Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.113
Cevap
14
Favori
117.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oMeR24

quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

Arkadaslar plustan bugun indirmeye basladim oyunu ama.gözüm korktu burda yazilanlardan .okadar zor bir oyunmu bu oyun arkadaslar indirmeyi iptal edecegim eger öyle ise

sinirli ve sabirsiz biriysen sinir kirizi gecirebilirsin zor kelimesi yetersiz bu oyuna ama co op var indir genede ben yardimci olurum seversen kopamassin oyundan

aynen hocam cok sinirli ve sabirsiz biriyim gercekten yalan degildur insin bakalim bir deneyyeyim oyunu baktim olmadi silerim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

quote:

quote:

oyun pulus sayesinde elime gecti oynamak isteyen ile oynayabiliriz

Co-op ta oynanıyormuymuş. Pek rpg tecrubem yok ama istersen psn: KabuneTR

co op var ama bayagi bi tefferuatli oyle davet at geliyorum mantigi yok suan ps3 ub basinda deyilim yarim saat e girerim

Tamam gelince al listene deneyelim bakalım.

online olmanin ilk asamasini anlatayim . online icin ilk dunyayi gecmen lazim yani boleterya yi sonra leveller arasi en fazla yada az 10 level olcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben yardim ederim elimden geldince

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

co op var ama bayagi bi tefferuatli oyle davet at geliyorum mantigi yok suan ps3 ub basinda deyilim yarim saat e girerim

online olmanin ilk asamasini anlatayim . online icin ilk dunyayi gecmen lazim yani boleterya yi sonra leveller arasi en fazla yada az 10 level olcak

Tamam dur o zaman fazla ilerleme geride kalmayalım :) sen kaç levelsın ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam dur o zaman fazla ilerleme geride kalmayalım :) sen kaç levelsın ?

34 o falan 24 den asagi olmaz 24 olman lazim

• Oynanisla ilgili bikaç bilgi edindim:
    1.Kesinlikle beden formunda oynamiyoruz. Beden formunda ölünce hersey dahada zorlaşıyor
    2.Ölünce ilk iş cesedimize gidip souls ları geri almak oluyor
    3.Yada ölünce ps düğmesine basıp oyundan cikip tekrar girersek hemen ölmeden onceki noktadan baslayabiliyormusuz.
    Oynanışla ilgili bu bilgiler doğru mudur ilave bilinmesi gereken önemli noktalar var mı?oyuna tam girişmeden bilelim. :)

• quote:

Oynanisla ilgili bikaç bilgi edindim:
    1.Kesinlikle beden formunda oynamiyoruz. Beden formunda ölünce hersey dahada zorlaşıyor
    3.Yada ölünce ps düğmesine basıp oyundan cikip tekrar girersek hemen ölmeden onceki noktadan baslayabiliyormusuz.
    Oynanışla ilgili bu bilgiler doğru mudur ilave bilinmesi gereken önemli noktalar var mı?oyuna tam girişmeden bilelim. :)

çok doğrudur hemde
  • pazartesi parti başlıyor :)

• quote:

quote:

Oynanisla ilgili bikaç bilgi edindim:

çok doğrudur hemde

Bende indirdim oyunu çokta hoşuma gitti, konunun başlarını biraz okudum oyuna daldım hemen
    Beden formu derken zırhsız halinimi kastediyorsunuz Zırhsız haldemi olmemek gerek

• ruh formunda can bari yariya iner karakter acik mavi renkte parlar .avantajlari dusmanlar daha zor gorur dunyanizin basilma riski yoktur oldugunde dunyayi etkilemez

