Şimdi Ara

DENEME GÜNLÜĞÜM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaç kişi daha yapmış ben de sinavdan sonra güzel bi ani olsun diye (Umarim güzel olur)deneme günlüğümü buraya bırakıyorum...
    SONUÇ TYT MAT 10 LU DENEME
    1.deneme :1 boş 38.75
    2.deneme:4y 35 net (hepsi de dikkat hatası olur mu ya)
    3.deneme:2y 2b 35.5 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahf_crush -- 18 Ocak 2020; 19:40:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kusura bakmayın konudan bağımsız bir sey yazıyorum denemeyi beğendiniz mi bende almayı düsünüyorum da daha cok baslangıc seviyesi icin diyorlar doğru mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok hatalı soru Vardı hocam geçen sene çözüyordum ben sizde de çıkıyor mu ?

• mangalc17 kullanıcısına yanıt
    Hocam okulda toplu aldirdilar bize zorunlu aldım yani.İlk sarmal çözdüm bu ikinci ona göre kolaya kaçıyor ama kaliteli sorular da var.Ben gerçekten aşırı dikkatsiz olduğum için çok yanlis çıkıyo ama rahat 39 40 yapılır

• aahf_crush A kullanıcısına yanıt
    sarmalı beğendiniz mi peki ona da cok kolay diyorlar gelistiriyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nikonavar N kullanıcısına yanıt
    Hocam daha 3 deneme çözünce hatalı soru çok gelmedi ama 1 2 boş biraktim o sorular net değildi bilgi eksiği flan vardı ya da anlatılmak istenen anlatilamamis gibiydi.Çok kaliteli değil ama ısınma amaçlı iyi gibi 3 4 güne bitirip yeni deneme bakarim onerilerinize açığım

• mangalc17 kullanıcısına yanıt
    Benim sarmal geçen seneki basım bu yili bilmiyourm .Çok mu kolay diyorlar.Hocam millet sürekli 40 yapıyo galiba.Tyt de zorluk işi nedir zaten belli bi sürede yetişiyor mu,onun dışında ne kadar zor olabilir süre sorunu olmasa.Bence sarmal çok kolay bi deneme degildi.Ama acil 345 gibi yayınlar daha kalitelidir tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deneme önerileri
    6 yıl önce açıldı
    deneme
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu denemeyi kasımda bitirmiştim. 10 denemenin ortalaması olarak 50 dakkada 37-38 civarı bir net bıraktım. Deneme gayet güzel sorular NET bilgi eksikliği YOK süre konusunda sıkıntı çekmeyen mat temeli sağlam olan biri 10 denemeyide fulleyebilir bazı olasılık ve temel kavram soruları hariç kasıntı değil geometrisinde zor soru nadir. Mat1 denemesi çözmeye başlamak isteyenler için ideal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin Hood.

Bu denemeyi kasımda bitirmiştim. 10 denemenin ortalaması olarak 50 dakkada 37-38 civarı bir net bıraktım. Deneme gayet güzel sorular NET bilgi eksikliği YOK süre konusunda sıkıntı çekmeyen mat temeli sağlam olan biri 10 denemeyide fulleyebilir bazı olasılık ve temel kavram soruları hariç kasıntı değil geometrisinde zor soru nadir. Mat1 denemesi çözmeye başlamak isteyenler için ideal.
    soruların NET ve bilgi eksiği OLMADIĞI konusunda baya eminsiniz sanırımSorular üstünde fazla kafa yormadan cozdugunuzu düşünüyorum dikkat etmediniz herhalde o ayrıntılara olabilir tabiki:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.