< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DEMON'S SOULS | PS5 ANA KONU | Türkçe Altyazılı (124. sayfa)
-
-
Merak etmeyin sekiro, wu long, lies of p, elden ring en son dlc'yi bitirdim taze olarak radahn hıyarı beni öyle yordu ki takatim kalmadı ve demon souls bu konu da ilac gibi geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Neco.
Öyle hileler, cheatler kullansam ben de en kolay souls oyunu derim. Olay zaten oyunu hilesiz hurdasız bitirmek, oyunun zevki orada hele ki souls oyunlarının.
Azrail benzeri bir arkadaş var elinde mızrak olan bol bol ruh kastım onunla ayrıca can potlari azaldıkça gittim farm yaptım. 50 üzeri ot topladım aktı gitti hile hurda dediğiniz şey burada nerede var anlamış değilim. Yapımcılar bile isteye oyuna auto save koymuş ve biz de onu kullanıyoruz bunda abest bir durum yok. Evet en kolay boss' lar bu oyunda ikinci fazlari bile yok rahat rahat geçilebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 8 Ağustos 2024; 18:13:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
'Ölünce ana menüye dönüp öyle devam ettim.'
Oyunun açığını bulup çoğu insan gibi bunu kullanmışsınız işte. Sonra da gelmiş burada en kolay souls oyunu diyorsunuz. Normal bir şekilde bitirin de sonra konuşalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 8 Ağustos 2024; 18:14:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sanırım anlamak da güçlük çekiyorsunuz oyun size kolay yoldan geçmenizi sağlayan bir çok yol sunuyor ruh kasmak için bölüm, can potu toplamak için ayrı bir bölüm toplam 90 can potu ile bölümü tamamlayabiliyorsunuz zaten bu neyin kafası size göre mimic kullanmak da saçma büyü kullanmak da en iyi souls oyuncusu sizsiniz kral saygılar.quote:
'Ölünce ana menüye dönüp öyle devam ettim.'
Oyunun açığını bulup çoğu insan gibi bunu kullanmışsınız işte. Sonra da gelmiş burada en kolay souls oyunu diyorsunuz. Normal bir şekilde bitirin de sonra konuşalım.
Ben ne diyorum siz hala ruh kasma konusundasınız. Ne dediğimi iyi okuyun, anlayın ve oyunu normal şekilde bitirin sonra konuşalım. Hayırlı günler.
Kardeş oyunda oto save var oto save bunu kullanıyoruz, galiba gücünüze gitti kısa sürede oyunu bitirmem siz bossa giden aynı yolu 8583738 kez deneyin. Sizin dediğiniz şekilde olsa bile zaten elde bir sürü meteryal var yine rahat şekilde gidilir ki gittim de yaptım da baktım hamallıktan başka birşey değil oto save kullandim hepsi bu.quote:
Ben ne diyorum siz hala ruh kasma konusundasınız. Ne dediğimi iyi okuyun, anlayın ve oyunu normal şekilde bitirin sonra konuşalım. Hayırlı günler.
Herkes siz gibi işsiz değil vakiti olmuyor her oyuncunun. Sekiroyu 33 saat de bitirdiğimi duymayın aman uykulariniz kaçmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 8 Ağustos 2024; 18:25:6 >
Kardeş sen onun auto save olduğunu mu sanıyorsun? Oyunun açığı o sen neyin kafasını yaşıyorsun ısrarla anlamak istemiyorsun. Auto save olsa oyundan çıkmana gerek mi kalırdı? Sen böyle kendini kandırmaya devam edebilirsin. Sonra da gelip burada 20 saatte bitirdim diyip çok kolaydı falan saçmalar durursun böyle.
Bu her souls oyunun da vardır neco bloodborne elden ring dark souls serisi bir ara diğer souls oyunlarıni da dene görürsün olup olmadığını from software oto save veya bonfire işini her oyunlarında daha sık yapmaya başladı ölünce en yakın bonfire noktasından başlatır he ölmeden oyundan çık kaldığın yerden başlatır hepsi bu .quote:
Kardeş sen onun auto save olduğunu mu sanıyorsun? Oyunun açığı o sen neyin kafasını yaşıyorsun ısrarla anlamak istemiyorsun. Auto save olsa oyundan çıkmana gerek mi kalırdı? Sen böyle kendini kandırmaya devam edebilirsin. Sonra da gelip burada 20 saatte bitirdim diyip çok kolaydı falan saçmalar durursun böyle.
