Şimdi Ara

DENEME..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın deneme var bu akşam işime yarıcak ne yapabilirim fen adına kısa notlar okuyorum harırlamak için internetten. Şunu bil dediğiniz yap dediğiniz kısa sürede bana bir şey katacak neler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NeDesperes N kullanıcısına yanıt
    kimyadaki basit konulara bakabilrsin. Garanti netler getirir. Periyodik tablo vb.
  • Bakıyorum hocam biliyorum zaten hatırlıyım diye bakıyorum fene matematik geometri adına var mı ki pek sanmıyorum ama

• Fende optikte renkler yansıma falan filan kimyada organik bileşikler formülleri biyoda da bakteri öglena ayrımları falan filan. Türkce icin de adlasmis sifat fiil, belgisiz sifat vsvsvsvs.

• Eğer sınıf belirleme denemesi değilse şuan ne biliyorsan onunla gir hocam. Uzun vadede maksimum puanı almak için planınız olsun ancak yarın ki denemeyi şuan ki seviyenizi görmek için girin.
    Hatta yarıştığınız kişiler varsa ve bu akşam bir şeylere bakmadınız diye sizi geçeceklersede bırakın geçsinler. Dediğim gibi uzun zamana yayılan yollar çizin. Başkaları ile yarışmak zevkli olabilir ancak tehlikelidir bence. (Her yer için söylemiyorum bunu) Siz her ihtimale karşı en güvenilir ve en sağlam yol olan kendiniz ile yarışmayı tercih edin derim ben. Tabii sizin seçiminiz kolay gelsin. Belki böyle yapıyorsunuzdur bu arada ben sadece tavsiye vermek istedim almak isteyenlere.
    Mat ve geo malesef son akşam çalışma ile olmuyor :). İstatistik konusuna bak eğer hatırlamıyorsan. Mod medyan vs.
  • Sınıf belirleme sınavı ondan dolayı yoksa eksiklerimi görmek için kendimde deneme yapıyorum arada bir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denemeler
    10 yıl önce açıldı
    Genel deneme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen hocam çok sağol standart sapma geometrik ortalama bi bakıyım, moda da bi baksam aklıma gelir teşekkürler

Ha o zaman farklı tabi
    Kimya heryerde ye bir göz gezdirin birde fiziğin doğası tabii, aynı zamanda unutmuş olacağınız soru tipleri olabilir matta eğer hemen bakabileceğim elmin altında var dedikleriniz varsa mutlaka bakın hocam. Ufak bir ayrıntı 2-3 soruyu kurtarabilir. Hadi kolay gelsin
  • Kimya her yerdeyide ekledim hocam notlarıma teşekkürler
    Ya Allah bismillah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.