Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Act 3 te rahat gezebilmek icin res ve hp degerleri ne olmali. Bende 60k hp 300 res var, ama solo atamiyorum act 3 e.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Act 3 te rahat gezebilmek icin res ve hp degerleri ne olmali. Bende 60k hp 300 res var, ama solo atamiyorum act 3 e.

Shapshooter olmadan DPS'in, crit chance ve crit damage verilerin nedir?
    Amor kaç?
    Shadow Power-Gloom kullanıyor musun? ya da Loh ve Liferegen değerlerin nedir?
  • Evet shadow power gloom, elemantal arrow %3 life steal olan skilli, armor 3.000 silahta 800 life on hit ve %2.7 life steal var. Critic c. %10 ve dmage %290 ve sshootersuz damage 30k acikkenn 100k, life da tekrar yaziyim 60k ve resistler 300k da yani hem hayatta kalan hemde damege veren bir karakter yapmaya calistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Evet shadow power gloom, elemantal arrow %3 life steal olan skilli, armor 3.000 silahta 800 life on hit ve %2.7 life steal var. Critic c. %10 ve dmage %290 ve sshootersuz damage 30k acikkenn 100k, life da tekrar yaziyim 60k ve resistler 300k da yani hem hayatta kalan hemde damege veren bir karakter yapmaya calistim.

Life ve HP konusunda sıkıntın yok; hatta DH için iyi durumda sayılırsın.
    Ancak DPS'in çok çok az Act-3 için. Act-3'te mobları seri kesmen lazım; çünkü çok ve sık olarak geliyorlar; dolayısıyla DPS'e yönel, bunun için mecburen vita.'dan feragat etmen gerekecektir.

Crit. chance çok az. Crit chance olmadan c. damage yüklenmenin çok değeri yok; tamam Sharpshooter açarsın ama her vuruşun crit olmaz, birkaç vuruş sonra çok fazla düşük vurursun; hele act-3'te çok sık vurman gerekeceği için Sharpshooter da işlevini tam yapamaz, verim alamazsın yani.

Bende 66k dps var (Sharpshooter kapalı), %37 crit chance ve %277 crit damage, HP 22k ve Act-3 sorun olmuyor. (Natalya Set var onu dahil etmiyorum; dahil edince Act-4 mümkün.)

• Cevab icin saol, bakalim biraz hp den odun vererek ss suz damage artirabilecenmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: silwen

quote:

Orijinalden alıntı: stylexxl

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRYdjg!YTe!abZabZ arkadaşlar bu buildi kullanıyorum pwpde yada farmda iyi iş görebilirmi ? veya bu builde göre yanlış rune varsa önerebileceğiniz rune var mı ?

Herkeze yardım ediliyor , beni kafasına takan yok

selamlar arkadaşım. ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim. kanımca build olayı senin üstüne başına, yani dolayısıyla canına, zararına, dodge una vesairene + oyun stiline göre deneyip görüp sürekli kendi oyun stiline göre yenileyebileceğin bir şey. O yüzden bence farklı buildler denemen ve başkalarının buildlerini incelemen. Ayrıca oyunda yer yer farklı yerlerde faklı buildlerin kullanılabileceğini de düşünüyorum. Mesela inferno için bir çok insan Hell de ki buildini değiştirmek zorunda kalmıştır. Hatta inferno act 1 de act 2 ye geçerken bile build değiştirmek gerekmiştir. ben de öyle odu. sonrasında üstümüzü başımızı dizmeye başladıkça buildimizi de kademeli olarak daha rahat ve daha saldırgan buildlere çevirebiliriz diye düşünüyorum. lakin ben daha inferno act 3 veya act 4 te ilerlemedim. çünkü dps im yetmez.

henüz pvp diey birşey ortada olmadığı için o konuda birşey söylemek zor. çıksın tecrübelerimizi burdan paylaşırız.

Aleyküm selam öncelikle tavsiye için teşekkürler 2. olarak dps içinönereceğim şey ah den leveline göre 60 level olup giyme leveli az olan silah arat , maksimum paran ne kadarsa farketmez zaten iyiler 100 k bile etmiyor , kendine level reductionlu güzel bi silah al dps fırlıyor benim 28 k ya yakın oldu o şekilde , öyle kasılmayı dene :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6A755909

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

quote:

quote:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRYdjg!YTe!abZabZ arkadaşlar bu buildi kullanıyorum pwpde yada farmda iyi iş görebilirmi ? veya bu builde göre yanlış rune varsa önerebileceğiniz rune var mı ?

