Şimdi Ara

DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.481
Cevap
53
Favori
98.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayça otu oyuna ilk başladığınız bölgede bol bol düşüyor. Dördün otu da ikinci boss'u kestiğimiz bölgenin hemen gerisindeki 2 mavi gözlü savaşçıdan düşüyor.

Bölümün kısayolu şu; ileride boss varsa ve itemleriniz de yeterli seviyedeyse oyundan çıkıp save yedeği alın. Otomatik yedekleme de kapalı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 24 Haziran 2024; 12:40:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Ayça otu oyuna ilk başladığınız bölgede bol bol düşüyor. Dördün otu da ikinci boss'u kestiğimiz bölgenin hemen gerisindeki 2 mavi gözlü savaşçıdan düşüyor.

Bölümün kısayolu şu; ileride boss varsa ve itemleriniz de yeterli seviyedeyse oyundan çıkıp save yedeği alın. Otomatik yedekleme de kapalı olsun
    Hocam mesele zaten şövalye boss yolu köprü baya zorlu otomatik yedekleme nereden kapanıyor peki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt
    Evet sırf o yol yüzünden ben de oyunu bırakmıştım o yolda okçu veya şövalye düşünmeden boss kapısına kadar koşmak gerekiyor

Ayarlar - Kaydedilen Veriler ve Oyun/ Uygulama Ayarları - Kaydedilen Verileri Senkronize Et - Kaydedilen Verileri Otomatik Senkronize Et'i Devre Dışı yapmak gerekiyor.

• quote:

Evet sırf o yol yüzünden ben de oyunu bırakmıştım o yolda okçu veya şövalye düşünmeden boss kapısına kadar koşmak gerekiyor

Ayarlar - Kaydedilen Veriler ve Oyun/ Uygulama Ayarları - Kaydedilen Verileri Senkronize Et - Kaydedilen Verileri Otomatik Senkronize Et'i Devre Dışı yapmak gerekiyor.
    Ya elimde kullanacak meteryal de kalmadı eşya düşürme yüzüğü var ama nafile 😅 oyuna bayıldım aslında sadece ikinci bölümde kısayol yapılmamış umarım diğer diyarlar da bossa giden yolda kısayollar vardır şimdi ilk bölümde farm yapıp sizin dediğiniz gibi savenin yedeğini alıp var gücümle Bossa doğru koşmak lazim

Aslında büyücü ile daha kolaymış sonradan videolarda görünce fark ettim. Bu yol yüzünden pek çok kişi oyunu bırakmıştır eminim okçularla uğraşmak yetmezmiş gibi bir de ejderhanın püskürttüğü alevden de kaçınmak gerekiyor.

Bu oyun From Software'in sanırım ilk Souls oyunu. Dolayısıyla evet kısa yollar var ama yolu ne kadar kısalttığı tartışılır o yüzden kendi kısayolumuzu save alıp ölürsek o save'i geri yükleme yöntemiyle kendimiz oluşturmak durumundayız. Neyse ki oyun anlık save alıyor.

• quote:

Aslında büyücü ile daha kolaymış sonradan videolarda görünce fark ettim. Bu yol yüzünden pek çok kişi oyunu bırakmıştır eminim okçularla uğraşmak yetmezmiş gibi bir de ejderhanın püskürttüğü alevden de kaçınmak gerekiyor.

Bu oyun From Software'in sanırım ilk Souls oyunu. Dolayısıyla evet kısa yollar var ama yolu ne kadar kısalttığı tartışılır o yüzden kendi kısayolumuzu save alıp ölürsek o save'i geri yükleme yöntemiyle kendimiz oluşturmak durumundayız. Neyse ki oyun anlık save alıyor.
    Hocam şöyle olacak tahminimce mesela bir çok bitki topladım boss kapısına kadar geldim oyunu kapatıp açınca orada save alıyor bildiğim kadarıyla misal kayıtlı save dosyasını USB ye kopyaladım oldu ki boss da öldüm oyundan çıktım yedek aldığım kayıt dosyasıni kayıtlı oyunun üzerine yapıştırdım yine boss kapısından mi başlayacak eğer böyleyse şahane olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 24 Haziran 2024; 15:35:4 >

Aynen öyle. Oyun anlık save alıyor. Plus yok mu bu arada? Ps5'te usb olayı çalışıyor mu emin değilim.