• bu ruh ve beden formları arasında geçişi nasıl yapıyoruz? ölünce ruh formuna geçip gidip ruhumuzu alınca geri bende formuna mı geçiyoruz? ben beden formunda giderken önce ekran your bilmem ne invaded falan yazdı sonra oyuncu olduğunu tahmin ettiğim kırmızı parlayan biri arkadan gelip 1 vuruşta öldürdü beni. bu elemanların oyunuma girmemesini sağlayamıyomuyum? ve bu adam bunu ne amaçla yapıyor? kazancı ne yani ona göre ilerde ben de yaparım belki kıllığına :)

bir de oyuna yeni başladım ben de ilk dünyanın ilk bölümünü bitirdim, ilk demonu kestim yani. oraya kadar çok kolaydı. bu mu lan bu kadar zor dedikleri dedim. sonra 1-2 ye başladım, o ejderhanın alev saçtığı kale surlarının en sonunda 2 tane mavi güçlü eleman var onları geçemedim 4 kere deneyip. boşa gitti 1 saatten fazla oynayış sürem. 2-1' i deniycem birazdan.
  • quote:

ruh formunda can bari yariya iner karakter acik mavi renkte parlar .avantajlari dusmanlar daha zor gorur dunyanizin basilma riski yoktur oldugunde dunyayi etkilemez

eyvALLAH saol cvp için
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEZ1R

bu ruh ve beden formları arasında geçişi nasıl yapıyoruz? ölünce ruh formuna geçip gidip ruhumuzu alınca geri bende formuna mı geçiyoruz? ben beden formunda giderken önce ekran your bilmem ne invaded falan yazdı sonra oyuncu olduğunu tahmin ettiğim kırmızı parlayan biri arkadan gelip 1 vuruşta öldürdü beni. bu elemanların oyunuma girmemesini sağlayamıyomuyum? ve bu adam bunu ne amaçla yapıyor? kazancı ne yani ona göre ilerde ben de yaparım belki kıllığına :)

bir de oyuna yeni başladım ben de ilk dünyanın ilk bölümünü bitirdim, ilk demonu kestim yani. oraya kadar çok kolaydı. bu mu lan bu kadar zor dedikleri dedim. sonra 1-2 ye başladım, o ejderhanın alev saçtığı kale surlarının en sonunda 2 tane mavi güçlü eleman var onları geçemedim 4 kere deneyip. boşa gitti 1 saatten fazla oynayış sürem. 2-1' i deniycem birazdan.

Zorlanırsan şövalyelerle savaşmadan koşma tuşuna bas aralarından geç. sisli kapıdan gir bosla savaş

• hep beraber onlıne oynayalı :Dm nasıl oynıcaksak bır kere bıle oyanayamadım su oyunu onlıne yaf :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

hep beraber onlıne oynayalı :Dm nasıl oynıcaksak bır kere bıle oyanayamadım su oyunu onlıne yaf :D

bugün oynayak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

hep beraber onlıne oynayalı :Dm nasıl oynıcaksak bır kere bıle oyanayamadım su oyunu onlıne yaf :D

bugün oynayak

Ok oynayal birazdan giricem

• 28lvldeyim karakterim magic ağırlıklı
    bana doğru durust kesen bi kılıc verecek olan varmı
    saolsun ömer baya yardımcı oldu ama sayesinde aldığım kılıcı merakım yuzunden upgrade ederken dandik bir kılıç haline getirdim
    düşmanı oldurmek için 6-7kez vuruyorum anca oluyor elimdeki kılıç ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

28lvldeyim karakterim magic ağırlıklı
    bana doğru durust kesen bi kılıc verecek olan varmı
    saolsun ömer baya yardımcı oldu ama sayesinde aldığım kılıcı merakım yuzunden upgrade ederken dandik bir kılıç haline getirdim
    düşmanı oldurmek için 6-7kez vuruyorum anca oluyor elimdeki kılıç ile

hafta sonu acik ol baslarda iyi kilic yok bunda dark soul daha iyi . hafta sonu bakalin

• Selamlar. Serverlar nasil, oynamayali cok oldu. Co op yada pvp yapacak adam bulunuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Selamlar. Serverlar nasil, oynamayali cok oldu. Co op yada pvp yapacak adam bulunuyor mu?

eskisinden dahacok bulunuyor
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.