Şimdi Ara

denetim masası nda yüklü proğramlar görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar benim sorununm pc kasa sı topladım hard disk saegate 250 7200sata ama bu pc de ayarlardan denetim masasına girince proğram ekle ve kardır kısmında yüklü olan proğlamşlar görünmüyor sayfa boom boş görünüyor bu yüzden silmek istediğim proğramları burdan silemiyorum bil.işlemci arkadaslar sata hard disklerde görünmeyebilinir dediler onun yerine bu hard disk sağ alt kösede saatin bulunduğu yerde güvenli donaım kardır diye bir link de görünüyor benim hard disk bu sorunu nasıl çözebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istinyeOutletPark -- 12 Ağustos 2008; 0:10:29 >

• arkadaslar bu sata disk hakkında kimsenin bilgisi yok mu denetim masasında proğram ekle kaldır da sayfa bom boş görünüyor kurulu proğramlar gözükmüyor bunun nedeni ve çözümü hakkında kimsenin bilgisi var mı acaba ?
  • Daha açıklayıcı yazar mısın?
    Sen yeni kasa topladın ve eski harddiskine mi bağladın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

Daha açıklayıcı yazar mısın?
    Sen yeni kasa topladın ve eski harddiskine mi bağladın?

durumu söyle özetliyim kasa yı evet yen itopladım hard disk de yeni sata lardan ama denetim masasından girince proğram ekle kaldıra girince açılan sayfada normal de pc de yüklü proğramlar görünür burdan siler veya eklersiniz benim sorunum şu bu sayfada benim yüklü proğramlarım görünmüyor sorduğum kişiler bunun normal olduğunu sata hard disklerde böyle dediler hatta satın aldığım net den aldım elektronik market yetkilisi bile böyle dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

durumu söyle özetliyim kasa yı evet yen itopladım hard disk de yeni sata lardan ama denetim masasından girince proğram ekle kaldıra girince açılan sayfada normal de pc de yüklü proğramlar görünür burdan siler veya eklersiniz benim sorunum şu bu sayfada benim yüklü proğramlarım görünmüyor sorduğum kişiler bunun normal olduğunu sata hard disklerde böyle dediler hatta satın aldığım net den aldım elektronik market yetkilisi bile böyle dedi

Sana yanlış bilgi vermişler. Sata disk olunca böyle bir problem oluyor diyen adamın bilgisayar ile ilgili söylediği hiç bir şeye inanma

Orda yüklediğin programların gözükmemesi ya bilgisayara kurulan bir program ile engellenmiş, veya bilgisayarı sınırlı bir kullanıcı olarak kullanıyor olabilirsin. Sınırlı kullanıcı hakkında fazla bilgim yok. Hiç deneme yapmadım.

Veya bu bilgiler bir nedenden ötürü regeditten silinmiş olabilir. Bu olay bazen oluyor.

İlk önce herangi bir program kurup, sonra program ekle kaldıra gir ve bak bakalım bu yeni yüklediğin program görünüyormu?

Eğer görünüyorsa bu bilgiler regeditten bir şekilde silinmiş demektir.

Ayrıca bir uninstaller programıda kullanabilirsin. YourUninstaller gerçekten güzel bir program......

Hadi kolay gelsin.....

• Ayrıca o saatin yanındaki Sata simgesinin gözükmemesi için BIOS'tan Harddiski AHCI moduna getirmen ve daha sonra Sata sürücüleriyle birlikte yeniden işletim sistemi kurman gerekli. Sanırım sistemi o bahsettiğin kişi kurmuş, fazla güvenme kendisine.
  • Arkadaşım sata HDD ile bir ilgisi yok durumun. Tamamen format atan arkadaşın acizliği. Yönetici hesabında değilsindir büyük ihtimalle. Donanımı kaldır dediği olayda cihaza bağlı herhangi bir flash disk olabilir. Yada BIOS ayarlıyla ilgilidir.
    Uzun lafın kısası temiz bir format atmak o cihazı kendine getirir. HDD nin sata olması iyidir. Sata Hdd ler daha hızlı işlem yaparlar. Fakat xp Sata ya göre biraz daha eski model kaldığı için dosyalar uyuşmuyor. Bunun için de modifiyeli bir cd bulman gerekli ( içerisine Sata uyumu sağlamak için dosyaları atılmış olanından ) Vista da böyle bir problem vermez çünkü Sata ile uyumludur dosyaları. Uzun lafın kısası Modifiyeli bir cd bul ve formatla. Bulamazsan pm ile ulaş bana sana upload ederim benim kendime yaptığım bir cdim var yedek olarak. Şu anlık dosyaları görmek ve silmek istersen eğer şu adımları takip et, dosyaları kolaylıkla silebilirsin. Ama en kısa zamanda formatlaman şart.

Başlat / çalıştır / regedit / HKEY LOCAL MACHİNE / SOFTWARE / MICROSOFT / WINDOWS / CurrentVersion / Uninstall

Uninstall kısmını açınca zaten yüklü olan tüm programları göreceksin. Üzerilerine gelip sağ tık sil yada delete tuşuna basarsan silmek istediğin programların tümü yok olur. Hadi kolay gelsin herhangi bir sorunda PM atabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NVİDİA DENETİM MASASI SORUNU
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanreall

Başlat / çalıştır / regedit / HKEY LOCAL MACHİNE / SOFTWARE / MICROSOFT / WINDOWS / CurrentVersion / Uninstall

Uninstall kısmını açınca zaten yüklü olan tüm programları göreceksin. Üzerilerine gelip sağ tık sil yada delete tuşuna basarsan silmek istediğin programların tümü yok olur. Hadi kolay gelsin herhangi bir sorunda PM atabilirsin

Sen bir nevi doğru yazmışsın ama senin ordaki yazdıklarını okuyanların bazıları yanlış yönlendirilecektir.. Burdaki programın anahtarını silince sadece programın uninstall seçeneğini bozarsın. Regeditteki diğer yerlerdeki programın bıraktığı kayıtlar ve de programın diske attığı dosyalar duracaktır....

• blue_life ve ozanunal çok güzel açıklamışlar.
  • 3. parti yazilimlar da kullanabilirsin. ayrica sistemde daha once veya simdi Autocad yuklu oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.