Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.816
Cevap
13
Favori
90.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranızda Hand Crosbow kullanan var mı? Varsa memnun mu?

Ben şimdiye kadar Crosbow ile gittim. AH'den 40k'ya denemelik Hand Crosbow aldım. Ve A.Speed 2.23'den 3.24'e çıktı. İnanılmaz hızlı ve güzel geldi bana. Yalnız şu min ve max damageler arasındaki fark beni düşündürüyor. Hand Crosbow hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Aranızda Hand Crosbow kullanan var mı? Varsa memnun mu?

Ben şimdiye kadar Crosbow ile gittim. AH'den 40k'ya denemelik Hand Crosbow aldım. Ve A.Speed 2.23'den 3.24'e çıktı. İnanılmaz hızlı ve güzel geldi bana. Yalnız şu min ve max damageler arasındaki fark beni düşündürüyor. Hand Crosbow hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben kullanmadım ama kullanmam için şunları içermesi gerekli: damage range iyi olmalı (yani 300-800 olmamalı, dps düşürüyor), +disc olmalı, +hatred regen olmalı. Hızlı olmasına hızlı ama çoğu zaman bi tane iyi vurup kaçıp tekrar iyi vurmak gerekiyor özellikle elite'lara; Boss için sorun değil iyi pozisyon al spam yap.

Bir diğer eksi yönü archery passif skilinden kaynaklanıyor; bu skill şu an bow +%15dmg artırıyor, xbowda +%50 crit dmg veriyor; 1 handxbow için +%10 crit chance veriyordu diye hatırlıyorum. Ancak bu durumda, önceki +dmg ve +crit dmg çok daha avantajlı durumda. Sharpshooter açıksa zaten crit change hep %100, tamam belli sürede sıfırlanıp doluyor ama yine etkili; ben +dmg'den yana kullanırım seçim hakkımı.

Öven yorumları okumak isterim, olumlu yanları başka neler olabilir? 2 tane 1handxbow'un pek avantajı da olmuyor sanırım, quiver ile xbow daha etkili bence.

• Osman elindeki bow un bi resmini koy da arkadaşlar görsün, hatta 250 TL den açık arttırmaya da koyabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 13 Haziran 2012; 16:44:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SeRHaT_

quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

Demon Hunter Platformu

karakter istedigim kıvama gelmeye basladı. act3un bossunu 10 sanıyede falan kestım :D

Karakterin gerçekten çok iyi olma yolunda ilerliyor tebrik ederim. Acaba Crit Damage/Chance ve Attack Speed değerlerini de paylaşabilir misin? Bu arada Sharp olmadan 160k DPS olursa Athene'den fazla DPS'in olmuş olur.

Demon Hunter Platformu

karakterımın son hali budur :) sanırım bugunkı patchde AS ye nerf gelmıs cunkı oyuna gırdıgımde 30-35K azdı dmgım. son 1-2 item kaldı onlarıda aldımmı tamamdır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Ben söz verdiğim gibi hunter'ımı açtım.Sizler ne yaptınız

• 210 K ya cıkardık,durmak yok yola devam :D
  • Skill dağılımını paylaşabilecek bir arkadaş var mı acaba. Özellikle sol tık ve sağ tık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transparance

210 K ya cıkardık,durmak yok yola devam :D

Durmak yok, yola devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Aranızda Hand Crosbow kullanan var mı? Varsa memnun mu?

Ben kullanmadım ama kullanmam için şunları içermesi gerekli: damage range iyi olmalı (yani 300-800 olmamalı, dps düşürüyor), +disc olmalı, +hatred regen olmalı. Hızlı olmasına hızlı ama çoğu zaman bi tane iyi vurup kaçıp tekrar iyi vurmak gerekiyor özellikle elite'lara; Boss için sorun değil iyi pozisyon al spam yap.

Bir diğer eksi yönü archery passif skilinden kaynaklanıyor; bu skill şu an bow +%15dmg artırıyor, xbowda +%50 crit dmg veriyor; 1 handxbow için +%10 crit chance veriyordu diye hatırlıyorum. Ancak bu durumda, önceki +dmg ve +crit dmg çok daha avantajlı durumda. Sharpshooter açıksa zaten crit change hep %100, tamam belli sürede sıfırlanıp doluyor ama yine etkili; ben +dmg'den yana kullanırım seçim hakkımı.