Herkeze yardım ediliyor , beni kafasına takan yok

Hungering Arrow'a devouring arrow rune'ü ver. Elementale' de nether tentacles olabilir. Kalan skiller senin tercihin tabiki ancak shadow step'i bir şekilde kullanmayı öğren işine yarar baya. Ben mesela companion ve preparation, shadow step kullanıyorum sendekilere ek. Ne fayda sağlıyor bana mevcut buildim diye sorarsan. Ekstra hatred regen alıyorum, discipline bittiği takdirde fulleme şansım var. Shadow steple de ölümsüzlük. Night stalker pasive'iyle de her critimde 1 discipline alıyorum o yüzden pek disc sıkıntım da olmuyor.

shadow step ile neyi kastettiniz? böyle bir şey yok oyunda.

Shadow Power'ın rune ları şunlar

Night Bane: Gain an additional 4 Hatred per second while Shadow Power is active.
    Blood Moon: Increases damage done as Life to 30%.
    Well of Darkness: Decreases the Discipline cost to 12.
    Gloom: Reduce incoming damage by 65% while Shadow Power is active.
    Shadow Glide: Gain 40% bonus to movement speed while Shadow Power is active.

ben "Gloom" u kullanıyorum şahsen. çok sıkıştığım yerde en azından ölmeyip akabinde smoke screen ile sıvışıyorsun mekandan :)

Düzelteyim, "smoke screen" olacaktı. Kafam başka bi yerde yazmışım afedersiniz :)

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hungering arrow rune tavsiyenizi uyguladım smoke screen tavsiyesini uygulayacağım ama henüz 59 level olmadım zaten son rune ile smoke screen kullanmayı düşünüyordum ama hangi skille koyacağımı bilmiyordum sizce caltarops yerine mi koymalıyım smoke screeni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relon -- 2 Ağustos 2012; 3:42:03 >

• Arkadaşlar burada yazdıklarınızı okuduktan sonra keşke daha önce baksaymışım dedim şu konuya çook aşırı gereksiz harcama yaptım sanırım :(

Artık oyunu bırakma eşiğine geldim damagem yine de idare ediyor ama tek yemekten bıktım şu act2 deki bastıbacak demonlar bile tek atıyor şu ana kadar ben de hep dh demek dmg demektir mantığıyla hurra dmg ye pek bir savunma geliştiremedim açıkçası ne yapmalıyım sizce hangi itemleri satayım veya hepsini mi satayım nasıl özellikli itemlere yönelmeliyim değerli cevaplarınızı bekliyorum aşağıda item ve statlarım
    (damage ss sizdir. SS li 110k dır.)

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Edit : Sanırım böyle daha okunaklı bunu da okuyamayan arkadaşlar ctrl + ile büyütebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Ike Broflovski -- 2 Ağustos 2012; 17:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: snare123

Arkadaşlar burada yazdıklarınızı okuduktan sonra keşke daha önce baksaymışım dedim şu konuya çook aşırı gereksiz harcama yaptım sanırım :(

Artık oyunu bırakma eşiğine geldim damagem yine de idare ediyor ama tek yemekten bıktım şu act2 deki bastıbacak demonlar bile tek atıyor şu ana kadar ben de hep dh demek dmg demektir mantığıyla hurra dmg ye pek bir savunma geliştiremedim açıkçası ne yapmalıyım sizce hangi itemleri satayım veya hepsini mi satayım nasıl özellikli itemlere yönelmeliyim değerli cevaplarınızı bekliyorum aşağıda item ve statlarım
    (damage ss sizdir. SS li 110k dır.)

Demon Hunter Platformu

Demon Hunter Platformu

Resim net gözükmüyor ve büyütülmüyor kardeş sen bu hesaba kaç para harcadın ?

