Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yada 2 hand silah arasinda fark varmi hangisi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

1 yada 2 hand silah arasinda fark varmi hangisi daha iyi?

Tabikide var . Kullanana göre değişir o . Sen kendin biliceksin hangi silahı kullanmak istediğini
  •  Demon Hunter Platformu

Act-3 farm için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanalsaray

quote:

Tabikide var . Kullanana göre değişir o . Sen kendin biliceksin hangi silahı kullanmak istediğini

Farklarini soyleseb daha makbule gecerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slt

quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

Demon Hunter Platformu

benimkinin en son hali hala biraz eksikler var

crit damage degerlerin nedir? benimde 1800 küsür dex var fakat atağım 77k civarı?

evasive fire 120k mi neydi elemental arrow la ilede 80k civari digerleriyle bakmadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 30 Temmuz 2012; 20:22:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanalsaray

quote:

Farklarini soyleseb daha makbule gecerdi

. Silahların özelliklerine göre değişir . Ama belirgin özellik çift el silah'ın atack speed ' i tek el silaha göre düşük . Tek belirgin özelliği bu .

• arkadaşlar 25 level oldum, çok çabuk ölüyorum,

mesela şu Belial bölümü var geçemedim bi türlü 5-6 kez ölmüşümdür dayanamadım sonunda 60 level arkadaş vardı onu çağırdım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylexxl

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRYdjg!YTe!abZabZ arkadaşlar bu buildi kullanıyorum pwpde yada farmda iyi iş görebilirmi ? veya bu builde göre yanlış rune varsa önerebileceğiniz rune var mı ?

Herkeze yardım ediliyor , beni kafasına takan yok

• quote:

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRYdjg!YTe!abZabZ arkadaşlar bu buildi kullanıyorum pwpde yada farmda iyi iş görebilirmi ? veya bu builde göre yanlış rune varsa önerebileceğiniz rune var mı ?

Hungering Arrow'a devouring arrow rune'ü ver. Elementale' de nether tentacles olabilir. Kalan skiller senin tercihin tabiki ancak shadow step'i bir şekilde kullanmayı öğren işine yarar baya. Ben mesela companion ve preparation, shadow step kullanıyorum sendekilere ek. Ne fayda sağlıyor bana mevcut buildim diye sorarsan. Ekstra hatred regen alıyorum, discipline bittiği takdirde fulleme şansım var. Shadow steple de ölümsüzlük. Night stalker pasive'iyle de her critimde 1 discipline alıyorum o yüzden pek disc sıkıntım da olmuyor.

• quote:

quote:

selamlar arkadaşım. ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim. kanımca build olayı senin üstüne başına, yani dolayısıyla canına, zararına, dodge una vesairene + oyun stiline göre deneyip görüp sürekli kendi oyun stiline göre yenileyebileceğin bir şey. O yüzden bence farklı buildler denemen ve başkalarının buildlerini incelemen. Ayrıca oyunda yer yer farklı yerlerde faklı buildlerin kullanılabileceğini de düşünüyorum. Mesela inferno için bir çok insan Hell de ki buildini değiştirmek zorunda kalmıştır. Hatta inferno act 1 de act 2 ye geçerken bile build değiştirmek gerekmiştir. ben de öyle odu. sonrasında üstümüzü başımızı dizmeye başladıkça buildimizi de kademeli olarak daha rahat ve daha saldırgan buildlere çevirebiliriz diye düşünüyorum. lakin ben daha inferno act 3 veya act 4 te ilerlemedim. çünkü dps im yetmez.

henüz pvp diey birşey ortada olmadığı için o konuda birşey söylemek zor. çıksın tecrübelerimizi burdan paylaşırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

quote:

Hungering Arrow'a devouring arrow rune'ü ver. Elementale' de nether tentacles olabilir. Kalan skiller senin tercihin tabiki ancak shadow step'i bir şekilde kullanmayı öğren işine yarar baya. Ben mesela companion ve preparation, shadow step kullanıyorum sendekilere ek. Ne fayda sağlıyor bana mevcut buildim diye sorarsan. Ekstra hatred regen alıyorum, discipline bittiği takdirde fulleme şansım var. Shadow steple de ölümsüzlük. Night stalker pasive'iyle de her critimde 1 discipline alıyorum o yüzden pek disc sıkıntım da olmuyor.

shadow step ile neyi kastettiniz? böyle bir şey yok oyunda.

