Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Dengesiz PING sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 aydır bu sorunla karşı karşıyayım. Pingim sürekli değişiyor zigzaglar çiziyor. Bazen 80-90 ms te sabitken aradan yaklaşık 15-20 dakika geçtikten sonra resimdeki gibi 400-800 lere kadar çıkıyor ve inmiyor. Daha sonra tekrardan eski 80-90 civarına geliyor. Hiçbir şekilde sorunu çözemedim. İlk önce virüs mü var diye düşündüm format attım bilgisayara hayır hala aynı. ISP ile görüştüm (UYDUNET) sağladıkları hizmette sorun olmadığını fakat arkaplanda çalışan bir şey interneti sömürüyor dediler. Arka planda çalışan bütün programları kapatıp yine de denedim yine aynı sonuçla karşılaştım. Acaba modem şifresini biri mi kırdı diye düşündüm modem şifresini de WPA-2 PSK ye çevirip değiştirdim. Ayrıca Norton'un internet security 2011 programını kullanıp tam sistem taraması yaptığımda hiçbir problem gözükmüyor. Bu arada kullandığım modemin markası :MOTOROLA SVG 1501. Tracert methodunu kullandığımda sürekli 3. adımda * * * istek zaman aşımına uğradı yazıyor resimde de görüldüğü gibi. Lütfen yardım edin sorun neden kaynaklanıyor en azından bunu öğrensem yeter. 400-800 ms olduğu zamanlarda google a bile zor giriyorum tekrar 80-90 ms e gelene kadar internet çevirmeli ağ bağlantısı kadar yavaş oluyor. Ne oyun oynanıyor ne youtube-müzik vidyo izleniyor. Kafayı yemek üzereyim. Evde 3 kişinin daha bilgisayarı var onlarda da aynı sonuçları alıyorum. Hiç kimse yokken evde yine aynı sonuçları alıyorum. Başka bi servis sağlayıcıya mı geçsem diye düşünüyorum (TTNET hariç) belki superonline. Düşünceleriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Başka bi sitede MTU hakkında bir şeyler söylediler ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama hesapladığımda 1500 değeri ideal oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chato91 -- 15 Şubat 2012; 13:39:04 >

• yok artık cok uçuk süreler bunlar.
    bence servis sağlayıcında sıkıntı var. aslında birde başka modemle denemen
    sorunu kesinleştirir ama modemden olma ihtimali yok bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fps düşmesi ve ping sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.