Şimdi Ara

DEMON'S SOULS- TARTIŞMA-SORULARINIZ-YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN REHBER (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.113
Cevap
14
Favori
117.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigbooss

oyunda en heyecanlandığım bos tower knight olmuştur. o müzik ve bossun dev cüssesi her seferinde kalbimi zıplatmıştır.
    ilk oyunda ikinci oyundan daha çok zevk almıştım.
    ayrıca heri iki oyunda da karanlık mahsenlerden ve pis sulardan nefret etmişimdir. açık havada geçen bölümleri her zaman tercih ederim :)

Bende tam tersi karanlık bunaltıcı ve eski çağlardan kalma yapılarda geçen oyunlara bayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Beyler bir ricam olacak , şuan oyunu oynayanlardan eğer mümkünse bana bulamadığım daha doğrusu artık düşmediğinden dolayı bir kaç item istiyorum. Eğer elinde olan varsa verebilir mi?
    Karşılık isteyen olursa trophy için upgrade ettiğim silahları vererek ( geri almak kaydı ile , arkadaşla kasıyoruz platin için ona da lazım çünkü silahlar ) 12 adet silah upgrade trophysini almasına yardımcı olurum. sadece 6 silah upgrade trophsi kaldı.
    Ya da bu yazdığım silahların trophysi alan varsa ortak trophy de alabiliriz.Bu arada levelim 112 ve arada 10 level farkı olacağından 102 ya da 122 level olmanız gerekiyor :)

İstenilen itemler

1 pure greystone

1 pure darkmoon stone

3 chunk of cloudstone

9chunk of bladestone

4 shard of narrowstone

6 chunk of narrowstone

1 pure of narrowstone

mudur şuan 106 lvlım akşam bakarım istediğin taşlardan varsa veririm
    istediğim ve merak ettiğim tek silah var oda ustumden fazlalıkları atmak yerine(oyunun heyecanından dolayı akıl edemediğim) alamadığım 2-3tekı dragon god bosun ılk girişinde soldakı kılıç istiyorum
    birde bu taşlardan ömerde mutlaka vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 12 Haziran 2013; 17:42:51 >

• Tamam kardeş ayıpsın o kılıcı verelim sana senden kıymetli mi. En önemli taş 3 tane chunk of cloudstone , 9 chunk of bladestone ve 1 tane pure greystone lazım eğer varsa çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Tamam kardeş ayıpsın o kılıcı verelim sana senden kıymetli mi. En önemli taş 3 tane chunk of cloudstone , 9 chunk of bladestone ve 1 tane pure greystone lazım eğer varsa çok iyi olur.

15dk sonra açar bakarım cvp yazarım
    benim psn kolpokrosso ekleyin ben kabul ederim
    ordan yazarım olup olmadığını
  • tamamdır
  • Uzun bir aradan sonra tekrar oynamaya başladım. Co-op vs. oynamak isteyenler ekleyebilirler.Henüz başlardayım. SL24. PSN : Baltazar_tr.
  • seneler sonra tekrar oynayınca o kadar da zor bir oyun olmadığını ve hiç bir detayını unutmadığımı fark ettim. sadece bir kere 3-2 de ki boss la kapışırken aşağa düştüm o kadar, bir daha da hiç ölmedim halbuki ilk oynadığım zamanlarda ölüp ölüp joystick duvarlara fırlatırdım dark souls çıtayı fazla yükseltti herhalde..

yeni başlayanlar için world tendency ve character tendency olaylarını öğrenin ve bunlara çok dikkat edin, bu ikisi oyunda ki hemen hemen her şeyi etkilemekteler. ayrıca kalkan kullanmayın
  • Hardcore oyuncu değilim, şöyle bi deniyelim bunu dedim, ps plus sağolsun.
    Zannediyorum oyun hayatım boyunca oynadığım beni en çok sövdüren bir oyun oldu, oyun olduğundan bile şüpheliyim.
    2 saatlik bir süre sonucu artık pes dedim, dayanamıyorum, farklı farklı kombinasyonlar denedim, çeşitli şeyler denedim belki zevk alırım diye olmadı.
    Oynadığım en saçma sapan oyun budur, net. Ben zoru görünce kaçıp bırakmam, ama bu kadarda olmazki lan.