Shadow Power'ın rune ları şunlar

Night Bane: Gain an additional 4 Hatred per second while Shadow Power is active.
    Blood Moon: Increases damage done as Life to 30%.
    Well of Darkness: Decreases the Discipline cost to 12.
    Gloom: Reduce incoming damage by 65% while Shadow Power is active.
    Shadow Glide: Gain 40% bonus to movement speed while Shadow Power is active.

ben "Gloom" u kullanıyorum şahsen. çok sıkıştığım yerde en azından ölmeyip akabinde smoke screen ile sıvışıyorsun mekandan :)

• Arkadaşlar selamlar;

Dün dh'deki arkadaşlarımızdan birisi takıldığı bir demon hunter'ı oyunumuza davet etti. Standart act1 farmımızı yapıyorduk. Eleman arkadaşla beraber act2 yapıyormuş, bizim arkadaşın karakteride barbar, dps'si düşük ama survive olarak iyi, güzel tanklıyor. Bana göre act2 de bile zar zor takılması gereken bir karakter ama dün eleman ısrarla act3 solo yaptığını söyledi. Ben oha nasıl olur o dmg ile diye düşünüyorum hala :) Birde buradaki üstadlara soralım dedim. Özellikler ve gear aşağıda. Sizce de düşük değil mi dmg?

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu
     Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 1 Ağustos 2012; 15:00:19 >

• abi sakamisin o dps ne ole
    shapshotter varmi bilmiyorum ama dps cok cok az
    kalkani ve tek eli cikar bi tane crosbow quiver al

pantsteki hp taslari sok star olan dexlerden takmaya calis dps cok azz
  • quote:

Orijinalden alıntı: silwen

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

quote:

shadow step ile neyi kastettiniz? böyle bir şey yok oyunda.

Shadow Power'ın rune ları şunlar

Night Bane: Gain an additional 4 Hatred per second while Shadow Power is active.
    Blood Moon: Increases damage done as Life to 30%.
    Well of Darkness: Decreases the Discipline cost to 12.
    Gloom: Reduce incoming damage by 65% while Shadow Power is active.
    Shadow Glide: Gain 40% bonus to movement speed while Shadow Power is active.

ben "Gloom" u kullanıyorum şahsen. çok sıkıştığım yerde en azından ölmeyip akabinde smoke screen ile sıvışıyorsun mekandan :)

Düzelteyim, "smoke screen" olacaktı. Kafam başka bi yerde yazmışım afedersiniz :)

• @Nephiss o arkadaş seni yemiş büyük ihtimalle, Barbarlar STR'den kuvvet alıyor, STR Armor'u ve Barbar DPS'ini geliştiriyor, ona göre skilleri var, ama Demon Hunter her ne olursa olsun kırılgan bir yapıda, Shadow Power haricinde pek bir heal alan skilli yok. O itemler tam monkluk, monk açmasını öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

@Nephiss o arkadaş seni yemiş büyük ihtimalle, Barbarlar STR'den kuvvet alıyor, STR Armor'u ve Barbar DPS'ini geliştiriyor, ona göre skilleri var, ama Demon Hunter her ne olursa olsun kırılgan bir yapıda, Shadow Power haricinde pek bir heal alan skilli yok. O itemler tam monkluk, monk açmasını öneririm.

Valla arkadaş bu forumdan. Bahsi geçen demon hunter ile sürekli beraber takılıyorlar. Ekleyin beni oyunlarına davet ettireyim sizi. Bugün foruma konuyla ilgili yazdığımı söyledim, tekrar davet etti beni oyununa. Ayrıca ss'lere iyi bakmadınız sanırım. Eleman sharpshooter filan kullanmıyor, custom engineering, cull the weak ve numbing traps kullanıyor pasif skillerde.

diyorum ya nasıl olur aklım ermedi, hayır buildi bende deneyeceğim ama build için itemler uygun değil bende de. Resiste abanmış arkadaş, artı kullandığı 1 hand crossbowda 800 life on hit var, ayrıca 1-2 item'da da regen mevcut. survive olarak mantıklı geldi ama o dmg ile nasıl act2 ve 3 yapıyor aklım ermedi :) 15-20 dk sürmesi lazım elitlerin, yanlışmıyım :)