Hala açık diyorsun ya varsayalım açık hadi gönlün olsun ben memnunum keyif aldım parasının hakkıni verdi nasıl keyif alırsam öyle oynarim istersem trainer kullanırim sanene yahu insanların aldığı keyif size niye batıyor istersem bin kez başa alır yine açarım evet tekrar söylüyorum en basit souls like oyunu budur bosslar da ikinci faz nedir bilmiyorsun belli ki öğren gel tartışalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hala autosave diyor bonfire diyor, Allah yarabbi büyüksün.. Belli ki ilkokuldaki Türkçe derslerine pek katılım sağlamamışsın ki okuduğunu anlamada sıkıntı çekiyorsun. Neyse kardeş tamam en kolay souls oyunu bu tamam, hadi bıyıklarını da alıp gidebilirsin şimdi. Hayırlı akşamlar.
Neco rahat ol bir 20 saate senin için oynarim kıskanmaquote:
Hala autosave diyor bonfire diyor, Allah yarabbi büyüksün.. Belli ki ilkokuldaki Türkçe derslerine pek katılım sağlamamışsın ki okuduğunu anlamada sıkıntı çekiyorsun. Neyse kardeş tamam en kolay souls oyunu bu tamam, hadi bıyıklarını da alıp gidebilirsin şimdi. Hayırlı akşamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 8 Ağustos 2024; 18:38:19 >
Hilesiz oyna ama bu sefer de oyunun hakkını ver, sonra konuşuruz
Online bir kupam kaldı, yardımcı olabilecek babayiğit var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 9 Ağustos 2024; 20:31:26 >
PS5 vs PS5 Pro kıyaslaması:
ElAnalistaDeBitsyoutubePS5: Quality Mode: 2160p/30fps Performance Mode: 1440p/60fps PS5 Pro: Quality Mode: 2160p/30fps Performance Mode: 1440p/60fps PS5 Pro Mode: Dynamic 2160p/60fps with PSSR - Demon's Souls on PS5 Pro adds a new mode called “PS5 Pro”. - This mode allows us to activate PSSR for a dynamic 4K resolution at 60fps. - The resolution of PS5 Pro mode ranges from approximately 2160p to 1584p. - Quality and Performance modes are still available on PS5 Pro. - Demon's Souls en PS5 Pro añade un nuevo modo llamado "PS5 Pro". - Este modo nos permite activar PSSR para una resolución 4K dinámica a 60fps. - La resolución del modo PS5 Pro oscila entre los 2160p y los 1584p aproximadamente. - Los modos calidad y rendimiento siguen disponibles en PS5 Pro.https://www.youtube.com/watch?si=bdJrQP5ddYwQ_qxH&v=uowAQUla9F0&feature=youtu.bePro modunun Quality modunu temel alması iyi olmuş. Bu sayede tessellation seviyesi kısılmamış. (4.15'te anlaşılıyor.)
Tabi DeS'teki o tessellation farkı önemsizdi. Fakat Pro'ya özen gösterilmesi iyi. Diğer Sony oyunları da güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu normal bitirmeme az kaldı. plat yapmaya uğraşacağım bloodborne u platladım sizce zorluk durumu nasıl ?
-
ps3 sürümü ile grafik harici çok fark var mı ? birde kılıç kalkan için hangi sınıfı tavsiye edersiniz ?
-
Harita, oynanış ve quest'ler aynı. Sadece bazı detay ve oynamalar var.
Remake'teki farklar:
--- Item burden'ı aşınca, yeni item nexus'taki depoya yollanabiliyor.
--- Diğer bölgelere, Nexus'a dönmeden, archstone üzerinden gidilebiliyor. (Belli bir aşamadan sonra, diğer dünyalara da gidiliyor.)
