Şimdi Ara

Demon Souls 2(Dark Souls)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dark Souls'un 2011 de çıkacağı açıklandı ama şuan için çok fazla bir bilgi bulmadım yine araştırmaya devam edeceğim yeni bilgiler elde ettiğimde yayınlayacağım.

Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=s7U-a9pJtHQ

Site

http://www.fromsoftware.jp/darksouls/

Resimleri siteden alamadım oradan bakabilirsiniz...

• Kardeş zaten oyunun konusu var istersen oradan devam et
  • göremedim k.b link atabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maskmay -- 23 Mart 2011; 15:03:12 >
  • xboxada çıkacakmış nedense bu duruma gıcık oldum bu oyun bize özeldi
  • Oyunda JAPANSTUDIO nun parmagi var ve Xbox a cikiyor ha? Yaziklar olsun sana JapanStudio.
  • xbox kullanıcıları oyunu oynayınca ne oluyor bu fanlığın sebebi nedir_
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

xbox kullanıcıları oyunu oynayınca ne oluyor bu fanlığın sebebi nedir_

xbox sahipleride oynasın tabide ,o zaman exc. kalitesini kaybediyor oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls Trilogy
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • niyeymiş yav yapan yapıyor şuan crysis 2 3 platformada çıktı ama exc kalitesinde neredeyse.
  • crysis vuruş hissi olmayan fps.benim için exc. kalitesinde değil hocam.neyse konu dark souls:)
    multiplatformda olsa ilkine bakarak,sağlam bir oyun geldiğine eminim.
  • oyun inşallah ilki gibi kendine bağımlılık yapar xbox faktörü girmeseydi çok güzel olucaktı
    oyun çıtası daha yükseltilir diyordum misal olarak grafikleri daha süper olur diyordum yanlış anlamayın ilk oynunda güzel ama bu lanet olası xbox faktörü yine herşeyi berbat ediyor ALLAHın belası microsoft x720'yi çıkarsada bizde kurtulsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 26 Mart 2011; 0:17:18 >
  • Oyun dinamikleri muhtemelen benzerlik taşıyacaktır ama Demon's Souls 2 değil elbette, yanlış bilmiyorsam Demon's Souls'un isim hakları Sony'de, Dark Souls için başka bir yapım demek daha doğru olur.
  • Japan Studionun yeri bende baskadir. Playstation cidir. Xbox a oyun cikarmasi garibime gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Japan Studionun yeri bende baskadir. Playstation cidir. Xbox a oyun cikarmasi garibime gitti.

Sony'nin salaklığı.Oyun tutmaz diye destek vermedi,Demon's Souls'a reklam falanda yapmadı,güzelim oyun güme gitti satış konusunda.Adamlarda yenisini multi yapmaya karar verdi ama bu sefer sony isim haklarını kullanmasına izin vermedi,onlarda Dark Souls koydu ismini işte.Demon's Souls'un isim hakları hala sony'de inşallah devamını yaparlar.Tek oyundansa iki oyun çıkmış olur.
  • AnotherDay: Aga ben yinede Japan Studiodan bunu beklemezdim. Japon Japon u satipta elin Amerikalisinin konsoluna oyun cikarirmi? ^^ Yakistimi bu sana Japan Studio? Dedigin gibi agam tek tasla iki kus iyi olurda ama exc in kaliteside baska. Japan Studio yerine baska bir firma olsa eyvallah derdim. Bu arada bildigim kadariyla Way of the Samurai 4 te Ps3 exclusive olmus ^^ Dynasty Warriorsta Ps3 exclusive olmaliydi ^^
  • Bosverin oyun guzel olsunda

Ama AnotherDay'in söylediği doğru sony destek verseydi böyle olmazdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.