Şimdi Ara

Denetim Masasında G-Sync yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba, Nvidia ekran kartımda Monitörümde FreeSync özelliği olmasına ve aktif etmeme rağmen ekranda yırtılmalar oluyor. Nvidia denetim masası üzerinden G-Sync ayarları çıkmıyor.
    Bazı yazılarda display port üzerinden bağlamam gerektiği yazmış. Fakat monitörümde display port çıkışı bulunmuyor. HDMI to DP dönüştürücüsü veya iki ucundan biri HDMI diğeri DP olan kablolardan alsam sorunu çözer miyim, teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Freesync ile g-sync birebir uyumlu teknolojiler değil. Bu yüzden ekran kartınız sizin monitörünüzü desteklemiyor olabilir.

• sulobey10 kullanıcısına yanıt
    O zaman yeni bir monitör mü almam gerekiyor. Başka türlü kablo ile çözülmez iş öyleyse.

• Aynen hocam öyle yapmanız gerekiyor illaki g-sync istiyorsanız.

Ama internetin derinliklerine biraz daha dalmanızı da tavsiye ederim. Belki de yöntemler vardır çalıştırmak için. Belki de dediğiniz tarzda ve kaliteli bir kablo da işinizi çözebilir, kesin bişey diyemem.

• sulobey10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, ben bu işi biraz daha araştırayım, en kötü VİEWSONİC XG-2405-2 modelini gözüme kestirdim. 3799 TL IPS panel 144hz G-Sync Freesync var. O modele yöneltebilirim. En kötü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.