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

abi sakamisin o dps ne ole
    shapshotter varmi bilmiyorum ama dps cok cok az
    kalkani ve tek eli cikar bi tane crosbow quiver al

pantsteki hp taslari sok star olan dexlerden takmaya calis dps cok azz

kardeş biraz muğlak anlatmışım kusuruma bakma, kendi karakterimden bahsetmiyorum bir başkasının oynadığı demon hunter'dan bahsediyorum, ekipmanlarda o bahsettiğim kişiye ait. keza senle aynı fikirdeyim ama eleman act3 de solo yaptığını iddaa ediyor bana. act3 ü geç act2 bile aklıma yatmıyor ama boyuna benim arkadaşla act2 de farmdalar. yani eleman atmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 1 Ağustos 2012; 16:38:30 >

• benim diyen barbardan monk tan daha iyi tanklık yapar yanlız o. tank dh ye göre dps si yüksek bile. sonuçta elitelerin arasına dalıp spamlıyor başka bişey yaptığı yok.

bende 6milyon civarına bi item dizdim tank dh için. 1,5k ya yakın life regen, 1,5k loh, 850 all res var ama dps düşük 4,5k arada public takılıp şov yapıyorum eliteler rage olsa bile ölmeyip kesiyorum falan millet gözlerine inanamıyo

ghom u da bu şekilde kesmiştim zaten baktım dps yle olmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellency23 -- 1 Ağustos 2012; 17:15:25 >
  • Arkadaşın bahsettiği ve kullandığı build'i ve survive DH olayını, yani barbar gibi DH olayını denemiştim; önceki sayfalarda forumda bu durumu, bu build'i, örnek youtube videoları ile ilk ben paylaşmıştım. Herkes DPS kasayım, vit-res-Loh gereksiz derken; ben survive için gerekli diyordum; çünkü 400k dps yapamayacaksak res de armor da vita da, Loh da Life regen de gerekli diyordum. Halen de diyorum ama DPS'i Sharphooter olmadan 40k olsun diyorum yanında.

Taa ki Natalya set'i tamamladım; vazgeçtim survival build gitmekten çünkü DPS çok az oluyordu ve elite'leri kesmek gereğiinden daha uzun süre alıyordu.
    Buyurun yine link vereyim:http://www.youtube.com/watch?v=BrptCVU7OSE

Arkadaş o build ile Act-3 solo yapabilir, birçok elite kesmesi normalden çok uzun sürecektir sadece, ama çok az yatacaktır karşılığında.

Şahsen Natalya üzerine de 450+ res, 4.300 armor ve 790 Loh, 500 life regen var DH hatunumda, armor ve res olmayınca Act-3 DH için çok çok zor tabi. Ben de Act-4 solo yapabiliyorum; hatta act-3'e göre daha az zorlandığım kısımlar oluyor; çünkü act-3'te çok daha dar alanlar varken act-4'te daha geniş alanlar mevcut, dönerek kesmeye daha uygun alanlar mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 1 Ağustos 2012; 17:49:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss
    Arkadaşlar selamlar;
    Dün dh'deki arkadaşlarımızdan birisi takıldığı bir demon hunter'ı oyunumuza davet etti. Standart act1 farmımızı yapıyorduk. Eleman arkadaşla beraber act2 yapıyormuş, bizim arkadaşın karakteride barbar, dps'si düşük ama survive olarak iyi, güzel tanklıyor. Bana göre act2 de bile zar zor takılması gereken bir karakter ama dün eleman ısrarla act3 solo yaptığını söyledi. Ben oha nasıl olur o dmg ile diye düşünüyorum hala :) Birde buradaki üstadlara soralım dedim. Özellikler ve gear aşağıda. Sizce de düşük değil mi dmg?
     Demon Hunter Platformu

Publicde kalkanla gezip iş yapabilen bir DH henüz görmedim

• arkadaşlar internette dolaşırken aşağıdaki linke rastladım. okudum. sizin de okumanzı tavsiye ederim. kaynak ingilizcedir. çalışmasam ingilizceden türkçeye çevirmeye uğraşırdım kusura bakmayın.

http://gaming.stackexchange.com/questions/70117/demon-hunter-build-for-inferno
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.