|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| ilginççç??? italik yapınca kırmızılık gibi bişi oluyo yada benim gözüm yanılıyo
quote:Orijinalden alıntı: KKM |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯||¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| ilginççç??? italik yapınca kırmızılık gibi bişi oluyo yada benim gözüm yanılıyo Benim normalde gözlerim bozukta senin ki daha betermiş abi
Orijinalden alıntı: JoomlaPerest Orijinalden alıntı: KKM |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| ilginççç??? italik yapınca kırmızılık gibi bişi oluyo yada benim gözüm yanılıyo Benim normalde gözlerim bozukta senin ki daha betermiş abi yaw şimcik bak soldaki kısım italik sağ tara aynısının düzü... sol taraftaki çizgilerde sanki çok inceden kırmızı gölge war gibi geliyo bana
|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| |¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯|¯| Şimdi ne görüyon abi ?
bunda alınacak ne war.. samimiyet ile laubalilik arasındaki sınır korunduğu sürece sorun yoktur böyle şeylerde