Şimdi Ara

Deneyimli Arkadaşlardan Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wooferlar 150 watt RMS, siz 120 watt vereceksiniz, amfinin arka çıkışlarına teker teker bağlayacaksınız, zaten başka alternatif yok.
    Güçten kazanmak için Gaini açmaya gerek yok, çıkan ses tatmin edecektir.
    Güçten kazanırken, kaliteden ödün verirsiniz.
    İlerde mono 1 amfi ve 1 takım daha mid alınabilir.
    Hayırlı olsun diyorum, çok güzel olacak bence.
  • Tanıdık varsa no problem
  • quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

@areena34, sistem güzel fikrini dğeiştirme. Şimdi seni Işık pandizota götürüp yakışıklı bir kabin yaptırtmak lazım. Sistemin montajını da EMS sound' da yaptırırz. Ayarlar filan müthiş işçilikleri var. Onların da fiyatları çok iyi.

Beni tanıyan tanır zaten. Alacağım şey herneyse, o şeyi kaç kişi satıyorsa hepsini araştırır bulurum. En uygun satan ve satış sonrası malına en iyi sahip çıkan kimse onu bulurum. Sonra da öldüresiye pazarlık yaparım Satış sonrasındaki tavırlarına da bakarak notlarını veriririm. Ben şu an İStanbul' da üç yer bilirim,

Atateknoloji
    EMS Sound
    Işık Pandizot

@Burak,
    Kardeşim benim yanımda kim geldiyse, verdiği fiyatlar çok iyiydi. Örneğin kapı cepliğini git nereye sorarsan sor. En ucuz alacağın fiyat 130-150 TL arasıdır. Benim yanımda en pahalı söylediğine 80 TL dedi. Hakikaten kapı cepliği yapmak çok zor. Sadece kalıbı 2-3 saat sürüyor.

En önemlisi işçilik ve alternatif çözümler. Benim arabayı gördünüz. Hepsi İSmail UStanın fikri.

anlıyorum abı en dogrusunu yapıyorsunuz ben de tam olmsamda sızın gıbıyım arastırır adamımı bulurum ordan sasmam genelde boyleyımdır sahıbındede ısık pandızotun urunlerıne baktım baya guzeldı işçilik de iyiydi..
    bu arada ems sound neresı ? dsk ları aldıgın essensound noldu ali abi ben oraya da guvenıyordum az cok

• quote:

Orijinalden alıntı: areena34

quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

kalıte bısey olur iyi secımler oldu masallah cok hızlı karar verıyosunuz

valla hocam birşey hoşuma giderse hiç düşünmem ok derim.

@akerimoglu

sağolasın hocam yarın izmir'e gidiyorum orda bu işleri yapan tanıdıklarım var orda yaptırmayı düşünüyorum..

ne ala.. o sistemi yapar da sesi bize dınletmeden 1km yol kat edersenız darılırız ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 -- 30 Mart 2010; 0:21:27 >

• EMS sound İncirli' de. İncirli Ethica hastanesinin arkasında.

Essensound' a kanım ısınmadı. Ben içeri girdiğimde beni fikrimden caydırmak isteyen, yada ek ürün satmak isteyen esnafı gördüm mü buz gibi oluyorum. Bi de işi ile ilgili araştıran okuyan, bilgi sahibi olan kimseleri severim. Günümüzde bilgiye ulaşmak artık çocuk oyuncağı oldu. Elimizin altında GOOGLE var. İnsanlar becerip GOOGLE açıp anahtar kelime yazıp, sağlam kabul edilen kaynaklardan okuma yaparak bilgi edinmeye üşeniyor.

EMS böyle değil. Yahu ne sorsam adamın ağzından bal damlıyor. Tane tane anlatıyor. ÜStelik bilgiler %99 gerçek ve kesinlik kazanmış bilgiler. Piyasada adı geçen ne ürün varsa baskın özelliklerini biliyor. Örneğin, Alpine teyplerin ayarlarının çok detaylı olmadığı halde sesinde doğal bir netlik olduğunu, 6975' in pıoneerin en basa yakın çalan ovali olduğunu, Alpine TYPR midlerin ise aracında sadece bir takım mid ile tesisat kuracak kişilere en uygun mid olduğunu ben onun ağzından dinledim. Kaldı ki bu bilgileri daha önce az çok öğrenmiştim...

