Şimdi Ara

Deneyimli Arkadaşlardan Yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
7.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir sistem olmuş. güle güle kullanın. ben de haznedar da oturuyorum eğer sakıncası yoksa bi ara sesi dinlemek isterim benim içinde bir fikir olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticican

güzel bir sistem olmuş. güle güle kullanın. ben de haznedar da oturuyorum eğer sakıncası yoksa bi ara sesi dinlemek isterim benim içinde bir fikir olur.

teşekkür ederim.tabikide ne sakıncası olucak istediğiniz zaman dinleriz..

@burak4burak4

doğru söylüyorsun mono ile daha dinlemedikhele bi alıyım mono amfiyi komponentıde alırız fakat nereye koyucam hiç bir fikrim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: areena34

Beyler tesisatı kurdum ama tamamen farklı ekipmanlarla..neden diye sorarsanız ucuza kaçtı olmasın diye alışılmışın aksine değişik firmalar kullanmak istedim tesisatın toplam maliyeti şu anki haliyle 1600 tl'sını bulmuştur..neyse gelelim sisteme..

Teyp Pioneer DEH-5150UB

Deneyimli Arkadaşlardan Yardım

Compenant Vibe Black Air 16 cm

Amfi Vibe Slick A3

Woofer PowerBass S12D 2 Adet

Kablolamada Netex 1500 watt kablo seti

Şu anda kurulan tesisattan son derece memnunum, sadece eksiklik olarak bir tane Vibe Slick A7 Mono amfi ile yine Vibe 2 farad kapasitor alıcam..
    Bunlarıda taktırdığım eksiksiz ve güzel bir tesisat olacağına inanıyorum..İzmir'den yeni geldiğim için tesisatın resimlerin çekemedim en kısa zamanda resimleride buraya eklerim, Haznedar taraflarındayım bu taraflarda olan arkadaşlar var ise beraber tesisatı deneyip, eleştirebilirz..bu arada iphone için değişik db ölçer programlar var bunların içinden 1 tane paralı olandan satın alıp denedim, aracın içinde ses camlar kapalı 103 db ölçtü ama doğru ama yanlış..bu konuda benden fikir ve görüşlerini esirgemeyen arkadaşlarada teşekkür ederim..

Bileşenler güzel, hayırlı olsun.
    Muhtemelen nesil elektronik' ten satın aldınız :) Fiyatlarını öğrenebilir miyiz, ben de vibeleri oradan almıştım.

• evet sadece amfiyi ordan aldımvibe audio ürünlerini uygun fiyata araştırmalarıma göre bir tek orası satıyor..amfiyi 325 tl'sına aldımmono amfiyide oradan alıcağım..vibe forever
  • hayırlı olsun vibe ın ürünleri benimde ilgimi çekiyor?

neden vibe aldınız? sub da neden vibe seçmediniz? vibe comp dan memnun musunuz?

emrivaki gibi oldu kusura bakmayın

teşekkürler, saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

hayırlı olsun vibe ın ürünleri benimde ilgimi çekiyor?

teşekkürler, saygılar

Ben şu sistemde kullanıyorum,
    Ana Ünite: Pıoneer Keh-P 9700R
    CD Changer: Pıoneer CDX-P680
    Tiz: Pıoneer Ts S250
    Mid: Vibe Black Air V6 - Hertz DSK 165
    Subwoofer: Kicker Comp 12
    Amfi: Mac Audio Z4200 - Kenwood Kac 921

Vibe' den oldukça memnunum. Fakat tam beslemek piyasadaki stereo amfilerle mümkün gibi görünmüyor. Arka yan direklerde DSK 165 midler + s250 Tizler var. Her ikisi de MAc Audio' ya bağlı. Vibelerin gaini çeyrekten biraz fazla, DSK' ların ise 1/8 olmasına rağmen, DSK' lar vibe' leri bastırıyor diyebilirim. Ama ses kalitesine gelince, şu ana kadar benim dinlediğim en berrak ses...

Malzeme kalitesi olarak değerlendirmek gerekirse, üzerine mid yok diyebilirim. Aşağıdaki resimlerde plastik gibi görünen siyah zeminler çelik, hava çeliği. Hava çeliğinin ne olduğunu bilenler, mevzuyu daha iyi anlayacaklardır. (Tabanca namluları hava çeliğinden yapılır)

Kendi çektiğim resimler,

Not: Cross Over' larda 0-3-6 frekans kesimi de var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akerimoglu -- 10 Nisan 2010; 9:48:25 >

• quote:

quote:

güzel bir sistem olmuş. güle güle kullanın. ben de haznedar da oturuyorum eğer sakıncası yoksa bi ara sesi dinlemek isterim benim içinde bir fikir olur.

@burak4burak4

doğru söylüyorsun mono ile daha dinlemedikhele bi alıyım mono amfiyi komponentıde alırız fakat nereye koyucam hiç bir fikrim yok..

mono ıle dınleyınce wooferlarda performans mutlaka artacagı ıcın basslar sesı bastırır muhtemelen.su andakı comp nereye bagladınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: akerimoglu

quote:

teşekkürler, saygılar

Ben şu sistemde kullanıyorum,
    Ana Ünite: Pıoneer Keh-P 9700R
    CD Changer: Pıoneer CDX-P680
    Tiz: Pıoneer Ts S250
    Mid: Vibe Black Air V6 - Hertz DSK 165
    Subwoofer: Kicker Comp 12
    Amfi: Mac Audio Z4200 - Kenwood Kac 921

Vibe' den oldukça memnunum. Fakat tam beslemek piyasadaki stereo amfilerle mümkün gibi görünmüyor. Arka yan direklerde DSK 165 midler + s250 Tizler var. Her ikisi de MAc Audio' ya bağlı. Vibelerin gaini çeyrekten biraz fazla, DSK' ların ise 1/8 olmasına rağmen, DSK' lar vibe' leri bastırıyor diyebilirim. Ama ses kalitesine gelince, şu ana kadar benim dinlediğim en berrak ses...

