Şimdi Ara

Deneme yapabileceğim Hosting ve Domain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir forum sitesi açıcağım fakat tutacaından emin olamıyorum şimdi bana 1-2 ya da 3 ay deneme amaçlı kullanabileceğimiz sonrasında bpara vereceğimiz domain $ host lazım bunu vbulletin null lisansız ile yapacağım eğer tutarsa hem lisanslı vbulletin hem de parayla hosting ve domain alıcam ne diyorsunuz var mıdır böyle bir site
    NOT : Sİtenin tutucağına %70 eminim ama mcbur işi garantiye almak lazım öyle diğer forum siteleri gibi gnel forum değil sadece 1 konuya yönelmiş ve bu konuyu YABANCILAR DAHİL Kimse FORUMUNU AÇMAMIŞ İLK AÇAN KİŞİ OLUCAM VE ÇOK KİŞİ AR O KONU İLE ALAKALI .
    Şimdiden Teşekkürler...
    dipnot : arada kelimelerin harfleri çıkmamış olabilir klavye sorunlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Doqac01

Merhaba arkadaşlar ben bir forum sitesi açıcağım fakat tutacaından emin olamıyorum şimdi bana 1-2 ya da 3 ay deneme amaçlı kullanabileceğimiz sonrasında bpara vereceğimiz domain $ host lazım bunu vbulletin null lisansız ile yapacağım eğer tutarsa hem lisanslı vbulletin hem de parayla hosting ve domain alıcam ne diyorsunuz var mıdır böyle bir site
    NOT : Sİtenin tutucağına %70 eminim ama mcbur işi garantiye almak lazım öyle diğer forum siteleri gibi gnel forum değil sadece 1 konuya yönelmiş ve bu konuyu YABANCILAR DAHİL Kimse FORUMUNU AÇMAMIŞ İLK AÇAN KİŞİ OLUCAM VE ÇOK KİŞİ AR O KONU İLE ALAKALI .
    Şimdiden Teşekkürler...

Merhaba;

Alan adı ve hosting hizmetleri çok maliyetli hizmetler değiştir. Yani, yapacağınız yatırım 50 TL gibi bir bütçe olacaktır ki bu da yapılması gereken yatırımdır. Hosting hizmeti veren ve sponsor olan kişi/kurum bulabilirsiniz fakat alan adı ( domain ) tescili konusunda yardımcı olacak birisini bulmanız oldukça zordur. Bulsanız da alan adını kendi ismine yapacaktır ve aranızda güven sorunu oluşabilecektir.

50 TL gibi bir bütçe için butür risklere girmemenizi önermekte ve yatırım yapmadan gerçek işlerin yapılamayacağını hatırlatmak isteriz,

İsterseniz, ücreti dahilinde tarafınıza yardımcı olabiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

quote:

Merhaba arkadaşlar ben bir forum sitesi açıcağım fakat tutacaından emin olamıyorum şimdi bana 1-2 ya da 3 ay deneme amaçlı kullanabileceğimiz sonrasında bpara vereceğimiz domain $ host lazım bunu vbulletin null lisansız ile yapacağım eğer tutarsa hem lisanslı vbulletin hem de parayla hosting ve domain alıcam ne diyorsunuz var mıdır böyle bir site
    Şimdiden Teşekkürler...

Merhaba;

Alan adı ve hosting hizmetleri çok maliyetli hizmetler değiştir. Yani, yapacağınız yatırım 50 TL gibi bir bütçe olacaktır ki bu da yapılması gereken yatırımdır. Hosting hizmeti veren ve sponsor olan kişi/kurum bulabilirsiniz fakat alan adı ( domain ) tescili konusunda yardımcı olacak birisini bulmanız oldukça zordur. Bulsanız da alan adını kendi ismine yapacaktır ve aranızda güven sorunu oluşabilecektir.

50 TL gibi bir bütçe için butür risklere girmemenizi önermekte ve yatırım yapmadan gerçek işlerin yapılamayacağını hatırlatmak isteriz,

Bilginize...

Fakat ben tamamen ücretaiz demiyorum belli bir deneme süredi olacak diyorum... O bana lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

quote:

Şimdiden Teşekkürler...

Merhaba;

Bilginize...

Fakat ben tamamen ücretaiz demiyorum belli bir deneme süredi olacak diyorum... O bana lazım...

Merhaba;

Bu konuyu şöyle anlatabiliriz, bankadan kredi çekip iş yeri açıyorsunuz ve iş yeri tutmazsa bankaya geri iade yapmıyorsunuz, bu nasıl imkansız ise, söylediğiniz de imkansızdır. Elbette ki buna tamam diyenler olacaktır veya ararsanız bulabilirsiniz, bu defa eğer projeniz tutarsa elinizden kaybetme gibi bir ihtimaliniz bulunmaktadır.

Tercih hakkı sizindir, biz hizmet anlayışımızdan biraz bahsetmeye çalıştık, umarım yardımcı olabiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetlerş

• Aslında 15 TL Çok aşırı pahalı değil ama hangi siteden akacağıma karar vermeedim

• quote:

Aslında 15 TL Çok aşırı pahalı değil ama hangi siteden akacağıma karar vermeedim

Merhaba;

Tercih edeceğiniz bir firma üzerinden tescil ettirebilirsiniz,

Bilginize...

• Kardesim ben sana guzel bi oneride bulunayim

20gb alan
    200gb trafik
    10 adet mysql
    500mb mailbox
    Ssh erisim.imkani
    Php destekli vloud hosting
    Domainin yoksa ucretsiz subdomain imkani

Bunlarin hepsi sadece BEDAVA
    adreswww.frogcp.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Hosting Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba dogac01 kardeşim, senin aradığın gibi size bir site önerebilirim.
    http://www.sitenizolsun.com/ Bu adresteki site 5 günlük deneme imkanı veriyor. Hem kullanımı diger birçok siteye göre oldukça iyi ve guvenilir bir site. kolaylıklar dilerim. kendi kişisel sitemi,http://www.metintunc.com.tr burada 2,5 yildir barindiriyorum ben şahsen kendim memnunum. İsterseniz bir deneyin öyle karar verin. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TextBRONZE -- 28 Şubat 2015; 15:53:32 >

• buraya bir bak bence beğenirsen alırsınhttp://my.webadam.com/aff.php?aff=240
  • Kardeşim tek önerim http://www.000webhost.com sadece denemek için başla eminim devam edeceksin.
  • Merhaba konu çok daha önce açılmış ama hayla site açmak istiyorsan sana önerim domainhizmetleri.com dur domain hizmetleride yazabilirsin 15 tl gibi bir fiyata (yanlış hatırlamıyosam) 1 yıl deneyebilirsin zaten alan adı orda yıllık 35 tl bence çok ucuz bide isterseniz siz kontrol edin ve bedavada ssl sertifikasıda vermektedir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.