Şimdi Ara

Deniyorum Olmuyor [Player Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bizim salonda eski playerlerdan şöyle dandik bişe var:

http://www.hifiengine.com/manual_library/sony/dvp-ns310.shtml

http://www.manualslib.com/manual/160209/Sony-Dvp-Ns310.html

Bu playerla odamdaki tüplü tvde film izlemek istiyorum. Dün DVD-R ye 720p mp4 formatında film attım açmadı. Bugün avi fornatına çevirip yazdırdım dvdye yine açmadı hangi formatta atmam gerekiyor kafam çok karışık Bilen arkadaşlar varsa yardım ederlerse sevinirim, teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunkedUp -- 13 Ekim 2014; 18:50:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Veri disc değilde video disc yazmayı seçiorsunuz değil mi, bazen unutulabiliyorda.
  • Video/Film cdsi olarak yazdır diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nero da DVD Video olarak yazdırırsanız oynatması lazım yalnız dosyalarınız DVD formatında olması gerekir.
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    Nasıl DVD formatına getirebilirim? Bide DVD-R ye yazdırıyorum sorun olur mu?
  • Vallahi kardeş DVD ve Divx işlerini bırakalı 5-6 sene olmuştur herhalde o formatlarla çok uzun zaman uğraşmıştık zamanında çok DVD-R-DL dosyalarına film yazdım belki 50 ye yakın hemen hemen çoğuda Double disk idi yani 8,5GB lıklar ve hep Nero ile yazmıştım fakat şu anda en güzel hızlı ve anlaşılabilir güncel olan yazılım programı olan IMGBurn nü sana şiddetle tavsiye ederim ben şu andada BluRaylar için onu kullanıyorum yalnız DVD ler için ayar yapman gerekiyor Nette araştırırsan bulursun. BURADADA DVD yapımını çok güzel anlatmış kolay gelsin.
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam teşekkürler sorun olursa yazarım. Başka önerisi olan arkadaşlar var mı?

• Up

• format çevirici programlarla videonu dvd formatına çevirebilirsin Xilisoft programını kullanabilrsin
  • moztekin kullanıcısına yanıt
    Bu dvd formatı ne oluyor avi divx vs. filan mı yoksa ayrı bişey mi?

• Hocam ben dvd formatı .avi biliyorum , ama .vob yada .mov ile deneme imkanın varsa dene istersen.
  • Evet başka çözüm yolları?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.