Malzeme kalitesi olarak değerlendirmek gerekirse, üzerine mid yok diyebilirim. Aşağıdaki resimlerde plastik gibi görünen siyah zeminler çelik, hava çeliği. Hava çeliğinin ne olduğunu bilenler, mevzuyu daha iyi anlayacaklardır. (Tabanca namluları hava çeliğinden yapılır)

Not: Cross Over' larda 0-3-6 frekans kesimi de var...

valla kalıte kendını bellı edıyor tweterdakı tasarım bıle mukemmel..

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

quote:

quote:

@burak4burak4

mono ıle dınleyınce wooferlarda performans mutlaka artacagı ıcın basslar sesı bastırır muhtemelen.su andakı comp nereye bagladınız ?

şu anki compenantlar ön kapıdaki orj yerlerinde tweeterlarıda direkde..bu arada arkadaki 10'luklarda değişti şimdi aklıma geldi onlarda dragster..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi areena34 -- 10 Nisan 2010; 13:09:13 >

• quote:

teşekkürler, saygılar

teşekkürler..neden vibe aldım çünkü ingiliz mallarından şu ana kadar başım hiç ağrımadı

subda neden vibe seçmedim, aslında vibe alıcaktım fakat 2 tane 30 luğu beslicek ekipman elimde yokdu..ha çalmasına çaldırırdık ama tam performans alamadıkdan sonra neye yarar, şu anda bile amfi kısık ayarlarında mono a7 alana kadar yüklenmicez..

componentlardan son derece memnunum eğer almayı düşünüyorsan hiç düşünmeden al..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burak4burak4

quote:

quote:

@burak4burak4

şu anki compenantlar ön kapıdaki orj yerlerinde tweeterlarıda direkde..bu arada arkadaki 10'luklarda değişti şimdi aklıma geldi onlarda dragster..

oyleyse ses bıraz daha rahat olur mono amfı de alınca sıstemınız tamamlanır.resmlernızı beklıyoruz.

• iyi akşamlar arkadaşlar.aradım aradım sonunda buldum burayı.ben tesisat dizmeye kara verdim kafamda bazı ürünler var ama bi kaç konu başlığı okuyunca öle paldır küldür toplanmaması gerekiyomuş bunu gördüm.bende ana ünite olarak pioneer 6050 var yeni aldım.önlere 13 cm alpine hoparlör arkalara 6x9 pioneer 460 watt veya jvc 510 watt hoparlör düşünüyorum bagajada pioneer 1400 watt bass koymayı düşünüyorum ama anfi seçimi konusunda pek bilgim yok yada başka öneriniz olabilirmi.mesela arkaya 2 takım mid önede 1 takım koymayı da düşündüm bass kontrollü bi de anfi gibi.cevaplarınızı bekliyorum
  • Öne bir takım mid, bagaja bas yeterli olacaktır.
    Çok fazla hoparlör, çok kaliteli ses anlamına gelmez.
    Kaldı ki, alacağınız hoparlörleri beslemek büyük maliyet...

Mid Hertz ESK 165, Kicker KS 650.2 (DS değil KS), Vibe Black Air 60 olabilir. Dilediğinizi seçebilirsiniz.
    Bas JBL CS 1214
    Amfi Kicker ZX650.4

Kablolama ve işçiliği yazmaya gerek duymuyorum.
  • peki jbl in bası yeterli olurmu.işçilik ve kablolar sorun değil.pioneerin 1400 watt champion serisi var önerirmisiniz.pek anlamıyorum baslardan tek çift bobin güç aktif pasif bişeyler yazıyo ama
  • usta bu midler 16 cm bnm ön kapılar 13 cm. bi de tofaşların ön kapılar malum su alma sıkıntısı var öne 2 tane kolon koyup arkaya 16 cm mid koysak bi takım?
  • Arkaya takılan oval ya da midlerden pek verim alamazsınız.
    Şoföre ses önden geleceği için, arkada çalanların 1 faydası olmaz.
    13 cm midler de ESK 130 ve KS 50.2 olabilir.
  • arkaya bişe takmayacaz mi yani öle mi kalacak sadece öne mid mi
  • Zaten en basit sistemde; teyp, ön kapılara 1 takım mid, bagaja kabinli woofer, bunları besleyecek 4 kanal amfi şeklinde olur.
  • usta iyi güzelde o kicker in amfisi 869 lira imiş.şaka dimi bu860 lira anfi mi olur 1 takım mid 1 bas için
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

usta iyi güzelde o kicker in amfisi 869 lira imiş.şaka dimi bu860 lira anfi mi olur 1 takım mid 1 bas için

3' leri 8 okuyor olmayasınız?
    http://dogubankshop.com.tr/?urun-detay_132_KICKER_ZX_650_4__OTO_ANFi.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.