Şimdi Ara

Deneyenbilir.com'u duydunuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,www.deneyenbilir.com adında yeni bir site açılmış. Bedava ürün gönderip denememizi isteyeceklermiş. Üye oldum, gelen maildeki yazıyı aşağıya kopyalıyorum:

DeneyenBilir üyeleri; hiçbir ücret ödemeden, adreslerine gönderilen ürünleri deneyerek puan topluyor ve biriktirdikleri puanlarla hediyeler kazanıyorlar.

Sistem Nasıl İşliyor?
    Önce üyelerimize sorular gönderip, profillerini belirliyoruz. Sonra; markaların hedef kitle profiline uyan üyelerin adreslerine ürün gönderip, hiçbir ücret ödemeden denemelerini ve ürün hakkındaki yorumlarını bize iletmelerini bekliyoruz. Bunun yanı sıra, arkadaşlarıyla bu ürünler hakkında konuşmalarını ve sosyal medyada yorum yazmalarını da istiyoruz.
    Daha ayrıntılı bilgi için, 'Nasıl Çalışır?' Sayfasını ziyaret edebilirsin:http://www.deneyenbilir.com/nasil-calisir/102/Page.aspx

Bana Ne Zaman Soru ve Kampanya Daveti Yollanacak?
    Önümüzdeki haftalarda sana sorular göndermeye başlayacağız.
    Kampanyalara katılabilmen için ihtiyacımız olan bilgileri, bu sorulara vereceğin cevaplarla ediniyoruz. Kampanya daveti yollanması; markalarla yapılan anlaşmalara ve senin o markaların hedefi olmanla ilgili bir durumdur.
    Bir süre sonra, profiline davetler gelmeye başlayacak.

Bizi takip etmeye devam et.
    DeneyenBilir Ekibi

• bayadır var olması lazım, hatta kayıt olmuştım hiç bişe yollamadılar. bu site yada başka siteydi
  • 1-2 ay olmuş açılalı, hakkımızda kısmında yazıyor..
  • Daha denemedim 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tnctr.com'a Girebilen Var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.