Şimdi Ara

Denemelerden sonra açılan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Bir süre önce harddiskimin kafası yanmıştı ve 2. el almak zorunda kalmıştım. Yani bir hayli gürültülü bir harddisk aldıktan sonra işlerin düzeldiğini sandım fakat hiç de böyle olmadı. Bilgisayarın cd-rom'u, sanki bilgisayar 3 defa açılıp kapanıyormuş gibi ses çıkarttıktan sonra açılmaya başladı. Fanla hala çalışırken ekrana görüntü gelmiyor, bilgisayar sadece açılmak için denemeler yapıyordu. Bunun sonrasında ise hiç açılmamaya başladı ve ben adına "elektro şok tedavisi" adını verdiğim bir yöntemle yine açmayı başardım. Elektro şok tedavisi ise power düğmesinin kapatıp açılmasından sonra bilgisayarı açıp saatin sıfırlanması anlamına geliyor. Bir süre böyle yapmak zorunda kaldım fakat bir süre sonra mucizevi bir şekilde normal bir bilgisayar gibi açılıp kapanmaya başladı. Ta ki bugüne kadar. Bugün yine kendi kendine 3 defa denemeden sonra açıldı ve beni bir hayli endişelendirdi. Sizce bu neden oluyor olabilir? Bir de 3 defa deneyip açıldığında veya şok tedavisi uygulandığında bilgisayar durduk yere tamamen donuyordu. Ne mouse ne de başka bir şey hareket ediyordu.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lefersis

Öncelikle merhaba. Bir süre önce harddiskimin kafası yanmıştı ve 2. el almak zorunda kalmıştım. Yani bir hayli gürültülü bir harddisk aldıktan sonra işlerin düzeldiğini sandım fakat hiç de böyle olmadı. Bilgisayarın cd-rom'u, sanki bilgisayar 3 defa açılıp kapanıyormuş gibi ses çıkarttıktan sonra açılmaya başladı. Fanla hala çalışırken ekrana görüntü gelmiyor, bilgisayar sadece açılmak için denemeler yapıyordu. Bunun sonrasında ise hiç açılmamaya başladı ve ben adına "elektro şok tedavisi" adını verdiğim bir yöntemle yine açmayı başardım. Elektro şok tedavisi ise power düğmesinin kapatıp açılmasından sonra bilgisayarı açıp saatin sıfırlanması anlamına geliyor. Bir süre böyle yapmak zorunda kaldım fakat bir süre sonra mucizevi bir şekilde normal bir bilgisayar gibi açılıp kapanmaya başladı. Ta ki bugüne kadar. Bugün yine kendi kendine 3 defa denemeden sonra açıldı ve beni bir hayli endişelendirdi. Sizce bu neden oluyor olabilir? Bir de 3 defa deneyip açıldığında veya şok tedavisi uygulandığında bilgisayar durduk yere tamamen donuyordu. Ne mouse ne de başka bir şey hareket ediyordu.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

ram dicem olmaz ama rame bak sonra bıosu defalut yap format ekranın gelıyormu dene
    sonra bıos pılını sok beklet tak
    başka hdd ile dene bad sector olabilir ama bunlar min ihtiamller

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.