Oyunun konusu yok gibi birşey, saçma sapan bir dünyanın ortasında başlayıp zindanlarda ilerliyorsunuz, hiçbirşey anlatılmıyor, hiçbir ipucu yok.
    Ne istendiği belirtilmiyor, amaç belirtilmiyor, amaçsız bi şekilde ilerliyor oyun.
    Tamam zorla, ama en azından oyunun başlarında şu oyunun işleyişini bir öğret be kardeşim.

Ben kendime işkence edilmesini seviyorum, amaçsız bi şekilde ilerlemek istiyorum, hiçbir işim gücüm yok, sosyal hayatım yok, bütün gün playstation başındayım diyorsanız bu oyun tam size göre.

Almak isteyenlere söylüyorum almayın. Bu oyuna saatlerini vermiş arkadaşlara da saygı duyuyorum...

• Zor. zor. herkez oynayamaz fiyakası da şundan ibaret, saçma sapan bi dövüş sisteminde öldükten sonra bölümün ta en başına atıyor sizi oyun. zorluğu aha bu.
    Öyle taktiksel puzzle tarzı bir zorluğu yok, saçma sapan bi işleyişe ne kadar direnebiliyorsunuz konu bu.
  • Paltin almıştım sağolsun forumdaki arkadaşlar sayesinde :)
    bir daha oynar mıyım kesinlikle HAYIR diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 8 Temmuz 2013; 17:40:21 >
  • Sa pure black tendencyden pure white tendency ye nasıl geçiliyor .
  • dark_hell_86 kullanıcısına yanıt
    Demon öldürüceksin veya ejderhaları yada Black Phantomları, hepsinin tendency arttırma dereceleri farklı.
  • oyunu oynayan arkadaslar ben 10 ay önce pvp yaparim diye almistim maalesefki online oyuncu 1hafta ugrasmama ragmen kesinlikle bulamiyordu. simdi durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps4fb

oyunu oynayan arkadaslar ben 10 ay önce pvp yaparim diye almistim maalesefki online oyuncu 1hafta ugrasmama ragmen kesinlikle bulamiyordu. simdi durum nedir?

ben 1ay önce bitirdim onlıne oyuncu bulunuyor psn plus verdiği için şuan dahada çok kişi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

quote:

Orijinalden alıntı: ps4fb

oyunu oynayan arkadaslar ben 10 ay önce pvp yaparim diye almistim maalesefki online oyuncu 1hafta ugrasmama ragmen kesinlikle bulamiyordu. simdi durum nedir?

ben 1ay önce bitirdim onlıne oyuncu bulunuyor psn plus verdiği için şuan dahada çok kişi vardır

hadi ya o zamanlar cildirmistim ben oyuncu bulamiyorum diye. özellikle pvp maclari mükemmel gecer dark souls tan bilirim.
  • Bende oyuna yei başladım öğrenmek istediğim 2 konu var
    1)Tendency mevzusu nedir nasıl kontrol edilir ?

2)Aldığımız soulları level atlarken nasıl dağıtmalıyız ?

Knight olarak oynuyorum.

Tşk.
  • Uzun süredir bu kadar sürükleyici bir oyun oynamamıştım. Zamanın nasıl geçtiğini takip edemiyorum. Guide, walkthrough tarzı şeyleri kullanmaya alerjim olduğundan oyunun dünyasını kurallarını öle gebere öğrendim. Tabii herşeyi öğrendim diyemem. O pure white olayları hakkında zerre kadar bilgim yok. Bölümlerdeki ve özellikle Nexus'taki notlar baya yardımcı oldu. Silah düşman tarzına göre etkilerinin değiştiğini falan deneme yanılmayla öğrendim. Oyunu anlayınca kendince adil olduğunu gördüm, düşerek öldüğüm zaman çıldırsam da. Çoğunluğun isyanı bence artık kolay oyunlara alışmaları. Herşeyi daha ilk dakikadan açıklayan, gideceğin yeri noktasına kadar gösteren (bu iyice saçma zaten çoğu oyun lineer) oyunlarla yumuşadık. Demon's Souls ile keşfetmenin hazzını yeniden tattım. Şu ana kadar 1-1 2-1 3-1 in bosslarını öldürdüm. 1-2 in boss u boyumu aştı. 2-2 de o lava böcekleri gibi şeylerin canlarını bile zar zor götürdüğüm için o bölümü de askıya aldım. 3-2 ile uğraşıyorum bakalım. Eğer bu oyunu oynamaya karar verdiyseniz kendi yetenek ağacınızda sabır ve becerinin üst düzeyde olmasına dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakshi

