Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.480
Cevap
53
Favori
97.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar diliyorum
    Oyuna yeni başladım ve epey zor geldi sürekli ölüyorum
    Birşey danışacaktım oyunda kazandığımız ruh puanlarını nasıl neksusa gidip yükselteceğiz yani neksusa geri döndüğümde kazandığım puanların hepsi siliniyor

• Bu oyun ile ilgili herhangi bir PC çıkış duyurusu yok dimi arkadaşlar? Sony ısrarla Bloodborne ile bu oyunu çıkartmak istemiyor gibi.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt
    Bu çıkar Bloodborne yine çıkmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamer_0461 kullanıcısına yanıt
    Oyunda biraz ilerleyin ruhları satacağınız bir npc açılacak neksusta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam arkadaşlar, platin için başlayacağım oyuna, sadece oyuna başlarken, en başta yani, platin için dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Spoiler yememek için psprofiles a vs bakmadım hiç.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Selam arkadaşlar, platin için başlayacağım oyuna, sadece oyuna başlarken, en başta yani, platin için dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Spoiler yememek için psprofiles a vs bakmadım hiç.
    Aleykümselam, normalde Platin için 3 playthrough gerekli. Kaçırabileceğiniz noktalar var. Ben bir tanesini kaçırdığım için New Game Plus a başlayıp yarısına kadar tekrardan oynamak zorunda kalmıştım bilginiz olsun

Demon's Souls Remake Trophy Guide burada belli başlı gerekli bilgiler bulunmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 23 Nisan 2024; 0:2:21 >

• renzokuken kullanıcısına yanıt

En azından bosslardan aldığınız ruhları hemen satmayın,en önemli tavsiyem bu olabilir

• Sonunda 2. boss'u kestim hiç okçu öldürmeden. Boss kolay da okçular epey bi zorladı.

• En başta olmasa bile çok şey var bakmamana imkan yok yani.

• Oyun bitti ve çoğu kupayı da aldım. NG+'a başlayacağım ama şöyle ufak bir sorun var; pure white character tendency yapamadığım için bir yüzüğü alamadım istila kupasını da alamıyorum çünkü oyuncu bulamıyor.

• DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

60 saat sonunda 52. platin geldi

• Souls 3lemesini bayılarak bitiren biri olarak bu oyun illallah ettirdi daha ilk bostan.

Kalkanlı vıcık vıcık bossu bile geçemedim elimde 466368 tane ateş bombası olmadığı için.

Üstüne üstlük sağlık için sürekli farming yapmak gerekiyor, işim gücüm yok bu saçmalıklarla uğraşacağım

Oyun muhteşem gözüküyor, miyazaki oyunlarına bayılıyorum ama boyuna amelelik yaptıracaksa burada bırakıyorum ben. Başım ağrıdı sinirden ya

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Kılıcı alevli elemanlardan düşen itemle kılıca alev ekleyerek çok rahat kesiliyor hocam. Emin Çıtak'ın videolarına bakabilirsiniz.

• MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bakayım kendime gelince DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

Geöyim, canımı sıktığıma değmezmişDEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Tebrikler İkinci boss da kolay. Önce okçuları indirmeni öneririm. Boss'lar genel olarak kolay zaten bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 21 Haziran 2024; 21:36:24 >

Demon's Souls bossları oldukça kolay olmasına rağmen, beni sadece Kule Şövalye (Tower Knight) sinir etmişti DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Beni en çok NG+2 Maneater yormuştu. Thief ring takıp merdivenin kenarındaki boşlukta ilerleyip vur-kaç taktiği ile kesmiştim

• Ya bu oyun da can dolduran bitkileri nerden nasıl topluyoruz ne vardı diğer oyunlar gibi iksir yapsaydiniz Allah'a emanet save noktaları koydun eyvallah da bossa gidene kadar canından beziyorsun tüm can potlarini kullanıyorum gidene kadar bitiyor hop en başa her bölümün de kısayolu yok ayar oldum 😅 kolaylıkla farm yapacağım can otu toplayacağım bölüm hangisi bir babayiğit yardım etsin 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 24 Haziran 2024; 7:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.