Şimdi Ara

Deneme Günlüğü *vannessa24 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
18
Favori
24.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılı kadın görmeye katlanamıyorlar, lütfen bu erkekleri dikkate almayın. Sınav sonucunuzun mükemmel geleceğine inanıyorum, umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz
  • anotherdayanotherdrama A kullanıcısına yanıt
    Kız mısın

?

bu ezikler bende 30 ay önceden engelli zaten smcjdjdjdjdi teşekkürler balım

• vannessa kullanıcısına yanıt
    Dilbilgisi napcaz
  • Herhangi bir yerden halledersin basit 2 hafta sürmez

hocam tebrikler plan programı nası yaptın bu zamanlarda kaç saat çalıştın
  • Bu zamanlar 6 saat çalışıyordum. Planım pek yoktu konularimi erken bitirdim. Bu günlükte yazdığım mesajlara bakarsan Kasım ayı ve sonrasında deneme planlarımı saatlerimi çok kez paylaşmıştım o yardımcı olur. En kötü aralığa ocağa kadar konuları bitirip deneme

Kaç k bekliyorsunuz hocam? ben günlük mat geo fen şeklinde çalışıyorum konu konu ayırmak yerine ders ders gidiyorum işte bugün fizik yarın biyoloji gibi.
  • Eğer netleri doğruysa ve umarım ki kodlama hatası vs yapmadıysa say ilk 30 gelir

• Hocam netlerimi yazdım bu sene ne gelirse sürpriz olacak. Hocam bence çok düşünüyorsunuz "nasıl çalışmalıyım" diye bu öyle kompleks bir şey değil. Şu şu konuyu ogrencem şunları da çözerim tahmini bu kadar saatte diyin oturun çalışın bu kadar. Yok ders ders konu konu bunlar boş iş yksye çalışmak böyle kompleks bir şey değil. Otur konu öğren, soru çöz, yapamadıklarını öğren ve yeni konuya geç bu kadar

+1

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Noldu la hala sevgili bulamadın mı Deneme Günlüğü *vannessa24 

• Hocam bu ve bunun gibi arkadaşlar en kötü 9 dan beri ders çalışan tipler.Dersini derste dinleyen ve eve gelip o günün tekrarnı yapıp varsa ödevlerini yaparlar.Hafta sonları da büyük

ihtimalle kalan ödevlerini yaparlar ve böylece derste işlenenleri hemen tekrar etmiş olurlar.11 ve 12 de ise hayvan gibi çalışırlar.Olay çok ve doğru çalışmakta.Doğru çalışma da zaten çok klişe şeylerden oluşuyor:Sayısal derslerde konunun mantığını kavramak ve bol soru çözmek;sözel derslerde ise bol bol tekrar yapmak

bu arada bu tarz insanların günde kaç saat ya da kaç soru çözdüğüne takılmayın.Dediğim gibi 9 dan beri düzenli bir şekilde çalıştıkları için sizin çalışmanız gerekn süre ile onların çalışması gerekn süre ya da tempo da ciddi farklılıklar olabilir.Buna bakarak hmm o bu kadar çalışmış bende o zaman o kadar çalışıyım düşüncesü yanlış.Ayrıca çalışma alışkanlığınız yoksa birden 6 saatle başlamayın.Önce ilk hafta 2 saat diğer hafta 3 saat şeklinde artırarak ilerlemeniz daha faydalı olacaktır.Başarılar dilerim

• sağolun hocam. benim az çok temelim var özellikte matematikte 2-3 kaynak bitirdim şu an 345 çözüyorum tyt fen çalışmalarına da başladım 11. sınıf konuları da idare eder tek eksiğim dil bilgisinde sıfırım napsam bilmiyorum
  • hocam dil bilgisine her gün 1 saat olacak şekilde çalışabilirsiniz.Rüştü hoca gayet iyidir ama hoşunuza gitmezse önder hocayı önerebilirim.Bunun dışında dil bilgisinde önce ses bilgisi,noktalama ve yazım kuralları)youtubedan dinleyip ardından soru çözüm videolarını izleyebilirsiniz.Soru çözüm videolarını izledikten sonra da 3D nin dil bilgisi soru bankasını çözebilirsiniz.Bilgi sarmal’da fena değil.İsterseniz birini konuyu öğrenirken diğerini de tekrar amacıyla kullanabilirsiniz.Bu en çok çıkan konuları aradan çıkarttıktan sonra da diğer konuşarı çalışabilirsiniz.Şimdiden kolay gelsin hocam

• sağolun hocam
  • Maalesef ilk 100 bursunu tyt yüzünden ucundan kaçırarak sayısal 11x siralamayla bu serüveni kapatıyorum. Tüm arkadaşlara hayatında başarılar burası bana iyi kötü çok şey kattı. Sınavı kötü geçen arkadaslar zaman hızlı geçiyor geliştirmeye devam edin kolay gelsin herkese.
    Deneme Günlüğü *vannessa24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vannessa -- 16 Temmuz 2024; 9:43:33 >
  • Kpop cart curt tayfa şaşırtmadı dereceye oynuyorlar sürekli
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.