Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.114
Cevap
15
Favori
117.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platinumu aldım ve bir daha açmamak üzere kapattım Demon's Souls'u
  • pure blade ston u nasıl düşürdün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

pure blade ston u nasıl düşürdün ?

4 2 nin başındaki gizli geçitten geçince dual katanalı bir tane eleman var ondan düştü pure blackte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

quote:

4 2 nin başındaki gizli geçitten geçince dual katanalı bir tane eleman var ondan düştü pure blackte.

onu biliyorum düşürmek için 3 ay uğraşmıştımda ondan sordum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

quote:

onu biliyorum düşürmek için 3 ay uğraşmıştımda ondan sordum :)

Hadi ya Sadece bi tane icin mi ?Ben 3 4 kere gittim hatta gidis sebebimde arkasindaki crystal lizardi oldurnekti cift katanaliyi oldurunce pure bladestone dustu ben de hayirli isler dedim devam ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Oha Omer o kadar DS oynadin dusmedi mi? Sans yokmus sende hic. 4-2'yi pure black yap, bir kilic var ''moon of searching'' mi ne(dusen itemlerin degerini artiriyor) onu al bir eline, oteki eline de saglam bir kilic al, kimseye bulasmadan depar atarak gizli kapinin oradaki iskelete git, dusurmezse intihar et bir daha dene. Ben ilkini tam hatirlamiyorum ama 10-15 denemede aldim, ikincisi 40-50 arasi surmustur. Iyi sanslar.

• selam hacılar benim 1-2 , 2. dünya ve 3-1 bitti şuan maneaterstayım biraz zorladı eşşoğlu eşşekler uğraşmaktan grass kalmadı elimde bu 1-3 kazık geldi biraz oraya ne zaman gideyim?

edit : 3-2 bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spitz -- 22 Nisan 2013; 0:57:55 >
  • Selamlar Arkadaşlar..Bende oyunu yeni aldım .Bir iki soru soracağım ; Oyunun başında seçeceğim karakterin bir önemi oluyor mu?Yada hangi karakteri seçsem daha hızlı ilerleyebilirim.Birde oyunun traning yerinin sonunda bir boss var (hep yere vuran) onu öldüremiyorum son anda sağlam çakıp öldürüyor beni..Bu yaratığı öldürmek için uğraşmaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokesta

Selamlar Arkadaşlar..Bende oyunu yeni aldım .Bir iki soru soracağım ; Oyunun başında seçeceğim karakterin bir önemi oluyor mu?Yada hangi karakteri seçsem daha hızlı ilerleyebilirim.Birde oyunun traning yerinin sonunda bir boss var (hep yere vuran) onu öldüremiyorum son anda sağlam çakıp öldürüyor beni..Bu yaratığı öldürmek için uğraşmaya değer mi ?

hocam karakterin çok çok bi önemi yok.knight ile başlayıp ileride büyüyede yönelebilirsin.orası sana kalmış.mesela bandit seçersin hızlı olur ama knight seçersin oda güzel armor veriyor mesela savunman yüksek olur. ama çokta bişey değişmez dediğim gibi. ilk boss'u dert etme onda zaten ölmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

quote:

Selamlar Arkadaşlar..Bende oyunu yeni aldım .Bir iki soru soracağım ; Oyunun başında seçeceğim karakterin bir önemi oluyor mu?Yada hangi karakteri seçsem daha hızlı ilerleyebilirim.Birde oyunun traning yerinin sonunda bir boss var (hep yere vuran) onu öldüremiyorum son anda sağlam çakıp öldürüyor beni..Bu yaratığı öldürmek için uğraşmaya değer mi ?

hocam karakterin çok çok bi önemi yok.knight ile başlayıp ileride büyüyede yönelebilirsin.orası sana kalmış.mesela bandit seçersin hızlı olur ama knight seçersin oda güzel armor veriyor mesela savunman yüksek olur. ama çokta bişey değişmez dediğim gibi. ilk boss'u dert etme onda zaten ölmen gerekiyor.

Çok Teşekkürler boşuna sinir yapmışım öldüremedim diye..O zaman knight ile başlamak daha mantıklı görünüyor,savunma açısından.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spitz

quote:

Çok Teşekkürler boşuna sinir yapmışım öldüremedim diye..O zaman knight ile başlamak daha mantıklı görünüyor,savunma açısından.

o boss u oldurursen hemen arkasindan dragon god geliyor ve seni olduruyor

• Oyuna birazdan başlıcam. Class olarak hangisini seçmemi tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Oyuna birazdan başlıcam. Class olarak hangisini seçmemi tavsiye edersiniz?

Royalty. Büyü ve MP regenerate ile başlıyor.
  • oyun pulus sayesinde elime gecti oynamak isteyen ile oynayabiliriz

• multiplayer kısmını göremedim. nasıl gireceğiz bu multi kısmına
  • Arkadaslar plustan bugun indirmeye basladim oyunu ama.gözüm korktu burda yazilanlardan .okadar zor bir oyunmu bu oyun arkadaslar indirmeyi iptal edecegim eger öyle ise
  • quote:

oyun pulus sayesinde elime gecti oynamak isteyen ile oynayabiliriz

Co-op ta oynanıyormuymuş. Pek rpg tecrubem yok ama istersen psn: KabuneTR

• quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Arkadaslar plustan bugun indirmeye basladim oyunu ama.gözüm korktu burda yazilanlardan .okadar zor bir oyunmu bu oyun arkadaslar indirmeyi iptal edecegim eger öyle ise

sinirli ve sabirsiz biriysen sinir kirizi gecirebilirsin zor kelimesi yetersiz bu oyuna ama co op var indir genede ben yardimci olurum seversen kopamassin oyundan

• quote:

quote:

co op var ama bayagi bi tefferuatli oyle davet at geliyorum mantigi yok suan ps3 ub basinda deyilim yarim saat e girerim

• quote:

quote:

quote:

co op var ama bayagi bi tefferuatli oyle davet at geliyorum mantigi yok suan ps3 ub basinda deyilim yarim saat e girerim

Tamam gelince al listene deneyelim bakalım.

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.