Şimdi Ara

DENEME, FASİKÜL, KİTAP VE YAPRAK TESTLERİMİ UYGUN FİYATA SATIYORUM. BAKMADAN GEÇMEYİN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kitapların durumunu belirttim yanlarında.ESKİ BASIM OLANDA BELİRTİLMİŞTİR. ONUN HARİCİ HEPSİ YENİ MÜFREDATA UYGUNDUR YANİ 2016.
    (ANKARA)Eryaman, güzelkent,fatih bölgelerinde elden verebilirim.
    İŞLER KİTABEVLERİNİ fiyatlandırmada esas aldım. Çoklu alımda küsüratları hallederiz ..
    11 Temmuz dan sonra devamı gelebilir.
    Onun dışında almak istiyorsanız özelden mesaj atabilirsiniz.

YGS Yayındenizi fen bilimleri 25 deneme ( sadece 2 deneme çözülmüştür.) (10 TL)

LYS FEN DENEMELERİ
    --
    Sınav 5 li deneme(fizik yok, kimya ve biyoloji tam) çözüm kitapçıklı (8 TL)
    Çöz kazan yayınları 3 lü deneme( bi denemenin fiziği çözülmüştür geri kalanı boştur) internette video çözümlü ( 5 TL )
    Zafer 15 LYS Fizik Denemesi ( 8 tane var) tamamı kitapçık halinde çözümlüdür ( 5 TL )
    Karekök kimya 20 deneme çözümü kitapçık içindedir ( 2 tane çözülmüştür geri kalan full boştur.) ( 15 TL )
    KAREKÖK Biyoloji 20 deneme çözümü kitapçık içindedir ( tertemizdir ) ( 10 TL )
    AKILLI ADAM Yayınları 3 deneme( tertemiz ) ( 3 TL-- çoklu alımda hediye edilebilir. )
    PALME 3 ÇÖZÜMLÜ DENEME(+ OPTİK FORMLU VE TERTEMİZ) ( 10 TL )

LYS MATEMATİK DENEMELERİ
    --
    Çöz kazan yayınları 3 lü deneme internettte video çözümlü ( 5 TL )
    AKILLI ADAM yayınları 3 deneme ( 3 TL )
    Delta Kültür yayınları 5 li deneme ( 3 deneme var ) çözümlüdür ( 5 TL )

FASİKÜLLER
    --
    APOTEMİ Trigonometri Fasikülü ( sıfırdır, kapağı açılmamıştır. ) ( 10 TL )
    Esen Optik Fasikülü ( 4-5 sayfası çözülmüş olup geri silinmiştir. Şimdi temiz..) ( 5 TL )
    KARAAĞAÇ YGS-LYS Fizik Fasikülleri TAMAMI vardır ve internette video çözümlüdür( çok az bi yerde kalem izi mevcuttur :)) ( 55 TL )
    11.sınıf sonuç yayınları fizik fasikülleri (3 ve 4. fasikülleri var ) ( 8 TL )

KİTAPLAR
    --
    KAREKÖK LYS FİZİK Soru bankası ( kitabın içinde ygs de var o kısım çözülmüştür, toplam 27 bölüm var 7 bölümü çözülmüştür, lys si boş durumda) ( 12 TL )
    FEM YGS-LYS Geometri soru bankası 2015 basımdır eskidir ( Yaklaşık 2000 sorudan 150 si çözülmüştür geri kalanı boştur) ( 8 TL )
    KAREKÖK LYS GEOMETRİ soru bankası ( sadece açı, açı kenar bağıntıları ve dik üçgen çözülmüştür) ( 15 TL )
    ESEN YGS-LYS Geometri soru bankası ( çözülenler: açılar, açıortay, kenarortay, dik üçgen, açı kenar bağıntıları. geri kalan boştur) ( 18 TL )
    YAYINDENİZİ LYS KİMYA TEK SORU bankası ( full boştur. ) ( 10 TL )
    YAYINDENİZİ LYS FİZİK TEK Soru bankası ( 2000 sorunun yaklaşık 140 ı çözülmüştür geri kalanı boştur.) ( 10 TL )
    YAYINDENİZİ LYS BİYOLOJİ TEK SORU bankası ( full boştur ) ( 10 TL )
    ESEN LYS kimya soru bankası (full boştur.) ( 15 TL )
    ESEN LYS Fizik soru bankası (sadece kuvvet hareketin çoğu çözülmüştür, geri kalanı boştur.) ( 10 TL )
    YGS-LYS ESEN BİYOLOJİ SORU bankası ( sadece lys kısmı boştur.) ( 10 TL )
    KAREKÖK LYS biyoloji soru bankası ( sadece lys kısmı boştur.) ( 8 TL )
    PDF Yayınları ( eğitim vadisi -- tam anlamadım :) - ) YGS ( 12 TL ) + LYS FİZİK ( 15 TL ) (Ayrı ayrı kitaplardır.)
    TAM İSABET ( Eğitim vadisi) YGS ( 10 TL ) + LYS FİZİK ( 10 TL ) ( ayrı ayrı kitaplardır )
    TAM İSABET ( Eğitim vadisi) YGS ( 8 TL ) + LYS BİYOLOJİ ( 7 TL ) ( ayrı ayrı kitaplardır. )
    TAM İSABET (Eğitim vadisi) YGS ( 8 TL ) + LYS KİMYA ( 10 TL ) (ayrı ayrı kitaplardır.)
    Esen yayınları 11.sınıf temel düzey matematik soru bankası ( çok az bi kısım çözülmüştür) ( 10 TL )
    11.sınıf PALME Kimya soru kitabı ( tertemizdir) ( 12 TL )
    PALME YGS-LYS Biyoloji soru kitabı ( sadece B si vardır ve full boştur.) ( 12 TL )

EKSEN YAYINLARI YAPRAK TESTLERİ ( HER BİRİ 3 TL DİR. )
    --
    YGS FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ
    LYS KİMYA( 2 TANE VAR ELİMDE ) - FİZİK-BİYOLOJİ-GEOMETRİ ( sadece geometride birkaç test çözülmüştür. )

HEDİYELER
    --
    YAYINDENİZİ YGS FİZİK KONU ANLATIMLI(CEP KİTABI) HEDİYE EDİLECEKTİR.
    BİLGİ SARMAL YAYINLARI LYS FEN DENEMELERİNDEN 2 TANE TAM FEN DENEMESİ+ Bİ TANEDE KİMYA VE BİYOLOJİ DENEMESİ HEDİYEDİR.(KİTAPÇIK ÇÖZÜMLÜDÜR)
    BİLGİ SARMAL YAYINLARI LYS MATEMATİK DENEMELERİNDEN 1 TANE HEDİYEDİR(ÇÖZÜM KİTAPÇIKLI)
    MATEMATİK VE FİZİK 2016 EBA SORULARI ( ŞU AN EBA NIN SİTESİNDE YOKTUR. ) HEDİYEDİR.
    SINAV LYS MATEMATİK 2 DENEME HEDİYEDİR.

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.