Bildirim
DENEME VS ÇIKARTMAK İÇİN YAZICI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
samsung m2020 -
Hocam öncelikle teşekkürler. Peki toner durumu nedir ne sürede biter? toner fiyatı nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Epson l3151 kullanıyorum, gayet memnumun, kartuşla vs. uğraşmıyorum. İnternet sitesinde yazan özellikleri alta bırakıyorum hocam
Üç yıl yetecek kadar mürekkep: 82 kartuşa eşdeğer mürekkep dahildir
Ultra düşük maliyetli baskı: 8.100 sayfaya kadar siyah ve 6.500 sayfaya kadar renkli baskı alın
Yeni nesil mürekkep doldurma sistemi: Gelişmiş mürekkep şişeleriyle sorunsuz ve temiz doldurmanın keyfini çıkarın
8.100 sayfa baskıyı tek şişede yapıyor. -
55-70 arası fiyatları var ben 62,5 a aldım en son
kaç sayfa çıkıyo hi. bakmadım ama en az 600 syfa çıkıyo -
teşekkür ederim hocam düşüneceğim.
anladım hocam teşekkür ederim.
bir üst modelini kullanıyorum,tonerini ortalama 5-6 ayda bir değiştiriyorum da sadece ders notu çıkarmak için alacaksanız gereksiz masraf bence kırtasiyeler çok daha ucuza basıyor
haklısınız hocam cidden pahalı. bende harçlıklarımı biriktirmiştim birazda anne babam üzerine katacak öyle almayı düşünüyorum.
hocam bulunduğum şehir küçük bir şehir olduğu için kırtasiyelerin çoğu kapalı ve malum evdeyiz çıkamıyoruz dışarı. ama yine de teşekkür ederim düşünceleriniz için.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X