• quote:

Aynen öyle. Oyun anlık save alıyor. Plus yok mu bu arada? Ps5'te usb olayı çalışıyor mu emin değilim.
    Baktım hocam yedek alınmıyor ps5 e USB uzerinden plus yok bende hocam olması mı gerekiyor. Misal kaydetme işini devre dışı yapınca nasıl önceki kayita döneceğim peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 24 Haziran 2024; 19:49:43 >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Hocam ölünce, hemen PS ana ekranına geçip oyunu kapatın. Ölmemiş gibi devam edersiniz.

Demon's Souls'a özgü böyle bir olay var. Remake'te de düzeltmemişler 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 25 Haziran 2024; 2:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

Hocam ölünce, hemen PS ana ekranına geçip oyunu kapatın. Ölmemiş gibi devam edersiniz.

Demon's Souls'a özgü böyle bir olay var. Remake'te de düzeltmemişler 

Peki nereden başlıyor hocam tam olarak

10 sn önceki konumdan falan başlıyor olması lazım. Boss'ta yapınca boss kapısının önünde başlatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

10 sn önceki konumdan falan başlıyor olması lazım. Boss'ta yapınca boss kapısının önünde başlatır.

Bu bir nevi oyunun bugı gibi birşey 😅

• Üst mesajlar da bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim çok faydaları oldu.

Oyuna yeni başlayacak olanlar tam öldüklerin öldün yazısını görmeden kol üzerine PS tuşuna basılı tutup ps menüsüne gelip oyunu kapatın sonra oyunu tekrar açın ölmeden 5 10 saniye öncesinde başlatıyor ne ruh kaybedersiniz, ne de farmladiğiniz meteryaller gider her öldüğüm de denedim oldu.

Şu videoda ki silahı mutlaka alın sizi uzun süre idare edecektir biraz uğraştıracak ama değecek

GilbyRangeryoutube
    How To Get Best Early-Game Weapon (Demon's Souls - PS5)
    https://www.youtube.com/watch?si=aM-kHQE1tTeU-528&v=XOwvp3GGDqE&feature=youtu.be

Şövalye Kılıcı bence en iyisi hocam. Onu geliştirirken yeni craft seçenekleri açılıyor oradan "Kaliteli" Şövalye Kılıcı olarak devam edip bir de +5 yaparsan... işte bu oyunun gerçek bug'ı olabilir

• quote:

Şövalye Kılıcı bence en iyisi hocam. Onu geliştirirken yeni craft seçenekleri açılıyor oradan "Kaliteli" Şövalye Kılıcı olarak devam edip bir de +5 yaparsan... işte bu oyunun gerçek bug'ı olabilir
    Onu bilerek geliştirmedim hocam eğer iyi vuruyor geliştirince diyorsanız hemen basayım artıları 😁

Ama ne iyi vurmak 2. bölgedeki Demirci Ed ile geliştirilebiliyor. Nexus'taki ile olmuyor.

• quote:

Ama ne iyi vurmak 2. bölgedeki Demirci Ed ile geliştirilebiliyor. Nexus'taki ile olmuyor.
    Tamamdir üstad bunu da not aldım 😁

• Bloodborne platinledikten sonra şimdi Demon's Souls'a başladım. Daha önce PS3 zamanında oynamış, yarıda bırakmıştım. Şimdi remake ile yeniden başladım, oyun harika görünüyor. Bloodborne'dan sonra bu oyunda dodge ve parry yapmak biraz daha zor geldi bana bir de bu hayalet formunda canın yarıya düşmesi sıkıntı. Normal forma dönmek için illa boss mu kesmemiz gerekiyor? Phalanx'ı kesip normale dönmüştüm sonra tabii ki tekrar ölüp hayalet formuna geçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    Cok sanslisiniz bu oyunlarin kiymetini bilin bloodborne ve demon souls remake harika oyunlar, bitireli cok oldu ozlemini cekiyoruz, tekrar oynamak ilk tadi vermiyor.

• Neco. kullanıcısına yanıt
    Ruh formunda dolaşmanız daha mantıklı çünkü oyunda Pure White World Tendency ve Pure Black World Tendency diye bir mekanik var. İnsan formunda ölürseniz oyun dünyası bundan etkilenip karanlık bir hale bürünerek oyunun daha da zorlaşmasına neden oluyor. Tavsiyem Nexus'ta intihar ederek ruh formunda devam etmeniz ruh formunda canın normalden biraz daha fazla olmasını sağlayan bir yüzük vardı onu bulup takınca biraz daha rahat edersiniz.

Platine gitmek istiyorsanız Emin Çıtak'ın rehber videolarını öneririm.

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.