Öven yorumları okumak isterim, olumlu yanları başka neler olabilir? 2 tane 1handxbow'un pek avantajı da olmuyor sanırım, quiver ile xbow daha etkili bence.

Baştan beri hep handxbow kullandım fakat genelde 2H xbow tercih edildiği için bende 60 olunca birtane edinmiştim. Lâkin skill buildime uymadı açıkçası...

Handxbow'un artısı herkesin bildiği gibi 2.0 APS'ye varan hızı tabii ki ve Quiver ile değil 2x handxbow olarak kullanmak daha avantajlı diye düşünüyorum.

Nedenine gelince;

Quiver ve diğer itemlerdeki "Attack Speed Increased by %" ile silahlardaki "Increases Attack speed by %" şeklinde iki çeşit stat var. Okuduğum bir yazıda ilk yazdığım statın (yani armorlardakinin) çalışmadığından, bug'lı olduğundan bahsetmişler. Bu yüzden 2 tane, 2.0 APS'li handxbow takarsak (ki bu her ikisinde de çalışan stat olan "Inc. Att. Speed by %25" demektir.) teoride silahımız 2.5 APS olmalı. Bir de ikisinde de şöyle Life on Hit 150+ falan olsa varya tadından yenmez..

Bırakın 2.5 veya 2.0 APS'yi, 1.6 APS normal bow'lar bile çok daha etkili bence 2Hand'den.

Benim için Seri ama az vurmak, yavaş ve çok vurmaktan önemli. Bu sayede çok daha seri hatred fulleyebilirim, daha seri Elemental Arrow spamlarım. Bu neden önemli? Çünkü ben Nether Tentacle yerine, Screaming Skull rune'u kullanıyorum. %40 ihtimalle 1.5 saniye fear'ı daha seri spamlarsan boss hariç kralı yanına yaklaşamaz (Shield açan elitlerde hasar vermiyor ama fear etkisi çalışıyor sanıyorum)

Ya para ya da şans olacak arkadaş, 2.0 APS handxbow'u hayatta alamam ben Hele 2 tanesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloneaqle -- 14 Haziran 2012; 10:04:04 >

• Athene'in bir video'sunu izlemiştim kendisi söylediğine göre:
    ""Attack speed increase" WORKS

"increase attack speed" doesn't work" (Silahlar için geçerli değilmiş.)

Ayrıca 2 tane handbow kullanıldığında 1 tanesinin stat'larının dikkate alındığını okumuştum. Şahsen denemedim, denemek için ucuz 2 tane alıp bakabilirim.

Ben dün 45k'ya quiver yakalayıp 7m'ye okutunca; 3.5m'ye dps'i 11k artıran yeni 2h-xbow aldım; %2.8 dmg to life steal var; vurdukça hayatta kalıyorum, act-4 ilk quest'te barbar gibi dalıyodum küçük mob'lara heheh. (%89 crit dmg de bir diğer artısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 14 Haziran 2012; 11:07:39 >
  • Handxbow kullandığımda pasif skillerde Archery'i seçmiyorum, onun yerine Vengeance kullanıyorum, herkesin oyun stiline göre değiştirebilir tabi...sharpshooterın devamlı artan crit şansı yüzünden zaten gereksiz oluyor hemen hemen Archery skilli...silah alacağım zamanda kesinlikle soketli olanlardan aratım ikisinede crit dmg takıyorum gayet dengeli oluyor 2h xbow kullanmak istiyorum ancak şu ana kadar ne yazıkki iyi bir item bulamadım, bakalım zamanla düşecektir elbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 14 Haziran 2012; 13:40:40 >
  • Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
    •1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
    •Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
    •Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
    GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI
    exquısite esans1000x120=120.000=120milyon gold
    iridescent tear1000x30=30.000=34milyon gold
    fiery brimston1000x2=2000=36milyon gold
    tome of secrent1000x12=12.000=20milyon gold
    185.000gold x1000=185.000.000
    ------------------------------
    400milyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANPOLAT68 -- 24 Şubat 2013; 12:10:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANPOLAT68

Merhaba arkadaşlar D3 ü internetten indirdim kredi kartı ile anında key ala bile ceğim bi yöntem varmı kendi sitesinden falan

•Diablo 3 oyunu dijital versiyon.
    •1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey).
    •Bu üründe kredi kartı ile ödeme geçerli değildir, sadece havale kabul edilmektedir!
    •Ürün kutulu değildir, ürün sadece kayıt şifresinden ibaret olduğundan, kargo ile herhangi birşey teslim edilmeyecektir.
    GİBİ KENDİ SİTESİNDE VARMI

Ben digital olarak aldım.
    https://eu.battle.net/account/activation/landing.html?product=D3
    Buradan bulursun.

