Şimdi Ara

Demon Hunter Platformu (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.812
Cevap
13
Favori
90.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pilavyer

quote:

Orijinalden alıntı: silwen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoulSeeder

quote:

arkadaşlar itemleri dizerken neye dikkat etmeliyim, dexterity-vitality-strenght, hangisi önemli benim için, veya bunlar önemli değil armor mu önemli, bunları açıklayan bir yazı alan var mı?

Min %30 kendi crit chance ın olmalı crit damage %300 üstü olmalı bu statlarda 2k dex yeterli olur. Gidip 2700 dex kasıp crit damage kasmazsan hicbir ise yaramaz. SS kullandıgın icin cc itemlar dps düsürüyor gibi görünebilir ss fullken ama sunu unutma kendi cc değerin ne kdr yüksek olursa ss o kdr cabuk doldurur ve daha cok crit gelmesini saglar. Yani sana tavsiyem cc %30 yap crit damage yüklen dex 1800lerde bile olsa cd+cc %den yüksek ise cok rahat is yaparsın. Vita konusunda ise her mobdan tek yemeyecek kdr canın olsun yeter shadow power ve smoke screen ile rahat ilerlersin quiver ve chestten discipline almaya calıs. Hp 30 k yeterli oluyor all res kasmadıgın icin fazla hp yüklenme yine tek yersin.

item önerisinde bulunmam gerekirse amulet dex200 vita 100 cd 50+ bütcen düsükse idare eder, silah olarak 1k dps kendiliginden cd + socket bi xbow alman iyi olur max 7 8 m e alırsın bunu, ring olarak paran azsa crit damage + as ring alabilirsin onlar crit damage + crit chance a göre daha ucuz, quiver max disc cc li olsun, gloves dex crit damage crit chance almanda yarar var diğer itemlarda da dex e yüklen.

bazı terimlere çok yabancıyım, ss-cc-cd-quiver ve chest

shadow power ve smoke screen hiç kullanmadım şimdiye kadar, caltrops ve vault kullandım bunların yerine

pasif yeteneklerden hangilerini kullanmalıyım

ss= sharp shooter (pasif skill)
    cc= +%crit chance
    cd= +%crit damage
    quiver= Sağ eline silah alıyorsun, sol eline de off-hand olarak quiver(Türkçesi ok kılıfı veya okluk diyebiliriz)
    Chest= Göğüs demek, göğüs zırhı anlamında kullanılıyor.
    Shadow Power= Defansif skillerimizden biri. Normalde 3 saniye boyunca verdiğin bütün zararın %20 sinin sana can olarak geri dönmesini sağlar, "Gloom" rune ile o 3 saniyede bütün zararlardan %65 daha az etkilenirsin.
    Smoke Screen= Defansif skillerimizden biri. Yeni patch ten sonra normalde 1 saniyeliğine, "lingering fog" rune 1,5 saniye ortadan kaybolmanı sağlar. Kullandığında etkisi geçene kadar sana hiç birşey zarar veremez.

Shadow Power ve Smoke Screen aynı anda nasıl tuşlara atayabilirim, her ikiside 1 numaralı tuş ta görünüyor yani birini seçmeliyim

Options -> Gameplay -> Interface -> Elective Mode işaretle

• Beyler infeno act3-4'te demon hunterlar tek yiyor dendiği için ne all res ne de vitality yapıp full atak yaptım karakteri,atak ss ile 170k ' ya yakın oluyor,sizce doğru mu yapıyorum yoksa ataktan kısıp biraz vitality'e vermeli miyim,hp şu an 7-8k arasıydı,act 3te solo olarak zor ilerliyorum.En ufak bir dikkatsizlikte infernoda act farketmeksizin tek yemek çok can sıkıcı.Bir de vit setim var onunla 30 k hp oluyor ama atak da 150kya düştüğünden sadece act 1 farmlarken kullanıyorum o seti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmuRu

Beyler infeno act3-4'te demon hunterlar tek yiyor dendiği için ne all res ne de vitality yapıp full atak yaptım karakteri,atak ss ile 170k ' ya yakın oluyor,sizce doğru mu yapıyorum yoksa ataktan kısıp biraz vitality'e vermeli miyim,hp şu an 7-8k arasıydı,act 3te solo olarak zor ilerliyorum.En ufak bir dikkatsizlikte infernoda act farketmeksizin tek yemek çok can sıkıcı.Bir de vit setim var onunla 30 k hp oluyor ama atak da 150kya düştüğünden sadece act 1 farmlarken kullanıyorum o seti.

7-8 k mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Beyler infeno act3-4'te demon hunterlar tek yiyor dendiği için ne all res ne de vitality yapıp full atak yaptım karakteri,atak ss ile 170k ' ya yakın oluyor,sizce doğru mu yapıyorum yoksa ataktan kısıp biraz vitality'e vermeli miyim,hp şu an 7-8k arasıydı,act 3te solo olarak zor ilerliyorum.En ufak bir dikkatsizlikte infernoda act farketmeksizin tek yemek çok can sıkıcı.Bir de vit setim var onunla 30 k hp oluyor ama atak da 150kya düştüğünden sadece act 1 farmlarken kullanıyorum o seti.

7-8 k mı

Ne bilim herkes full dex attack speed critical hit damage aban dedilerdi,magic findda olsun istiyorum,e öyle olunca bir şeylerden kısmak gerekiyor.kafama odun düşünce bile ölüyorum arkadaşlar gülüyor çok gücüme gidiyor

Profilim (Hp set takılı gözüküyor)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Emuru-2208/hero/14992341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 10 Ağustos 2012; 17:44:16 >

• quote:

quote:

7-8 k mı

7k deyip geçmemek lazım.
    7k HP ile 100k bütçe ile inferno Diablo kesen var.http://www.diablofans.com/topic/63909-demon-hunter-100k-inferno-clear-hotfixes-paypal-maintenance-blizzard-activities-confirmed-for-gamescom-diablo-i-and-ii-music-poll/

Herkesin harcı değil tabi ki istisnalar arasında sayılabilecek bir video belki, lakin paylaşayım istedim yeri gelmişken...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 10 Ağustos 2012; 21:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

quote:

7-8 k mı

7k deyip geçmemek lazım.
    7k HP ile 100k bütçe ile inferno Diablo kesen var.http://www.diablofans.com/topic/63909-demon-hunter-100k-inferno-clear-hotfixes-paypal-maintenance-blizzard-activities-confirmed-for-gamescom-diablo-i-and-ii-music-poll/

Herkesin harcı değil tabi ki istisnalar arasında sayılabilecek bir video belki, lakin paylaşayım istedim yeri gelmişken...

öyle çok zevksiz olur sürekli öl dur

• Merhaba arkadaşlar,karakterimin son hali aşağıda,act 2'de kör topal ilerliyorum artık. Crit şansı %31.5 oldu, AR yüklensem mi yoksa daha çok attack mı gitsem? İyi bir xbow bulmaya çalışıyorum ama ateş pahası.
    Ne gibi güncelleştirmeler yapabilirim?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mandrollen-2676/hero/7497918
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Merhaba arkadaşlar,karakterimin son hali aşağıda,act 2'de kör topal ilerliyorum artık. Crit şansı %31.5 oldu, AR yüklensem mi yoksa daha çok attack mı gitsem? İyi bir xbow bulmaya çalışıyorum ama ateş pahası.
    Ne gibi güncelleştirmeler yapabilirim?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mandrollen-2676/hero/7497918

ringler ve gloveda critdamage + crit chance olanları alman lazım. xbow olarakta aynı dpste crit damage + socket yada 1200+ dpste dex + socket olanlardan alman lazım. Dexinide 2200 üstüne cektin mi 200 250 all res ile cok rahat ilerlersin. Önemli olan sürekli hareketli olma, sürekli hareket edersen yüksek dodge chance ve smoke screen ile rahat farmlıyorsun. Bana sorarsan 150 max 200 all res yeterli ben 100 all res ile farmlıyorum. İmzamda battle tag var oaradan itemlara bakabilirsin.