Uzun süredir bu kadar sürükleyici bir oyun oynamamıştım. Zamanın nasıl geçtiğini takip edemiyorum. Guide, walkthrough tarzı şeyleri kullanmaya alerjim olduğundan oyunun dünyasını kurallarını öle gebere öğrendim. Tabii herşeyi öğrendim diyemem. O pure white olayları hakkında zerre kadar bilgim yok. Bölümlerdeki ve özellikle Nexus'taki notlar baya yardımcı oldu. Silah düşman tarzına göre etkilerinin değiştiğini falan deneme yanılmayla öğrendim. Oyunu anlayınca kendince adil olduğunu gördüm, düşerek öldüğüm zaman çıldırsam da. Çoğunluğun isyanı bence artık kolay oyunlara alışmaları. Herşeyi daha ilk dakikadan açıklayan, gideceğin yeri noktasına kadar gösteren (bu iyice saçma zaten çoğu oyun lineer) oyunlarla yumuşadık. Demon's Souls ile keşfetmenin hazzını yeniden tattım. Şu ana kadar 1-1 2-1 3-1 in bosslarını öldürdüm. 1-2 in boss u boyumu aştı. 2-2 de o lava böcekleri gibi şeylerin canlarını bile zar zor götürdüğüm için o bölümü de askıya aldım. 3-2 ile uğraşıyorum bakalım. Eğer bu oyunu oynamaya karar verdiyseniz kendi yetenek ağacınızda sabır ve becerinin üst düzeyde olmasına dikkat edin.

3-2 de çift boss Maneater var. Güçlü silahın yoksa bulaşma derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Troller

Bende oyuna yei başladım öğrenmek istediğim 2 konu var
    1)Tendency mevzusu nedir nasıl kontrol edilir ?

2)Aldığımız soulları level atlarken nasıl dağıtmalıyız ?

Knight olarak oynuyorum.

Tşk.

Geçmiş sayfalara bakarsan büyük yardım almış olursun . Soul ları level atlarken kullanıyorsun bos ların soullarini harcama özel silah yaparsın. Oyuna ilk başladığın yerde yukarıdaki katlari gez orada biri ile konusacaksın onla konuşunca aşağıda kız ile konuşup soul ları ona veriyordun sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Hardcore oyuncu değilim, şöyle bi deniyelim bunu dedim, ps plus sağolsun.
    Zannediyorum oyun hayatım boyunca oynadığım beni en çok sövdüren bir oyun oldu, oyun olduğundan bile şüpheliyim.
    2 saatlik bir süre sonucu artık pes dedim, dayanamıyorum, farklı farklı kombinasyonlar denedim, çeşitli şeyler denedim belki zevk alırım diye olmadı.
    Oynadığım en saçma sapan oyun budur, net. Ben zoru görünce kaçıp bırakmam, ama bu kadarda olmazki lan.

Oyunun konusu yok gibi birşey, saçma sapan bir dünyanın ortasında başlayıp zindanlarda ilerliyorsunuz, hiçbirşey anlatılmıyor, hiçbir ipucu yok.
    Ne istendiği belirtilmiyor, amaç belirtilmiyor, amaçsız bi şekilde ilerliyor oyun.
    Tamam zorla, ama en azından oyunun başlarında şu oyunun işleyişini bir öğret be kardeşim.

Ben kendime işkence edilmesini seviyorum, amaçsız bi şekilde ilerlemek istiyorum, hiçbir işim gücüm yok, sosyal hayatım yok, bütün gün playstation başındayım diyorsanız bu oyun tam size göre.

Almak isteyenlere söylüyorum almayın. Bu oyuna saatlerini vermiş arkadaşlara da saygı duyuyorum...

Tercih meselesi :) ben sonunda pes etmiştim sonra yeniden devam ettim aslında sabır gösterip biraz level kasmak gerekiyor öyle bir kerede geceyim olmuyor ölmesen bile mecburen aynı bölümü tekrar oynayıp level kasman lazım yoksa ileriki bölümü geçemezsin. Oyun böyle malesef ikinci oyunda bonfire ile dediğin olayı düzelttiler birazcık ama:) konu basit ama ayrıntı çok fazla dövüş sistemi harika bos lar mükemmel herşeye rağmen benim ve bir çok kişi için efsane bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 29 Temmuz 2013; 23:59:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.