• Merhaba arkadaşlar,
    Uygun yeri burası mı emin değilim ama dh ler bilir diye size sorayım dedim.
    Elimde resimdeki gibi level 46 2h bow var. AH den baktım bu kadar damage dex ve vita verenine rastlamadım. Level 48 lerde bile hatta.
    Oyun fiyatı da level 46 bir item için çok fazla geldi bana. Çoğu level 60 itemi bile bu kadar değil.
    Fiyatı ne eder acaba yardımcı olabilir misiniz? RMAH ye koymaya değer mi?

Demon Hunter Platformu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarkabul

Merhaba arkadaşlar,
    Elimde resimdeki gibi level 46 2h bow var. AH den baktım bu kadar damage dex ve vita verenine rastlamadım. Level 48 lerde bile hatta.
    Oyun fiyatı da level 46 bir item için çok fazla geldi bana. Çoğu level 60 itemi bile bu kadar değil.

Demon Hunter Platformu

Bana kimse almaz gibi geliyor ama dene ne kaybedersin ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Demon Hunter Platformu

Crit dmg-dex ve vit iyi ama dps yerlerde. Tabi 46 lvl için ne durumda hatırlamıyorum.
    Bende 700dps'lik bow'lar var, kimse almıyor mesela ucuza koysam bile. =) Ama lvl60 tabi bendekiler.

• quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Demon Hunter Platformu

Crit dmg-dex ve vit iyi ama dps yerlerde. Tabi 46 lvl için ne durumda hatırlamıyorum.
    Bende 700dps'lik bow'lar var, kimse almıyor mesela ucuza koysam bile. =) Ama lvl60 tabi bendekiler.

Lvl 60 için evet dps çok az tabiki. Ama 46 için bulunmaz hint kumaşı gibi birşey bu dmg hocam
    Gerçi kaç kişi level 46 pahalı bir item alır bilemiyorum. Psikopat birine denk gelse de satsak şu yayı
    AH ye de RMAH ye de baktım bu levelde 220-230 civarında max. dps veren üstelik bundaki gibi dex vita veren de yok. Onları da 10€ civarına koymuşlar adamlar. Ben de onları referans alarak bir fiyat biçip koyayım dedim.
    En iyisi kafama göre bir fiyat verip koyayım gittikçe azaltırım satılmadıkça.

• quote:

Lvl 60 için evet dps çok az tabiki. Ama 46 için bulunmaz hint kumaşı gibi birşey bu dmg hocam
    Gerçi kaç kişi level 46 pahalı bir item alır bilemiyorum. Psikopat birine denk gelse de satsak şu yayı
    AH ye de RMAH ye de baktım bu levelde 220-230 civarında max. dps veren üstelik bundaki gibi dex vita veren de yok. Onları da 10€ civarına koymuşlar adamlar. Ben de onları referans alarak bir fiyat biçip koyayım dedim.
    En iyisi kafama göre bir fiyat verip koyayım gittikçe azaltırım satılmadıkça.

Ayrıca "level req. reduced 14" var bow'da. Yani 32 Level'da bile kullanılabilir durumda. Oyunun başlarını çok hızlı geçmek isteyenler alabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 15 Haziran 2012; 14:44:07 >

• quote:

Ayrıca "level req. reduced 14" var bow'da. Yani 32 Level'da bile kullanılabilir durumda. Oyunun başlarını çok hızlı geçmek isteyenler alabilir belki.
    Yanlış bilgi vermeyelim. Bow zaten 60 level itemı ve 46 level kullanabiliyor. Üzerindeki "Level req. reduced by 14" zaten silaha eklenmiş olarak geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

quote:

Yanlış bilgi vermeyelim. Bow zaten 60 level itemı ve 46 level kullanabiliyor. Üzerindeki "Level req. reduced by 14" zaten silaha eklenmiş olarak geliyor.

Teşekkürler, tamam şimdi oldu. Ben de diğer arkadaşın dediği gibi düşünmüştüm ilk başta ama meğersem ekli haldeymiş o özellik.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.