• Arkadaşlar infernoda Act 2 de oynamıyorum, çiçek patlıyor ölüyorum, life 35k, damage 90k, videoları izledim genelde smoke screen ile ilerliyorlar fakat benim discpline 30, 2 kez smoke screen yapınca bitiyor.
  • quote:

Arkadaşlar infernoda Act 2 de oynamıyorum, çiçek patlıyor ölüyorum, life 35k, damage 90k, videoları izledim genelde smoke screen ile ilerliyorlar fakat benim discpline 30, 2 kez smoke screen yapınca bitiyor.

Biraz paranız varsa natalya set yapın.Dicsiplini de 40 civarına çektikten sonra eliteler çıtır çerez oluyor.50k dps ve 32k life ile hiç zorlanmıyorum.1.04 ile discipline regen'e nerf çekileceği söyleniyor ama umarım olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

quote:

Arkadaşlar infernoda Act 2 de oynamıyorum, çiçek patlıyor ölüyorum, life 35k, damage 90k, videoları izledim genelde smoke screen ile ilerliyorlar fakat benim discpline 30, 2 kez smoke screen yapınca bitiyor.

Biraz paranız varsa natalya set yapın.Dicsiplini de 40 civarına çektikten sonra eliteler çıtır çerez oluyor.50k dps ve 32k life ile hiç zorlanmıyorum.1.04 ile discipline regen'e nerf çekileceği söyleniyor ama umarım olmaz.

Dicsiplini damage en -2500 fedakarlık ederek 40 yaptım fakat eliteleri kesemiyorum, hele o kubagalar-örümcekler yokmu, 40 dicspline ile 3 kere smke screen kullanabiliyorum oda yetmiyor, ya da ben köü oynuyorum

• Natalya set yaptıktan sonra Gloom,tortouros ground,ball lightning işi görüyor.Kaçarken tg koyarak eliteler yavaşlatılıyor atılan ball lightningler gerisini hallediyor.Reflect damage varsa gloom kullanılır. Vengeance passivi de disciplini daha hılzı doldurmak için biçilmiş kaftan.
  • @Pilavyer hocam preparation kullanmıyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

quote:

Natalya ile sağlam dps yapmak için baya para harcamak gerekiyor. Natalyaların statlarındaki rare itemlar bildiğin çöp ona rağmen nerf gelirse bu oyun oynanmaz.

• 1.04te bize gelecekler aciklanmadi simi hala ? Barbarlara iyi torpil yapmislar diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

@Pilavyer hocam preparation kullanmıyor musun?

kullanıyorum tabi, onsuz olur mu
  • Bir bayan olarak bu oyunu çok sevdiğimi belirtmeliyim.İşte benim 60 lvl demon hunterım...

Demon Hunter Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bktbt -- 20 Ağustos 2012; 17:52:08 >
  • bütün itemler yalan oldu yine bi gecede iyimi. neyseki rmah'tan item almamıştım. AS nerfte "legacy"leri düşünmeyen blizzard bu yamada nasıl geçirsem diye düşünüp bunu icat etmiş, kendilerini tebrik ediyorum.
  • quote:

MS 25%, Disc 40+ ya çek. SS, Prep ve Tactical Adv. kullan. Act2 de mobilite çok önemli, çiçeklerden ölmemlisin, böcek atan arılardan kaçabilmelisin vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 24 Ağustos 2012; 9:54:14 >
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/jedah-2994/hero/1735664

bende geçenlerde 150 dex veren natalya helms düşürdüm natalya's sete geçip geçmemeyi düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.