• essensound a yakısmamıs o sımdı bır de arda elektronık acılmıs iddalıyız falan dıyorlar ama bakalım onlar ne cıkacak..valla helal olsun adamlara anlattıgınaızı gore harbı 1 numaraymıs bu duyduklarımla bıle kanım cok ısındı ems sound a ısın garıbı boyle bır yerı duymamıstım pek kısının de duydugunu dusunmuyorum nasıl duyulmamıs..
  • Az olsun öz olsun mantığındalar. Nette pek reklamları yok. Ben de CD Changer ararken tanıştım. Telefondaki sohbetleri çok güzeldi. Hemen atladım gittim. Yapılan işlerden öyle memnun kaldım ki anlaştığımız fiyattan biraz daha fazla para ödedim. Onu da zar zor kabul ettirdik tabi
  • quote:

quote:

quote:

@akerimoglu

sağolasın hocam yarın izmir'e gidiyorum orda bu işleri yapan tanıdıklarım var orda yaptırmayı düşünüyorum..

ne ala.. o sistemi yapar da sesi bize dınletmeden 1km yol kat edersenız darılırız ha

ne demek hocam allahın izniyle taktırdığım gibi videosunu çekerim, istanbul' da da haznedarda oturuyorum yakında olanınız var ise beraber teste tabii tutarız

• anladım yıne de bazen ıyı fıyatları oluyor.ben de bu cd changer ısını anlamıs degılım ne ıse yarıyor ne artısı var? sımdıden merak ettım adamları oylelerı de varmıs demekkı nasıpse bırgun ugrarız bakalım Ali abi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@akerimoglu

ne demek hocam allahın izniyle taktırdığım gibi videosunu çekerim, istanbul' da da haznedarda oturuyorum yakında olanınız var ise beraber teste tabii tutarız

ınsallah hocam taktırırsınız gule gule kullanırsınız yok oyle zaten sıstemı yapıp vıdeo resım paylasmadan bırakmak gungorendesınız yanı ben izmittenim ama haftada bazen 2 3 gun ıstanbulda oldugum oluyor nasip olursa dınlemeyı cok ısterım genelde şirinevler tarafında kadıkoy tarafında olurum olurda sirinevlerde olursam gorme ımkanımız olabılır hadı hayırlı olsun sımdıden

• Benim gibi ana üniten kasetçalarsa, track cdleri dinlemek için resimdeki gibi bir CD Changere ihtiyacın oluyor.

Deneyimli Arkadaşlardan Yardım
  • hm siz kasetcalar kullanıyorsunuz yanı bu changerlar yolcu otobuslerınde de oluyordu yanlıs bılmıyorsam.bır de anlamadıgım bagaj televızyonları var bunlar ne ıcın ?
  • Bagaj televizyonu sır fşekil için. Durduğun yerde bagajı açıp millete göstermek amacı.
    Benim ana ünite pıoneer keh-p 9700r
  • ;Msn ekle, müsait zamanlarda oradan sohbet ederiz. Burada görüntü kirliliği olmasın.
  • oylesı daha ıyı pm attım sıze.tesekurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

EMS sound İncirli' de. İncirli Ethica hastanesinin arkasında.

Essensound' a kanım ısınmadı. Ben içeri girdiğimde beni fikrimden caydırmak isteyen, yada ek ürün satmak isteyen esnafı gördüm mü buz gibi oluyorum. Bi de işi ile ilgili araştıran okuyan, bilgi sahibi olan kimseleri severim. Günümüzde bilgiye ulaşmak artık çocuk oyuncağı oldu. Elimizin altında GOOGLE var. İnsanlar becerip GOOGLE açıp anahtar kelime yazıp, sağlam kabul edilen kaynaklardan okuma yaparak bilgi edinmeye üşeniyor.

EMS böyle değil. Yahu ne sorsam adamın ağzından bal damlıyor. Tane tane anlatıyor. ÜStelik bilgiler %99 gerçek ve kesinlik kazanmış bilgiler. Piyasada adı geçen ne ürün varsa baskın özelliklerini biliyor. Örneğin, Alpine teyplerin ayarlarının çok detaylı olmadığı halde sesinde doğal bir netlik olduğunu, 6975' in pıoneerin en basa yakın çalan ovali olduğunu, Alpine TYPR midlerin ise aracında sadece bir takım mid ile tesisat kuracak kişilere en uygun mid olduğunu ben onun ağzından dinledim. Kaldı ki bu bilgileri daha önce az çok öğrenmiştim...

