Şimdi Ara

Denemelerde çok fazla işlem hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denemelerde çok fazla dikkat ve işlem hatası yapıyorum. Ve bazı sorularda soruyu bile okuyamıyorum. Bunlardan nasıl kurtulabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün deneme olduk. Türkçe bitti mata geçtim işlemleri yapamadım. 3 bilinmeyenli 1. Dereceden denklem sorusunda 10 dk uğraştım sonra matı sona bıraktım. Biraz da zaman yetmedi 19 netim var. Normalde 30 un altında yapmazdım. Derslerim iyidir ama bazen işlem yapmakta çok zorlanıyorum tıkanıp kalıyorum.

• Ben sos çözmeyip mata odaklanacağım yetişsin diye Matı hizli yapıyorum 5net dikkatsizlikten gitti.Sosyalin getirsude yüksek değil sos yanlışlarını katınca sosa ayırdığım süreye acıyorum

• nicksizayı kullanıcısına yanıt
    tm isen tm lerde mat ve sosyal esit diye biliyorum tm3 icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla alışırsın.Hata yapa yapa dikkat etmeyi öğreniceksin deneme olmanın mantığı da bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutss123 -- 28 Ekim 2016; 20:37:27 >
  • Çok fazla soru ve deneme çözeceksin falat soruları odaklanmaya çalışarak çözmeye çalışacaksın. Zorlamalısın kendini soruyu çözerken. O sorudan başka bir şey düşünmemeye çalış. İlk başlarda kafayı biraz ağrıtıyor fakat zamanla alışılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.