Şimdi Ara

Dendroid Android RAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. İnternette çok araştırdım sonunda android telefonlar için rat programının en iyisinin source kodlarını buldum. En çok bilinen rat Androrat ama o da pek işe yaramıyor. Ben Dendroid rat için kontrol paneli kurdum sonra eclipse ile derledim ve apk dosyası yaratdım ama çalıştıramadım. Kontrol panel görüntüsü bu
     Dendroid Android RAT

Bu işlerden anlayanlar varsa bi el atsın da şu rat programını çalışır hale getirelim. Source kodların linki buhttps://github.com/lululeta2014/DendroidSource
    Bu rat sayesinde android hedef telefonda bütün bilgileri ele geçirmek mümkündür. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey00 -- 12 Eylül 2014; 15:52:39 >

• Hocam Mehabalar,

DENDROİD hakkında araştırmalarımız ve geliştirmelerimiz devam etmekte en yakın zamanda sonuç almayı ve stabil bir şekilde çalışan sistemi sizlerle paylaylaşmayı planlamaktayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4NCINIK

Hocam Mehabalar,

DENDROİD hakkında araştırmalarımız ve geliştirmelerimiz devam etmekte en yakın zamanda sonuç almayı ve stabil bir şekilde çalışan sistemi sizlerle paylaylaşmayı planlamaktayız.

bekliyoruz hocam ama backdoor falan yoktur inşallah bazi forumlarda bu dendroide şüphe ile yaklaşmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: retreat58

quote:

Orijinalden alıntı: M4NCINIK

Hocam Mehabalar,

bekliyoruz hocam ama backdoor falan yoktur inşallah bazi forumlarda bu dendroide şüphe ile yaklaşmışlar

Dendroid'in güvenli olmadığı kanısına bizde vardık çünkü bazı kod dosyalarını şifreleyerek erişimi engellemişler şifrelemeyi kırmaya çalıştık ama nafile ama Dendroid'in yapısını çözdük.

Dendroid'in yapımcıları anladığımız kadarıyla sizin ele geçirdiğiniz telefonları kendi sistemindede açabiliyor ve site dosyalarında robot dosyalar var yani sitenizi istedikleri zaman ele geçirebiliyorlar. Bu riski farkettiğimiz için Dendroid çalışmalarımızı durdurduk maalesef eğer şifrelenmiş dosyaları kırabilirsek tekrardan devam edeceğiz.

• Androrat konusunda deneyimli bir arkadaş yardımı lazım. pm atarsa sevinirim. gerekirse yardımların karşılığını öderim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IOS/Swift developer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.