Şimdi Ara

deneme çözerek tyt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sadece alan denemesi çözerek tyt matematiğe hazırlanılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykssonuncusu -- 17 Haziran 2020; 12:58:55 >

• Apotemi problemler coz bence varsa elinde. Piyasadaki denemelerin sinavla alakasi yok
  • 2021 sen hayır 2020 isen evet
  • Elimde var apotemi problemler seneye gireceğim sınava bir mezun arkadaşın konusu vardı sadece deneme çözün diyordu.O yüzden başka kişilerin de fikrini öğreneyim dedim.
  • Biraz da eksikle alakalı aslında. Denemelerde problemler kısmında zaman kaybediyorsan süre tutarak problem, genel anlamda bir zaman kaybı yaşıyorsan alan denemesi çöz derim.
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Fark eder mi? Seneye gireceğim. Eğer deneme çözme diyorsanız nasıl çalışmam gerektiğini de söyleyebilir misiniz?
  • İşe yarar 👍🏻
  • usenol kullanıcısına yanıt
    Elimde apotemi problemler var.Alan denemesinin yanında günlük çözmeyi düşünüyorum.Soru başına kaç dk vermem gerekiyor?
  • ykssonuncusu Y kullanıcısına yanıt
    Eder tabi abi bu zamanda SB cozulmez ama 2021 isen tabiki çöz
  • 25 civarina kadar soru bankası çözülmeli çünkü 40 soru var.25 civarından sonra ise temel problem geo oluyor onu halletme odakli giderken amele denemeleri olan sarmal ve boyama kitabi 3d gibi yayinlarla hem deneme sorularina hazirlanir hem de konu eksiginizi kapatirsiniz.Burada sinava az bir sure kaldigi icin herkes deneme odaklı ve 2021 arkadaşlarin cabuk gaza geldiğini düşünüyorum. Eğer 25 30 arasindaysaniz ufak ufak eger 30 üstündeyseniz de eksik analizine devam etmek koşuluyla denemeye devam edin derim.Mesela benim pkob kati cisim eksikti 28 falan geliyordu biraz da pratik eksikligi vardi bu konulari halledince biraz da deneme cozunce 33 34 falan geliyor.Mat branşları hız kazanmak için çözüyorsunuz genel olarak.

Elinde apotemi prob varmış onu çözerdim ben olsam ara ara da mat branş atardim.Endemik ve apotemiyi karma şekilde çözdüm ve bu msü de sorulan sorular veya 2019 tyt de gelen soruların hepsi tanidik(2019 basim aldim ben kitaplari yani sinavdaki sorularla guncellenmeden.).

Birde boyle bir konuda fikir isteyeceksen dostum önce durumunu belirt.10 net yapan adama hadi kardesim deneme ile öğren veya hallet diyemezsin. 30 yapana ise diyebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.