Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.481
Cevap
53
Favori
98.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Normal forma Stone of Ephemeral Eyes kullanarak da dönülüyor. Ama @Messi'nin dediği gibi, trophy ve online dışında o forma dönmemek lazım.

Trophy kasarken, World Tendency olayı için en hızlı yol: Her dünyada en az bir boss kalmışken, Stone'ları kullanıp normal forma geçerek, o dünyada birkaç kere intihar edin. Bunu Pure Black World Tendency'ye ulaşana kadar yapın. Ardından o dünyadaki Black Phantom'u + Primeval Demon'u + bir boss'u kesince direkt Pure White World Tendency'ye ulaşılıyorDEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

(Black Phantom'u kestikten sonra Nexus'a dönmeyin. Nexus'a dönünce tendency artışı geçerli olur. Primeval Demon kaybolur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Ağustos 2024; 23:26:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu white world, black world falan baya karışıkmış. PS3 zamanından da az çok hatırlıyorum bunları o zaman da karmaşık gelmişti. Platinum için genellikle psnprofilesdaki guideları kullanıyorum orada 2 playthrough görünüyor, sıkıntı. Bloodborne'a göre daha zor göründü oyun bana açıkçası. Hem oyun geneli hem de trophyler açısından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Boss'lar çok daha kolay. From Software'in ilk oyunlarından biri olduğu için boss'lar çok da zorlamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    Boss'a gelebilirsen bosslar kolay da oraya gelene kadar milyon kere ölüyorsun

From Software oyunları anlık save alır. Zar zor ulaştığın bir yerde ölme korkusu yaşıyorsan save yedeğini buluta yüklemeni öneririm. Ölürsen boss kapısındaki save'i geri yüklersin ve oradan devam edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 1 Ağustos 2024; 23:28:56 >

Öldüğün gibi, oyunu PS menüden kapatıp açınca da boss kapısında başlıyor hocam. DeS'e özgü öyle bir kolaylık var.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Bunu Tower Knight'tan sonra öğrendim ben de ama bunu yaptıktan sonra oyunu tekrar açtığımızda boss'la savaşırken kullandığımız itemleri kullanmış saymıyor mu? Bana save yedekleme geri yükleme hep daha pratik gelmiştir.

Itemler gidiyor olabilir hocam ona dikkat etmedim. Yine de, soul'ları koruduğu için normal oynayışta bu yöntem iyi gidiyor. Özellikle trophy run yaparken kazara ölünürse vb.

Trophyleri evet cok karisik, ds3 ile birlikte en karisigi diyebiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Pure white ve pure black dunya ve karakter var bu dunyalara gore oyundaki npc gorevleri, itemler falan degisiyor. Oyunda platin almak icin bazen dunyayi pure black yapmak lazim bazen karakteri, bazen de tam tersi pure white yapmak lazim. Tum from software oyunlarini platin yapmis biri olarak bana en kafa karistirici ve ugrastirici bu oyunu platin yapmak gelmisti.

• Kimse aktif değil kimse yardıma gelmiyor,, yok mu kimse:(

• demir_lady D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Oyunu indiriyorum akşama yardımcı olabilirim. Psn nickim Fifaonbes15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 7 Ağustos 2024; 14:37:32 >
  • Valla birkaç denemeden sonra şunu gördüm ki bu oyun Bloodborne'dan çok daha zor, net. Elin iskeleti bana neredeyse tek atıyor arkadaş. İyice sinirlerim bozulmaya başladı, boss yakınlarında kısayol olmaması da cabası.

Sen bir de ng+ i gor :D Bu oyundaki ng+ digerleri gibi islemiyor

Buyu + dex ile oyun en kolay souls oyunu, knight ile iskence oyun ben sevmedim.

Ekledim, demir_leydi

• saetasdealtosbalcones kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, pure White bozulmasın diye yarım canla boss dövüşüne girip kazanmaya çalışıyoruz, sıkıntı

• Bu oyunun boss'ları kolay bence. Zorlarsa bi örümcek boss'u ve Maneater zorlar. İnsan formundayken ölmemek için önemli noktalarda save yedeği alınsa yeterli olur

• Ps plusim olmadigi icin save yedegi alamadim sony sagolsun o da ayrica zorlastirdi platin almayi :D

• Yaklaşık 20 saat de oyunu bitirdim oynadığım en kolay souls oyunuydu diyebilirim tabi ölünce ana menüye dönüp tekrar açıp öyle devam ettim yoksa boss kapısına gidene kadar 50 saati bulurdu bitirmek. Keşke her souls oyunu bu grafik kalitesiyle çıksa ben çok beğendim oyunu aşağıda ki sırayla oynarsanız çok zorlanmazsiniz.

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.