• düzellttim resimi okunabilir okuyamıyorsanız ctrl + ile büyütebilirsiniz

@stylexxl 15m var kardeş
  • Arkadaşlar bazı imlerde boş slotlar var bunlara ne ekleyeceğiz ve bunu nasıl yapacağım, kitap, renkli taşlar, tarak falan düşüyor bunları saklıyorum ama ne işe yarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

Arkadaşlar bazı imlerde boş slotlar var bunlara ne ekleyeceğiz ve bunu nasıl yapacağım, kitap, renkli taşlar, tarak falan düşüyor bunları saklıyorum ama ne işe yarıyo

o renkli taşları o boş slotlara ekleyebiliyon düşük gem ekleme ama
  • Arkadaşlar ben şuanda yeni 60 level oldum ama kafamda hangi itemleri dizmekten başlıyacağımla ilgili bir fikir yok.Sizce hangisini dizmekten başlamalıyım ? örneğin ilk silah , sonra kafalık , sonra chest , sonra bot diye sıralayabilirmisiniz ?

@snare hepsini satmana gerek yok iyi olanlar kalsın işe yaramayanları sat yerine hp diz daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Kimse multishot kullanmıyor heralde bence çok işe yarıyor

Ben kullanıyorum 1. rune ile. Başka çok şey denedim yerine ama hep geri döndüm; gerek solo, gerek barbar arkadaşımla olsun multishot ile çok daha seri kalabalık mob temizliyorum. Sanırım alışan bırakamıyor.
    Devouring arrow-multishot ve cluster bombs atak skillerim. =P

Edit: Büyük konuşmamak lazımmış; son 2 gündür elemental arrow-ball lightning kullanıyorum. İlk zamanlar kullanıp sonra pek şans vermemiştim; şu an için efsane.

Fan of Knives'ı range arttıran rune ile denedin mi? Daha iyi bence multishot tan
    Mobların arasına hemen girmeden önce SS basıyorsun, sonra Fan of Knives sonra çıkıyorsun arada. Net bir temizlik oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: Nosferatu*

Kimse multishot kullanmıyor heralde bence çok işe yarıyor

Ben kullanıyorum 1. rune ile. Başka çok şey denedim yerine ama hep geri döndüm; gerek solo, gerek barbar arkadaşımla olsun multishot ile çok daha seri kalabalık mob temizliyorum. Sanırım alışan bırakamıyor.
    Devouring arrow-multishot ve cluster bombs atak skillerim. =P

Edit: Büyük konuşmamak lazımmış; son 2 gündür elemental arrow-ball lightning kullanıyorum. İlk zamanlar kullanıp sonra pek şans vermemiştim; şu an için efsane.

Fan of Knives'ı range arttıran rune ile denedin mi? Daha iyi bence multishot tan
    Mobların arasına hemen girmeden önce SS basıyorsun, sonra Fan of Knives sonra çıkıyorsun arada. Net bir temizlik oluyor.

Denerim. Ancak şu an için Ball lightning favorim.

• Arkadaşlar Diablo'ya yeni başladım ve ilk olarak DH açtım. Daha yeni Nightmare zorluk seviyesini bitirdim, bundan sonra biraz itemler ve build için tavsiye verebilir misiniz?

Demon Hunter Platformu

skiller için edit:

Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon's Grace -- 4 Ağustos 2012; 18:36:44 >

• İlk sayfadan son sayfaya kadar bütün yazılanları okursan bence DM ve oyunla ile ilgili epeyce fikir sahibi olabilirsin. Edindiğin fikirlerle de daha sağlıklı konuşabiliriz. Tavsiyemi dinlersen pişman olmazsın.
  • quote:

İlk sayfadan son sayfaya kadar bütün yazılanları okursan bence DM ve oyunla ile ilgili epeyce fikir sahibi olabilirsin. Edindiğin fikirlerle de daha sağlıklı konuşabiliriz. Tavsiyemi dinlersen pişman olmazsın.

Yok hocam okudum ama yine de kararsızlığa düştüm. Canım normal bir DH'ye göre yüksek gibi (Hell seviyesinde) ve DPS de düşük gibi. Ayrıca her DH'de olması gereken crit chance ve crit damage'den eser yok bende. Inferno'ya geçmeden nasıl artırabileceğimi öğrenmek istiyorum.
  • arkadaşlar itemleri dizerken neye dikkat etmeliyim, dexterity-vitality-strenght, hangisi önemli benim için, veya bunlar önemli değil armor mu önemli, bunları açıklayan bir yazı alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.