden var; benim party'den bir eleman Warden'den 2 legendary düşürmüştü. Warder'e gelmeden 5 buff olunca üstüne ben de MF item'ları takıp dalıyorum Warden'e, adam da takmış üstündeki MF'leri party'de oran yükselti ve düşürdü heralde.

Neyse 40k ile Butcher kesememene takıldım. Ben dün 19k dps ve 12k hp ile üstümde mf ve gf gear varken kestim, birkaç kez zorladı, yattım ama çok çok uğraşmadım. Build'de eksiklik olabilir belki. Smoke screen, caltrops, multishot, preparation - nether tentacles ve bola shot stun veren rune ile oynadım. Caltrops düşük dps'de bile çok etkili, act-2'den itibaren etkisi azalıyor tabi, uçan kaçan olmadıkça efsane.

Butcher'ın yaptığı hareketler çok klişe bu arada, ne zaman zincir atacak, ne zaman yere vuracak, ne zaman kırmızı ateş çıkarıp sonra kafasını çarpacak çok belli. Bu ataklarında doğru saldırı yapılırsa en kolay farmlanan boss tabi ki. Yardım lazımsa uğrarım Butcher kesmek olsun başka yer olsun, pm atabilirsin. (act-2 başları hariç.=))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 12 Haziran 2012; 17:52:08 >

• quote:

Ben de çok fazla Butcher run yaptım, yolunda yarım saatte 50k gold var diye özellikle, hem de keyifli gidiyor yol. Baya da satılacak şey düştü bana, 400k'ya sattığım da oldu, 20k'ya da tabi. Hatta arada Warden var; benim party'den bir eleman Warden'den 2 legendary düşürmüştü. Warder'e gelmeden 5 buff olunca üstüne ben de MF item'ları takıp dalıyorum Warden'e, adam da takmış üstündeki MF'leri party'de oran yükselti ve düşürdü heralde.

Neyse 40k ile Butcher kesememene takıldım. Ben dün 19k dps ve 12k hp ile üstümde mf ve gf gear varken kestim, birkaç kez zorladı, yattım ama çok çok uğraşmadım. Build'de eksiklik olabilir belki. Smoke screen, caltrops, multishot, preparation - nether tentacles ve bola shot stun veren rune ile oynadım. Caltrops düşük dps'de bile çok etkili, act-2'den itibaren etkisi azalıyor tabi, uçan kaçan olmadıkça efsane.

Butcher'ın yaptığı hareketler çok klişe bu arada, ne zaman zincir atacak, ne zaman yere vuracak, ne zaman kırmızı ateş çıkarıp sonra kafasını çarpacak çok belli. Bu ataklarında doğru saldırı yapılırsa en kolay farmlanan boss tabi ki. Yardım lazımsa uğrarım Butcher kesmek olsun başka yer olsun, pm atabilirsin. (act-2 başları hariç.=))

Hocam hareketlerin klişe olup olmaması önemli değil. Sorun DH'nin tek yemesi. Kasaptan kurtulsam, yerler yanıyor. Sonlara doğru 9 mazgaldan 7'si yanıyor yanlış görmediysem. Hem adamdan kaçıp hem boş yere gitmek ölüm.

Ayrıca caltrops ve smoke screen bir arada kullanınca 30 mana yetmiyor. Smoke screen çok daha önemli. Caltrops pek bir işe yaramıyor hal böyle olunca.

Bu arada gene başladı beyinsiz oyun güncelleme var demeye. Güncellemeyi yaptı, yine bağlanırken güncelleme var diyor splash ekranına atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Hocam hareketlerin klişe olup olmaması önemli değil. Sorun DH'nin tek yemesi. Kasaptan kurtulsam, yerler yanıyor. Sonlara doğru 9 mazgaldan 7'si yanıyor yanlış görmediysem. Hem adamdan kaçıp hem boş yere gitmek ölüm.

Ayrıca caltrops ve smoke screen bir arada kullanınca 30 mana yetmiyor. Smoke screen çok daha önemli. Caltrops pek bir işe yaramıyor hal böyle olunca.

Bu arada gene başladı beyinsiz oyun güncelleme var demeye. Güncellemeyi yaptı, yine bağlanırken güncelleme var diyor splash ekranına atıyor.

Smoke yanında Caltrops yerine Preparation alırsan daha iyi olur. Discipline bittiği zaman Preparation ile tekrar doldurursun ve Smoke ile kaçmaya devam edersin. Eğer kaçmakta güçlük çekiyorsan Tactical Advantage ile daha rahat kaçabilirsin.

• Ekranin tam kenarinda tuttugun muddetce Butcher aoe chain atmaz, yakindayken atar haliyle de tek yersin. Ya uzak duracaksin ya da tam sana dondugu anda ss basacaksin. Follower olarak yanina templar al, vitality ile donat. Ben sahsen Butcher benim templar ile oynarken rahat yari canini aliyorum 21k dps ile.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.