Şimdi Ara

DENEMELERDEKİ AYT NETİNİZ VS SINAVDAKİ AYT NETİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi tanıdığım normalden 4 net fazla yapmış acaba ona mı denk geldi yoksa yapılabilir mi

• Matematik adına söylemem gerekirse sallamaya makatim yeseydi daha yüksek yapabilirdim lakin 3 net daha az yaptım ortalamamdan ama düzgün çalışan biri yapabilir neden olmasın (şansı da yaver giderse)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam genelde denemelerde ÖSYM'den daha zor ve komplike sorular mevcuttur zaten.

• Benim ayt matematik adina 25-28 arasi gelirken sinavda 22 geldi. cok islem hatam vardi :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    kontrole vakit kalmıyo mu
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    yapamadiklarimla ugrastim biraz da erken ciktim kafa kalmamisti ama yanlislarim o kadar basit ki donup bakmazdim zaten karmasik sayi sorusu vs yanlisti

• gecen sene hic ayt genel deneme ve ayt mat denemesi cozmedim vaktim kalmamisti bu zamanlar 3d ayt matematik sb’yi tariyordum sinavda 28/2 yaptim ayt mati 1 net geoyla osym 32-33 tane yapilabiliritesi yuksek soru koyuyor
    Fizik 10+ geliyordu 12/0 yaptim(sarmal branş çözdüm sadece)
    Biyoloji 7-10 arasi degisiyordu 9/2 yaptim(sarmal branş çözdüm 3 soru yakalattırdı sınavda 2 si doğru 1 i yanlış tam üstüne gitmediğim için benim essekliğim.)
    Kimya 6-8 arasi degisiyordu 7/4 yaptim(hiçbir şey yapmadım :D sadece kimyaözelden ve kimya adasından konu dinledim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Haziran 2020; 20:53:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    ÖZDEBİR 2 NETLERİNİZ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denemelere 35 üstü mat
    30 üstü nadir de olsa 37 38 fen geliyordu

Sınavda 31,25 mat
    28,75 den yaptım

• Bu tamamen kişisel bi durum cunku bak olay su sekil . Denemeler daha zordur ancak sınav anı psikolojisi sıkıntılıdır kolay bi soruyu bile yapamayabilirsin klişe bi şekilde . Ancak her halükarda daha kolay olcağı her seneki gibi aşikar. Eğer sağlam psikolojin varsa yaptığın neti yaparsın veya çok yüksek bi ihtimalle daha fazlasınıda yaparsın . Ama mentalin sağlamsa . Eğer sağlam değilse heycan oto kontrolün çok büyük bi farkla sıçarsın

• Sınavda tam sağlamlaştırmadıgın bilgiler çıkınca işaretleyemiyorsun rahat rahat
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Birebir aynısı sınavdan 2 hafta önce töder 39 1 fen sınavda 31 9

• Bu sene tam tersi olur umarım

• rakamlar yer değiştirmiş

• 2018 de ayt fizik normalde max 7-8 gelirken sınavda 11 yapmıştım.diğerlerinde çok fark olmadı ama fizik beni baya şaşırtmıştı.

• ilk girişimde denemelerden falan baya düşük gelmişti Türkçe +30 bankoyken 28 falan yapmıştım

mezun senemede en yükseği sınavda yaptım.

Tyt 90-108 arası gidip geliyordu 98

Ayt 55-65 arası gidip geliyodu sınavda 66 yaptım.

Ayt için +60 yaptığım denemeler genelde piyasanın kolay denemeleriydi.
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Hocam bişe merak ediyorum sizin durumunuz gibi kalan mezunlar çok sıkılmıyor mu sonuçta konuları biliyosunuz vs.Muhtemelen belki de 2.döneme kalmadan ayt tyt ful deneme gittiniz çok bunaltıcı olmadı mı?

• Sene başından beri deneme çözüyorum :d

• Şu sorduğunuz soruyu okurken bile bunalıyorum hocam siz düşünün :D çok yoruldum bıktım şahsen kaldı 3 hafta artık. Yolun soluna geldik öyle ya da böyle

• 2018 de tyt denemelerim hep 80 küsur gelirdi sınavda da 80 geldi

2019 da tyt denemelerim 80-85 aralığına kadar geldi sınavda 81.50 geldi

2018 Ayt denemeleri hatırlamıyorum zaten sınavda mat 15 fen 19 gelmişti

2019 Ayt denemeleri hiç unutmam 345 1. Ayt mat çözmüştüm 15 küsur gelince lanet edip dolaba kaldirdim bilgisarmal çözdüm 2-3 tane onda da 15-20 geldi gerçek sınavda 20 net geldi tam , fen için denemelerde çok inişli çıkışlı geliyordu 20-30 aralığı sınavda 20 geldi

Önümüzde alınması gereken bir rövanş maçımız var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.