--- Karakteri, oyun içinde baştan yaratma özelliği eklendi. (25000 souls karşılığı)
--- World tendency, artık online sunucunun ortalamasından etkilenmiyor. (Orjinal oyunun, trophy kasanlara attığı kazıklardan biriydi )
--- Pure Bladestone farm'ı kaldırıldı. Artık normal oynanışta düşüyor. (Orjinalinde, trophy için aynı mağarayı 250 kere farmlamam gerekmişti )
--- Yeni animasyonlar. (Remake'te mob'ların ölüm animasyonlarını çok iyi yaptılar. Hamleye göre tepki veriyor.)
--- Bazı haritalardaki manzara çizimleri, genişletilip detaylandırıldı.
--- 5-2 bölümü daha aydınlık yapıldı. (Orjinali daha iyidi.)
--- Karakter ruh formundayken artık daha somut gözüküyor. Bir miktar yürüme sesi de çıkarıyor.
--- Nexus'a birkaç item eklendi. Platformdan atlanarak alınıyor.
--- Karakter merdivenleri hızlı tırmanabiliyor.
--- Bazı itemler için buff-nerf oynamaları yapıldı.
--- Karakter yaratırken, her cinsiyet için 3 farklı ses türü.
--- Bazı trophy'ler değişti.
Aklıma gelen farklar bunlar.
--------------
Orjinal oyunda, tasarım, görsellik ve seslerden dolayı, farklı bir hava var. Bazen daha güçlü bir atmosfer veriyor. Tasarımlar lore'a daha uygun vb. Bu sebeple, önce orijinalini bir kere bitirip, sonra remake'e geçmek güzel olabilir.
Fakat bu saatten sonra PS3'te oynanmaz. PC'de emülatörle oynamak lazım. Onla da uğraşana kadar, direkt remake'le başlanır.
Sonuçta Remake'le de, oyunu ilk seferde sağlam grafik ve Dualsense'le deneyimlemek güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Kasım 2024; 10:29:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkürler ds1 ve 2yi çok kez bitirdim. bu oyunu rpcs3 le denedim 5-6 fps verdi ps5 yok o yuzden ucuza bir ps3 denk getirsem diğer klasiklerle bunuda oynamak mantıksız mı olur acaba. birde kılıç kalkan için ya knıght ya warrior alıyorduk bundada mı aynı ?
-
RPCS3, işlemcinizin çekirdek sayısı belli bir seviyede ise sorunsuz çalışmalı. Ben Demon'u, 2019'da 4K@60 olarak bitirmiştim. İşlemci de abartılı bir şey değildi. i7 5820K@4.5'ti. TSX komut desteği olmayan bir işlemci.
PS3'te 720p@30 olduğu için oynanmaz demiştim. Günümüzdeki ekranlarda sırıtıyor malum. Yoksa PS3 alıp sorunsuz oynayabilirsiniz👍
Zaten dediğim gibi, orjinal oyunun atmosferi daha iyi. Mesela, orjinalinde, Nexus'taki kadın Worshipper'ın, yankılı bir sesle Umbaasa demesi bile bir olaydı. Remake'te aynı etki yok
----------------
Başlangıç sınıfı olarak Soldier öneririm. Knight da olur; ama ilk deneyim için, sadece kılıç kalkana odaklı karakter daha güzel olur. Souls oyunları melee karaktere göre tasarlanıyor malum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Kasım 2024; 14:37:33 >
-
kasa baya külüstürdü, temiz ps3'de bulamadım emulatörle ps3 oyunlarınıda oynamak adına 2.el yeni ryzenli kasa aldım hocam.. şuan rpcs3 ü çatır çatır çalıştırıyor demons souls varsayılan 720p 30da denedim hatta tutorieli geçip nexusa geldim görüntü benı tatmin etti ama onu 1080/60 yapabilirim sanırım ayarlardan. soracağım şey ise bu oyunda da dsde olduğu gibi mecbur sık sık tam çözüme guide bakmak lazım mı yoksa sıkıntısız ilerlenebilir mi? 2 farklı dünya döngüsü falan varmış karışık geldi. sanırım yine bol video izleyecez
-
hocam tam sizin sorunun aynısı bende de var +5 yapıcam saf berraktaşı alıcam ostrava yok nerde bulabilirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X