EMS sound un yeri tam neresidir acaba? orda kiminle görüştünüz?? ben daha yeni yeni bakıyorum ses sistemlerine de aklıma takılanları gidip soriyim

• Beyler tesisatı kurdum ama tamamen farklı ekipmanlarla..neden diye sorarsanız ucuza kaçtı olmasın diye alışılmışın aksine değişik firmalar kullanmak istedim tesisatın toplam maliyeti şu anki haliyle 1600 tl'sını bulmuştur..neyse gelelim sisteme..

Teyp Pioneer DEH-5150UB

Compenant Vibe Black Air 16 cm

Amfi Vibe Slick A3

Woofer PowerBass S12D 2 Adet

Kablolamada Netex 1500 watt kablo seti

Şu anda kurulan tesisattan son derece memnunum, sadece eksiklik olarak bir tane Vibe Slick A7 Mono amfi ile yine Vibe 2 farad kapasitor alıcam..
    Bunlarıda taktırdığım eksiksiz ve güzel bir tesisat olacağına inanıyorum..İzmir'den yeni geldiğim için tesisatın resimlerin çekemedim en kısa zamanda resimleride buraya eklerim, Haznedar taraflarındayım bu taraflarda olan arkadaşlar var ise beraber tesisatı deneyip, eleştirebilirz..bu arada iphone için değişik db ölçer programlar var bunların içinden 1 tane paralı olandan satın alıp denedim, aracın içinde ses camlar kapalı 103 db ölçtü ama doğru ama yanlış..bu konuda benden fikir ve görüşlerini esirgemeyen arkadaşlarada teşekkür ederim..

• oncelıkle hayırlı olsun pb tonlamasını bılmıyorum ama yınede kalıtelı bılesenler var sıstemde. ses de mutlaka tatmın edıcıdır ama acılen mono amfı artı 1 comp daha sart gıbı sankı woofer secımı nasıl olmus bılmıyorum ama rfs alsaydınız daha guzel olmazmıydı.. comp secımı tam bana gore sesınden emınım cok memnunsunuzdur amfınız 4*100 4*120 olsa bıraz daha ıyı olurdu ama yınede besler gule gule kullanın resımlerı beklıyoruz
  • quote:

oncelıkle hayırlı olsun pb tonlamasını bılmıyorum ama yınede kalıtelı bılesenler var sıstemde. ses de mutlaka tatmın edıcıdır ama acılen mono amfı artı 1 comp daha sart gıbı sankı woofer secımı nasıl olmus bılmıyorum ama rfs alsaydınız daha guzel olmazmıydı.. comp secımı tam bana gore sesınden emınım cok memnunsunuzdur amfınız 4*100 4*120 olsa bıraz daha ıyı olurdu ama yınede besler gule gule kullanın resımlerı beklıyoruz

pb yi almadan önce baya bir baktım rms değerlerine, demo carlarına, sitesine felan hoşuma gitti tonlamasıda tatlı-sert kickerlar gibi masaj yapmıyor..açıkcası compenant ihtiyacı hissetmiyorum amfı sayesinde compenantlar gerçek gücünü gösterdi sonuçta 125 watt rms..amfi dende son derece memnunum monoyuda alınca 10 numara olucak..bir hafta sonu yolunuz düşerse beklerim..

• hmm kalıtesı kendını gosterıyor zaten ama tonlaması da dedıgınıze gore hos imiş.componenet ıhtıyacını bence wooferlar daha tam performans calmadıgından hıssetmıyorsunuz mono amfıyle onlar bı calsında bakalm basss tan ses duyabılcekmısnız işin sakası tabı ama mono amfıyle gırdıgınızde bence basslar sesi ezecektır.bu durumda 1 componenet daha alabılırsınız 4 kanal amfınıze.amfının kalıtesı de tartısılmaz zaten sadece fıyatına bakılsa o dahi az cok yeter kalıteyı anlamaya.inşallah bakalım nasıp ise gorusurz..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.